ForretningIndustri

Værdi for Pope jagt tegninger torpedoer "Squall"?

Som dødsårsagen af de nukleare missil "Kursk" kilder, der mener sig vidende eller i det mindste forsøger at skabe sig selv indtryk kaldes "Flurry" torpedo eksplosion i den forreste torpedorum. Nogle gange er denne hypotese suppleret med antagelser om angrebet af den amerikanske ubåd "Memphis", på grund af hvilken detonationen indtraf.

Hertil kommer, den kinesiske delegation deltage i store manøvrer i Barentshavet, er krediteret med den hensigt at købe eller er det ultrahurtig undervands missil, eller endda dokumentation for sin produktion. Amerikanerne, hvis deres afgørende handlinger forpurret disse planer, og repræsentanter for Kina forlod Rusland, siger noget i en ånd af "lige noget eksploderer så, vi ikke har brug for det."

Til fordel for denne version af journalisterne føre tilbageholdelsen af amerikansk statsborger pave, der var interesseret i nogle hemmelige tekniske udvikling af russiske forskere. Gennem massemedierne er blevet annonceret nogle detaljer om militær-teknisk anordning, der forårsagede en sådan risikabel amerikanske efterretningstjeneste aktivitet.

Han blinkede navnet "Squall" torpedo i pressen. Påstanden om, at dette mirakel våben er unik, har genereret enorm entusiasme i rækken af de patrioter, at huske de "skudt i skabet," og "demokratisk samfund" talte om en militarisering af landet og en ny spiral af våbenkapløbet, demonstrerer anti-amerikanske følelser af den russiske ledelse.

For at forstå, hvordan dette mirakel våben kan være effektive i tilfælde af en hypotetisk konflikt i en maritim teater af militære operationer, er det nødvendigt at objektivt vurdere det ved hjælp af tilgængelige kilder. Hvorvidt så formidabel torpedo "Squall"? Specifikationer, der blev offentliggjort i pressen, er ikke særlig imponeret over den professionelle militær.

Vigtigst er det, at forskellen mellem genstand for interesse fra andre spion undersøiske skaller, er hastighed. Hun virkelig stor, mere end to hundrede knob, næsten 400 km / t. Dette, i virkeligheden, på listen over unikke parametre torpedoer "byge" ender. Combat radius af fra 7 til 13 km, og de sprænghoved 210 kg i vægt er naturligvis ikke nok til at sikre at sende til bunden store marine mål.

For at udføre bekæmpe lancering torpedoer "Squall", bør dets støtte roligt komme tæt på deres offer til en afstand på et hundrede kabel er, at det nuværende niveau for ASW er problematisk. Næste - skudt. Efter kan opnås en simpel aritmetisk beregning, hvorefter i tilfælde af en eksplosion hit, er et to eller tre minutter. Spørgsmålet er, hvordan man kan undgå den gengældelsesaktioner ødelæggelse, fordi krigsskibe sjældent gå alene, og ubåd, synker en af dem, straks begynde jagt. Torpedo-missil "byge" støj, kavitationsfænomener i vandet lag i kontakt med projektilkroppen reducere hemmeligholdelse yderligere. Ubåden, der har optrådt på sådan en lille afstand fra fjenden eskadrille, og afsløring sonar, vil helt sikkert være et offer for gengældelse.

Et andet spørgsmål vedrører administration af "byge" torpedoer. Det er praktisk taget nul, så en høj hastighed manøvrere objektet under vand ikke kan.

Det viser sig, at man kan skyde én gang, med en lav hit sandsynlighed og risiko, at den garanterede omtrentlige selvmord.

Det faktum, at det er "Flurry" blev dødsårsagen af "Kursk", svært også at tro, fordi efter katastrofen har suspenderet operation "tykke torpedoer" 65-76 "Kit", der indirekte bekræfter den officielle version af de tragiske begivenheder.

Spørgsmålet om, hvorvidt amerikanske efterretningstjeneste var værd jagt efter hemmeligheder "mirakel"? Måske det var grunden til, nogle anvendte løsninger kan bruges i deres respektive udvikling, selv om den samlede værdi af produktet er yderst tvivlsom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.