Kunst og underholdningMusik

Biografi Mark Bernes, personlige liv, arbejde

Bernes Mark Naumovich - skuespiller og sanger af Sovjetunionen. Dette er en meget populær og velkendt personlighed USSR-platformen. Kreativitet Mark Bernes er meget alsidig i hans sange han sang tidligere resultater for de mennesker og sande. I løbet af sit liv, skuespilleren måtte trække i mange film, hans rolle kunne lide en masse tilskuere. Lyrics Mark Bernes og alle blev grundlaget for hele den russiske musik.

tidlige år

Mark Naumovich Født i den lille by af den smukke gamle by, som er i Ukraine, Chernihiv region. Fødselsdato - 8 okt 1911. Rigtigt navn - Naumov. Familie Mark Bernes adskilte sig ikke næsten ingenting fra de fleste familier af den tid. Far - servering organisationer, der beskæftiger sig med indsamling af affald, mor - en almindelig husmor.

Biografi Mark Bernes er varieret og rig. Når den kommende kunstner var fem år gammel, familien gik til at leve i Kharkov. I denne by, drengen fik en grundskoleuddannelse, og begyndte at interessere sig for teater og biograf. At blive en ung mand, begyndte Mark at tage klasser på skolen teater. I de samme år Bernes forsøgte først sin hånd på scenen, spille det meste biroller.

Den første rolle og flytte til Moskva

I samme periode var Bernes Mark Naumovich i stand til at tage over som en ekstra i en af de største teatre i Kharkov - "Mussoorie". Den første rolle, han var i stand til at modtage kun lejlighedsvis erstatte syge eller mangler kunstnere. Så begyndte han at lægge mærke til nogle berømte instruktører.

Ifølge mange kilder, på et tidspunkt den unge skuespiller fik ideen om specificitet og hukommelse alias - Bernes.

På sytten, den unge skuespiller beslutter at gå til Moskva. I hovedstaden, får han en ekstra i flere teatre, ingen undtagelse var de små og store. Fra dette øjeblik, kan vi sige, begynder biografi Mark Bernes som skuespiller.

Oprindeligt roller var overvejende anden plan.

Udseende i levende billeder

I 1935 begyndte han at handle i film Mark Bernes. Film, hvor skuespilleren først dukkede op, bliver grundlæggende i sin karriere. Selvom han optrådte kun i små roller og episodisk. Ikke desto mindre er skuespilleren vækst af professionalisme var klart for mange filmskabere og seere. Ved udgangen af 30'erne var han i stand til at spille en vigtig rolle. Først og popularitet og berømmelse bragte sådanne film som "Manden med pistolen," "The Fighter", og nogle andre. Især mindeværdige var på grund af hans spillestil. Heroes, der legemliggør Mark Bernes i filmen, blev udstyret med en vis charme, blide humor, der er blevet tæt på hinanden tilskuer. Snart skuespilleren elsket af mange beboere i Sovjetunionen og er blevet meget genkendelig.

Mark Bernes: krigsfilm

Særligt populære Bernes bragte billeder af Anden Verdenskrig. Mange seere husker den berømte film "To soldater", som lød den berømte sang "mørk nat". Mark Bernes nu blevet genkendeligt ikke kun som uovertruffen skuespiller, men også som en fremragende sanger. Filmen gik også på at blive klassikere i sovjetisk biograf. Den rolle, som det udførte en legendarisk russisk aktører har været kendt og er tæt på hver indbygger i landet.

Ud over sangen "mørke nat", Mark Bernes mange seere huske og andre groovy sang, "scows fuld af mulle", som også høres i "de to kæmpere." Bernes publikum kunne lide sangen over alle takket være hans bløde stemme, som var meget behageligt.

På mange måder er disse to kompositioner påvirket yderligere musikalske karriere skuespilleren. Mark Bernes, sange udførte som er blevet reelle hits, ikke kun begyndte at udføre dem på skærmen, men også i radioen, samt koncerter.

Koncerter og sang

Uropførelsen fandt sted i Sverdlovsk skuespiller ved udgangen af december 1943. Mødestedet af koncerten var en lokal hus Officerer. Bernes gik efterfølgende på turné i hele Uralbjergene. I hovedstaden, begyndte han at optræde som sanger indtil slutningen af fyrrerne. I første omgang, Mark Bernes sang sange i små møder i huse af kultur. Det begyndte at dukke op i radioen, som for det meste udført sange fra krigsfilm.

Bernes stadig fortsatte med at deltage i indspilningen af et stort antal film, men musikken er stadig betalt mere opmærksomhed og tid. Grunden til dette valg var, at scenen kunne hjælpe med at realisere de mange kreative ideer. Samtidig begyndte Mark Naumovich at arbejde på deres egne sange. Teksten og musik Bernes behandlet meget kritisk, lang og omhyggeligt gennemgå og vælge den bedste. Mere end fyrre af de firs-to sange blev skrevet under hans personlige kontrol.

I perioden 50-60-erne Bernes spillede komplekse roller. Stort set alle sine helte fik kompliceret natur, kombineret med et hårdt liv. På trods af at skuespilleren gik væk fra den mere sædvanlige rolle, var han stadig populær.

Ud over at filme i filmen, Bernes fornyet deres sang repertoire med nye værker. Især mindeværdige er: "Muscovites" og "Jeg elsker dig, livet".

chikanen

I september 1958 var der to artikler i forskellige sovjetiske aviser, der forsøgte at miskreditere navnet på sangeren. På den del af den ene efterfulgt af angrebene for at vise sangtekster af Mark Naumovicha vulgært, men alle afgifter var ubegrundet og uretfærdig. Den anden avis forsøgte at demonstrere på grundlag af feuilleton "Star i" Volga "Folkets Kunstner af upassende opførsel.

Resultatet af disse og nogle andre artikler i bandlysning var Mark Bernes fra at tale om radio, samt skydning. Begrænsninger drives indtil omkring 1960, og senere sangerens stemme igen lød i hele landet.

de seneste år

I 1960 på Luzhniki Stadium har lydt sangen "Fjender har brændt indfødte hytte." Den blev opført første gang, selvom skrevet i 1945, altså femten år før. Bernes stemme gav sangen en trist og tragisk karakter.

Et år senere, på trods af forbuddet inviteret skuespiller i film, Mark Naumovich spillet en rolle i filmen "Bakers Dozen". han var i stand til at blive vist på skærmen i et kort tidsrum.

Efter flere års liv er forbundet med et stort og frugtbart arbejde. Samtidig begyndte skuespilleren til at give en masse koncerter ikke kun i sit hjemland, men også i udlandet. Under turen var Bernes i stand til at gøre mange gode kommentarer fra medierne. Samtidig var han i stand til at komme ind i en af de engelske programmer.

Repertoire sluttede sig til mange, der senere blev en kult sang. I 1968 blev han løsladt filmen "skjold og sværd", som består af fire serier. Baggrundsbilledindstilling Bernes var sangen "Hvordan man starter en Homeland", som er anerkendt indtil nu.

Den sidste registrerede Sangen blev "Kraner" den 8. juli 1969 år.

Dødsårsagen var Mark Bernes lungekræft. Frygtelige diagnose blev etableret for et par måneder før hans død. Og ved første lægerne mente, at skuespilleren smitsomme iskias. Kun dybtgående undersøgelser var i stand til at vise inoperabel kræft. Selv da, Bernes var dømt. Skuespiller døde den 16. august 1969 år. gravplads var Novodevitjekirkegården. Kort før sin afgang fra livet Bernes bad om, at hans begravelse blev lavet fire sange fra sit repertoire. Venligst skuespiller blev udført. Et par dage efter dødsfaldet er blevet udstedt et dekret, der giver Folkets Kunstner af Sovjetunionen Bernes titel, men det blev posthumt tildelt kunne ikke være.

Personlige liv Mark Bernes

I mit liv, blev kunstneren gift to gange. Første kone - Polina Linetskaya. I ægteskabet, havde hun en datter, Natasha blev født. Kræft var dødsårsagen for den første hustru Mark Bernes. Død af sin kone meget rystet af kunstneren i lang tid, han ikke kunne komme over det. Støtte mærke loyale venner og, selvfølgelig, arbejde. Skuespiller gift anden gang i 1960 om lilii Bodrovoy, der havde været en søn. Han mødte sin anden kone Mark Naumovich, når førte sin datter til den første klasse i en fransk skole. Der også bragt hendes søn og Lilia M .. At se hende, Bernes forelskede første gang, og de blev hurtigt tæt på. I efteråret samme år forlod Bodrov sin mand og flyttede til at leve i lejligheden af Mark Naumovic. Senere begyndte hun at lede alle de koncerter hendes mand og havde ingen ham i et minut. Lilia M. brugt med sin mand og sine sidste måneder af livet.

De bedste film og sange

Generelt i hele mit liv skuespiller deltog han i optagelserne af de femogtredive film. Den største popularitet kom til Bernes efter film som "to soldater", "Fighter", "Maxim" og "Udskiftning Player". Ud over direkte at filme, Mark Naumovich deltaget i en række af dubbing udenlandske film.

Hvis vi taler om de musikalske aktiviteter, alt er meget mere omfattende. Repertoiret omfatter kun omkring hundrede sammensætninger. Og det fremhæver nogle umuligt. De er alle en eller anden måde huske de mennesker og kom til at legemliggøre den æra. Alle sangene blev senere offentliggjort i form af opsamlinger og album.

Takket være sin sprudlende kreativitet Mark Bernes blev en stjerne i begyndelsen af hans karriere. Vi elskede skuespiller som almindelige mennesker i landet, såvel som magt. Hans stemme er bløde natured vidste næsten alle borgere i Sovjetunionen. Koncerter sanger indsamlet overfyldte haller. Ifølge samtidige, begravelsen kom til et stort antal mennesker, der ønskede at sige farvel til kunstneren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.