SundhedSyn

Skelen hos børn - Behandlinger

Efter barnet er født, kan vi ikke sige med sikkerhed, at han er i orden med øjnene. Hvorfor? Det faktum, at forholdet mellem øjnene ikke er fuldt dannet og komplet formation begynder at ske først efter udløbet af seks måneder har der været en ikke-permanent skelen hos børn. I løbet af denne periode, skal positionen af øjet være stabil og korrekt, det vil sige, hvis det viser sig binokulært syn.

Som de siger øjenlæger, skelen påvirker mere end to procent af børn. Mange voksne tror, at den skeløjet - det er ikke noget, ikke påvirker den generelle sundhedstilstand barnet. Men det er kun med deres synspunkt. Et barn, der lider af en sådan sygdom, ikke kun gradvist vænner sig til sin ukonventionelle opfattelse af miljøet, men det skal, da der er en reduktion af synet.

Ikke enhver mor opdager denne sygdom i dit barn. En mor opdager denne defekt i 4 måneder, yderligere 5 måneder, og nogle mødre Baby skele varsel langt senere, når lægen indgriben er nødvendig. Nogen har travlt med at se en læge for konsultation og opfølgende behandling, og nogen konkluderer, at konsekvenserne af influenza eller en vis skade eller et fald.

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at appellere til børns læge, som vil finde ud af årsagen til sygdommen og videre behandling. Hvad gør en øjenlæge? Den første vil blive testet synsstyrke og fuld øjenbevægelser. Hvis afslørede begrænsninger i øjenbevægelser eller øjne, eller fuldstændig immobilitet, er sådan skelen hos børn kaldes paralytisk.

Årsagen til denne sygdom er en skade eller blødning i hjernen, når påvirket oculomotor muskler.

I det tilfælde, hvor de motoriske funktioner er gemt, og er blevet identificeret andre ændringer, kaldes det skelen - venligt. Refraktiv magt har den forkerte udvikling.

Hos børn i alderen fra et år til tre år kan udvikle lempelige skelen. I denne periode, at barnet er interesseret i alt, gåture, alle undersøger, dvs. aktiverer hele kroppen. Men denne defekt korrigeres. Du er nødt til at bære briller ordineret af en læge til at fuldføre forsvinden af defekten af synet.

Statistikkerne siger, at en venlig skele hos børn kan forårsage langsynethed, hvis konvergent skelen. Hvis divergerende skelen, derefter udvikle nærsynethed. Og de børn ramt af sygdommen, henholdsvis 75% og 65%.

Der er behandling af skelen hos børn med kirurgi. Normalt operationen "skele" forsøger at holde under en alder af tre år. Operationer styrker og svækkelse. I det andet tilfælde er væk fra hornhinden transplanterede muskel svag øje. Således er effekten af spændte muskler, hvis side squints øjne, svækket.

I et andet tilfælde tværtimod. Lange, stærke muskler er reduceret. Således er en balance opnås. Vi må ikke glemme, at operationen kun resulterer i en balance til det normale. Nødvendige rehabilitering, med gentagen behandling. Denne procedure kan tage flere måneder.

Der er tilfælde, hvor forældrene kommer til lægen og klager over skelen hos børn, som de angiveligt varsel. Men når den ses fra en specialist sygdom ikke opdages. Bare i børn fra et år til tre år, broen er normalt bred, og når der slås øje til den side ser det ud til, der klipper øjet. Men eksperter her nødt til at forstå.

behovet for forebyggelse

Årige børn bør undersøges af en læge for at afgøre, om der er langsynethed eller bygningsfejl. Og hvis identificeret nogle afvigelser, er det nødvendigt så hurtigt som muligt at rette op på dette, så er der begynder at bære briller, som vil vælge en specialist.

Selv med en lille mistanke om, at dit barn har en knibe, er det vigtigt at du straks kontakte en øjenlæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.