LovOverholdelse om regulering

Hvordan finder jeg en lejlighed ejer? Beskrivelse af metoderne

Når du køber en bestemt egenskab er værd at overveje, om sælgeren er virkelig ejeren af ejendommen. Løsningen af dette problem på et tidligt stadium, vil hjælpe på mange måder at beskytte den nye ejer af fremkomsten af "grænserne situationer" og afvikling af krav ved domstolene. Hvordan finder jeg en lejlighed ejer?

Fremgangsmåder til opnåelse af information

I vor tid, at få oplysninger om ejendommens ejer er ikke svært. Lær de tidligere ejere af lejligheden kan du direkte adresse. Det kræver kun gennemførelsen af visse aktiviteter og indførelsen af et mindre gebyr. Denne information kan kun gives af de tre organisationer er:

 • boliger og kommunale tjenester;
 • Forkyndelse af statens Registration "Rosreestr";
 • Bureau of tekniske Inventory.

Vi lærer matrikulær nummer

tildele en kendsgerning stedet for kontonummer tilstand er altid sikret ved lov. Kendskab til målet destination site kan spare betydeligt tid når du søger efter oplysninger om ejeren. Hvis jorden tilhører haven samfund, kan du henvende sig til formanden for foreningen, som er nødvendig for at opretholde hovedbog regel. Denne bog gjorde alle matrikulære numre i partnerskab områder. Sådan kontrolleres lejligheden ejer? Hvis et land websted ejer har ændret sig, og hverken den tidligere eller de nye ejere ikke gider at ændre data i registreringen bog af bestyrelsen, vil siden blive opført på formanden for den gamle ejer. I dette tilfælde kan oplysningerne fra det være forældet og unøjagtig.

Hvis jorden ikke tilhører haven forening og havde eller nu har registreret struktur er en sådan fast ejendom objekt tildelt en postadresse. Kendskab til den adresse på ejeren kan findes. I dette tilfælde er proceduren som følger:

 • finde ud af den matrikulære parcel nummer, ved hjælp af den offentlige matrikelkort Rosreestra (du skal kende adressen på objektet);
 • i distriktet kontor ved registrering Afdeling til at tage informationer til statens pligt betaling;
 • betale staten gebyr;
 • komponere og sende en anmodning til distriktet gren af Unified State Register med adressen (detaljeret beskrivelse af stedet) af objektet, dets matrikulær nummer og dit fulde navn

Hjælp er tilgængelig efter 5 dage. Den viser det fulde navn på ejeren af webstedet og liste dens begrænsninger i ejendomsretten, hvis nogen.

Hvordan at finde ud af adressen på ejeren af lejligheden

Et uddrag fra staten Register på tilgængeligheden og navnet på ejeren kan modtages i 5 dage. For at gøre dette, skal du give i Rosreestr:

 • ansøgerens pas;
 • adresse af lejligheden;
 • efter betaling af statens pligt.

Hvis det modtagne dokument Ejendommen har status af sjældne sygdomme, er det nødvendigt at anvende til landsbyen eller byen administrationen. Uddrag fra arkivet vil være til rådighed gratis. Det vil blive givet en juridisk enhed ejer. For mere information om denne ejer kan rekvireres ved henvendelse til skattekontoret på det sted for modtagelsen af meddelelsen.

kontakt til BTO

Hvordan ved du, ejeren af lejligheden gennem en BTO? Information BTO indehaveren af ejendommen kan fås ved brug af ydelser fra en notar. BTO udstede certifikater af denne art til enkeltpersoner kun hvis personen er ejer eller autoriseret repræsentant for ejeren, skal dette være certificeret af det relevante dokument.

Kontakt til boligkontor

Med en god tilgang og opfindsomhed på grund oplysninger om ejeren af fast ejendom kan hentes i ZhEKe. Hvordan ved du, ejeren af lejligheden gennem boligkontor? Dette vil kræve tilstedeværelsen af en vægtig, næsten indiskutabelt årsag. Ulempen ved denne metode ligger i det faktum, at der ikke kan bruges det vellykkede resultat af sagen oplysningerne. Medarbejder, med alle dens åndelige godhed har ingen ret til at udstede denne information på papir, og i endnu højere grad at attestere deres udskrivning.

kontakt til Rosreestr

Hvordan ved du, ejeren af lejligheden i Rosreestra? For at gøre dette, skal du skrive en erklæring. Rådfør dig med ham Rosreestr kan være både personligt og med hjælp fra en kyndig repræsentant. Obligatoriske data i opgørelsen er navnet på ejendommen og dens placering. Bemærk matrikulære og identifikationsnummer på objektet kun gøre det nemmere at søge efter oplysninger fra de kompetente myndigheder. Oplysningerne på ansøgningen til rådighed for et gebyr. Foretag en betaling kan være i banken i kontanter, samt ved hjælp af internettjenester på en pengeløs grundlag.

Hvis ejerskabet af objektet udføres inden 1998, kan den nødvendige historiske oplysninger fås ved henvendelse til de lokale myndigheder inden for 2-3 dage efter anmodning.

Hvordan ved du, ejeren af lejligheden via internettet

Public service rosreestr.ru kan give oplysninger om ejendommen så hurtigt som muligt. Denne mulighed er i afsnittet "E-tjenester". Her kan du lave en forespørgsel og modtage oplysninger om den tidligere ejer af ejendommen. Skrivning af en erklæring ville kræve inddragelse i form af følgende data:

 • objekttype (lejlighed, værelse);
 • regionen og området af sin beliggenhed;
 • Den nøjagtige adresse (by, gade, hus, bygning, lejlighed nummer).

Mindre af denne metode er, at uden at sætte på anmodning af elektronisk digital signatur, vil ansøgningen blive afvist. En sådan betingelse er påkrævet for at udføre.

Hvordan at finde ud af adressen på ejeren af lejligheden? Data om ejeren kan give Rosreestr, BTO eller boligkontor. Gør det ret simpelt. Få oplysninger som når du kontakter en af de tjenester, såvel som via internettet. Den mest acceptable måde - at gøre en anmodning til Rosreestr selv eller gennem en juridisk repræsentant, ved at give en passende form oplysninger om den genstand for interesse og fulde navn ansøgeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.