Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad skal du medbringe på en skovtur ud af mad og underholdning?

Hidtil vejret behager os varme dage, skal du bruge det til det maksimale. Så længe leve ekskursioner med et bål, synger med en guitar, aktive spil og lækker mad. Kan du tænke på en weekend er bedre end det fri, så selv med en munter selskab? Sandsynligvis ikke. "! Hurra" At hvile gik til, Vær forsigtig med, hvordan man organiserer og planlægger et tidsfordriv, hvilke aktiviteter kommer op, og vigtigst af alt - hvad man skal tage til en picnic af mad og andre nødvendige forsyninger. Så der du går!

tildele ansvar

Picnic svært at rod op noget, men det er muligt. Især hvis du ikke rejser alene, og ikke de tre af os, og en stor virksomhed. Det er nødvendigt omhyggeligt at planlægge, hvem og hvad der vil tage, hvad hver især vil gøre, ud over fælles underholdning, for det vil være ansvarlig. Det er bedre, hvis et enkelt element (fx mad, spil, komfort) vil være ansvarlig for 2 personer. Så der er mindre tilbøjelige til at glemme noget vigtigt, og det er mere bekvemt at organisere folk.

Appetites i naturen: grill og snacks

Den første og vigtigste spørgsmål: Hvad at tage til en picnic fra mad? Der er flere muligheder. Hvis du planlægger at lave kebab, er opgaven lettere, som resten af de produkter, du kan samle op som et supplement til denne hovedret. Tja, hvis det står for stegning af kød er en af mændene. Så kvinderne vil tage sig af snacks. Her er hvad du kan tage:

  • friske grøntsager og urter, frugt (forvask og fold i en praktisk beholder);
  • svampe, peberfrugter, brød (som alle kan være stegt på bålet);
  • små kartofler (at bage kul);
  • vand, juice, te, alkoholholdige drikkevarer (hvis du planlægger at drikke);
  • snacks (nødder, kiks).

Dette vil være nok til at have et måltid og, og at forelægge kebab. Du må ikke tage en masse overskud, såsom slik, pølser, chips og lignende. Efter alt, vil du hvile på naturen, den bedste mad her - friske og naturlige. Godt, hvis der er en køligere taske, som kan foldes drikkevarer og letfordærvelige (smeltning) produkter.

Hvad kan være en lækker snack?

Men ikke alle ønsker at rode med en grill, så du bør overveje en anden mulighed i menuen. Lad os tænke over hvad man skal tage til en picnic af de fødevarer i denne sag? Alle perechslennye ovennævnte punkter (grøntsager, frugt, brød, drikkevarer) reservekrav. Men vi har ikke en hovedret. Måske er det ikke nødvendigt? Erstatte kød kan være hjemmelavede sandwich eller sandwich. Forbered dem på forhånd og pakke hver i folie - så det vil være mere praktisk at tage grazdo og spise dem. Spørg alle, der kan lide at have en fyldning. Dette kan være kylling, ost, champignon, grøntsager og salat. Sandwich kan være både koldt og varmt (fx i en speciel sandwich). Må ikke sjuske med det beløb, fordi karakteren af en god appetit.

Det kan tage på en skovtur i stedet for en anden kebab? Perfekt egnet pølse, der kan være stegt på bålet, og æg. Hvis du ønsker, kan du bage en stor velsmagende tærte, bare sørge for at levere den i integritet. Glem ikke saucer (ketchup, balsamico eddike, sojasovs), som vil være nyttige og til kød og kartofler, og grøntsager. Else - efter eget valg og ønske.

Formål med den første og anden nødvendig

Nu et par ord om fritid. Tænk over, hvad du har brug for at tage på en skovtur, at have det sjovt. Det kan være en guitar, spiller for store virksomheder (mafia monopol imadzhinarium), tennisketsjere, bold. Eller måske du ønsker at flyve med drage? Eller læste højt historier og digte, der sidder omkring lejrbålet? Styret af deres smag og interesser venner. Glem ikke om sådanne bagateller som tændstikker, lighter, papir og servietter, sengetæpper og tæpper, myggebalsam og en lille førstehjælpskasse.

Forhåbentlig denne artikel har hjulpet dig i det mindste lidt at beslutte med hvad man skal tage til en picnic af mad og underholdning, men også mindes nogle vigtige punkter vil være nyttige i naturen. Vigtigere er det, glem ikke en god stemning! En stor ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.