Mad og drikkevarerOpskrifter

Og hvad opskrifter rosenkål vil du vælge?

Rosenkål er den yngste af de berømte vegetabilske afgrøder. Det bragte de belgiske opdrættere i 1759. Grundlaget for karaktererne tjente som en gammel lokal sort, kendt siden middelalderen. Denne toårig plante er en lang stilk med blade på stiklingerne. I "bihuler" i bagagerummet og en lille elastiske kugler dannes, som er kendt over hele verden som brussels spirer. Opskrifter med billeder af retter fra denne grøntsag er dekoreret med en masse kogebøger. Lad os, og vi er et par af dem, den mest succesfulde.

Lille kochanchiki perfekt til gryderetter og supper. De kan lave mad, bage, panerede og yngel, gryderet.

Bedste opskrifter rosenkål på toppen - vegetabilske suppe med kødboller. I gryde hæld 2 liter vand, sat i brand, bring det i kog. Kast skåret i kiler 2 kartofler, gulerødder, persille, selleri Kocheshkov kvartal. Når roden er kogt, tilsæt suppe zazharku, hvilket gør vegetabilsk olie fra løg og gulerødder. Forud for tid, du har brug for at tilberede frikadellerne. Til dette formål et stykke gennemvædet i mælk hvidt brød mix med 300 g hakket kød, klædt med et fed hvidløg, ekstruderet gennem en presse, salt og peber. Stykker revet fra massen, danner bolde falder ned i kogende suppe. Mod slutningen tilføjer vi den skåret i halve kochanchiki - 200 g

Næste opskrifter rosenkål kan danne grundlag for mange salater. 5 kartofler grundigt og sætte min gryderet. Fem minutter før afslutningen af denne proces, vi tilføjer til dem 300 g kochanchiki. Grøntsager fusionere lidt obsushivayut og skæres: kartofler i kvarte, kål - i halve. Rødt æble renses fra frø, sønderdele i små stykker. Shinkuem 3 pen grønne løg og 2 stilke af selleri. Bland alle ingredienser. I en lille gryde, varme op en lille smule olivenolie, steges i det to skefulde mel. Fortynde sin glas vegetabilsk bouillon og tilsætte en skefuld sennep og peberrod knivspids salt og spidskommen. Fyld varm varm salatdressing og straks serveret. Lignende opskrifter rosenkål giver det i kog, bland med hjemmelavede pickles, smag til med vegetabilsk olie.

I Italien, denne grøntsag er meget glad for. Det koges i saltet vand blot et par minutter for at være al dente, der er halv-bagt. Så ud af smør, mel, mælk eller fløde gør bechamelsauce. Når saucen tykner, er det ladet med sort peber, muskatnød og salt, hældes skefuld citronsaft. Så italienske opskrifter rosenkål rådgiver hæld vegetabilsk bechamel, slukke, og drysset med revet parmesan ost.

Denne lækre produkt vil behage ikke kun vegetarer. Han kan stuff slagtekroppen af fuglen, lave bøffer og frikadeller.

Kål (15-20 kochanchiki) Først skal du koge i fem minutter i saltet vand. I pund hakket oksekød drev æg, tilsæt 3 spsk boghvede fintrevet flager og kartoffel smag til med salt og urter, bland. Knibe et stykke kød, danner en kage. På midten af et sæt hoved. Luk kage, rullet til en kugle. Denne rosenkål med kød kan bages i ærmet, og netop på bageplade. Ovn nødvendigt at forvarme til 190 ° C Mens perler er bagt, forberede saucen: Bland 2 spsk creme fraiche og tomatpuré, tilsættes lidt sennep. Hæld denne dressing bolde, sende dopekayut yderligere 10 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.