ModeSmykker

Hvorfor er sort sølv?

Hvis sværter sølv, uanset hvor længe siden udsmykningen blev købt eller er blevet renset, kan en forklaring på dette være flere. Overveje forskellige synspunkter.

Hvorfor er sort sølv: Folk tegn

Forskellige egenskaber af sølv har været kendt for menneskeheden i lang tid. Desuden er det ligesom det anvendte metal i sine ceremonier både hvide og sorte magikere, fordi dens ioner har fremragende antibakterielle egenskaber. Derfor så snart overtroisk pige sorte ring, er det straks begynder at bekymre sig, at det blev pålagt kronen af cølibat, hvis rakler - det onde øje, men den sværtning brystfinner kors selv synes er skræmmende.

Hvorfor er sort sølv: banal kemisk reaktion

Sagen er, at den sølv smykker, som du brugte til at bære, indeholde kobber. Og under indflydelse af fugtig luft, vand, sved, andre eksterne faktorer, er det oxideret. Derfor fører til det faktum, at på overfladen af den ædle sølv skællende sølvsulfid sker, som gradvist tykkere og dekoration selv bliver mørkere.

Den hastighed, hvormed et overtræk dannes på sølv, kan være forbundet med eksterne faktorer (klimaændringer, høj luftfugtighed, og hyppig kontakt med vand), og med intern, der er forbundet med processer i kroppen. Dette gælder især for dem, der bærer deres Sølv, næsten uden at tage fra.

Hvorfor er sort sølv: spørg din organisme

Hvis en af jer slidte sølv smykker blive sort, og den anden ikke gør, så er det hele ikke er eksterne faktorer, og i jer. Der er mange grunde, hvoraf sølv bliver sort, men ikke med det samme gå i panik. Det er bedre at lytte til din krop og være særlig opmærksom på, hvilken slags smykker du har formørket.

Som mandens bryst er de mest talgkirtler, er det ofte begynder at sværte brystfinner kors og kæder. Og det skyldes ikke at beskadige eller det onde øje, og med øget svedtendens, for eksempel på en varm sommerdag sæson. Desuden kan den sværtning sølvsmykker i denne zone indikere hormonelle forandringer, især forbundet med indtræden af graviditet. I sådanne tilfælde kæden netop sværtede meget hurtigt, næsten i et par dage.

Med hensyn til hvorfor sølv bliver sort, kan være svaret din følelsesmæssige baggrund. Mørkfarvning af smykker kan hjælpe alvorlig stress, bekymringer, depression. Alt dette er igen afspejles i arbejdet i dine talgkirtler (øget svedtendens). Undertiden sortfarvning af sølvet er en konsekvens af at modtage dig nogen lægemidler, som indeholder svovlforbindelser i sammensætningen.

Hvis du er også en version, der mørkfarvning af sølv kan indikere et problem med leveren eller nyrerne. Men dette kan indikere en omvendt proces, dvs. lynnedslag sølv, da der i dette tilfælde potten allokerer nitrogenholdige stoffer, der giver et ædelmetal glans. Ændre farven på sølv smykker og kan vidne om problemerne i nervesystemet. Og hvis dine dekorationer kun mørkere i bestemte områder af kroppen, så årsagen til det kan være en lokal forstyrrelse til driften af det endokrine system.

Her fandt vi de vigtigste årsager sværtning sølv smykker (varme, motion, kontakt med nogle himsoedineniyami). I øvrigt, alt dette er ganske prosaisk grund, så tror ikke på sort magi, osv I din egen magt til at beskytte sølv fra mørkere. At gå til, fitness sauna, til stranden eller tage et bad, skal du ikke være doven til at fjerne dine smykker. Men hvis det efter alt dette, sølv begynder at sværte, bør du virkelig være opmærksomme på deres helbred, både fysisk og psykisk tilstand til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.