LovStat og lov

Moderskab - det .. Maternal. surrogacy

Hvis ses i snæver forstand, moderskab - er processen med drægtighed, fodring og undervisning af barnet. Moderne kvinder er opdelt i to typer: dem, der ønsker at få børn, og dem, der ikke har en sådan lyst eller frygt.

Adskillelsen af positionerne

Desværre, oftere problemet med modvilje mod at erhverve et barn bliver væsentlig for samfundet som kommende mødre se processen moderskabets alt for negativ. Et eksempel på dette er det enorme antal familie sammenbrud, hvor børnepasning er ofte falder på kvinders skuldre.

Men de mødre og børn - to af de smukkeste "begivenhed" i livet af ethvert menneske. Den kvinde, der fødte et barn, giver al sin tid, al den varme og hengivenhed, der er, det var ham - det kæreste lille mand i verden. Hun ømt bekymrer sig om tilstanden af barnet, da han var stadig kun vokser inde i hende, og derefter som ømt plejet ham efter fødslen.

For at en kvinde til at føle sig trygge, er der en række værktøjer for social, juridisk og statens beskyttelse af moderskabet.

Rettigheder og pligter

moderskabet betragtes som et problem på statsligt niveau, for at løse det der er en række koder, teknikker og mekanismer. Statens omhyggeligt refererer til bevarelsen af moderens helbred og ufødte barn, give dem gratis tjenester på hospitaler og klinikker. myndigheder motivere forældre på fødslen af børn, der garanterer dem alle mulige sociale ydelser, ydelser, svarende rettigheder mor og far.

Beskyttelse af rettigheder og hensynet til barnets tarv skal angive, uanset om forældrene er gift eller ej. Moderskab og faderskab er udstyret ikke blot lige rettigheder i forhold til barnet, men også ansvar. Fædre flytter ofte væk fra deres egne børn, ikke at kunne kommunikere med dem, især i de tidlige år af et barns liv. Men denne adfærdsmønster er ikke korrekt, fordi barnet skal modtage og faderlige kærlighed, at føle, at det er lige så vigtigt for mødre og fædre. Hvis familien vokser dreng, vil faderen hjælpe ham til at danne det mandlige princip og karakter, og hvis en pige - det vil danne begrebet mændene.

barsel Beskyttelse

I de senere år er flere og flere kvinder kommer til den konklusion, at de har brug for at skabe en familie, få børn. Så det var den iboende natur, som understøttes af den demografiske udvikling i landet niveau. Barsel pleje er ikke kun inden for levering af gratis lægehjælp til børn og deres mødre, men også i en række andre tiltag.

Gravide kvinder har ingen ret til at fratage arbejdspladsen, kan det ikke indebære hårdt arbejde, natarbejde, sende på en forretningsrejse. Mødre til store familier social bistand i udbetaling af tilskud til børn, samt psykologisk støtte evt. Der er stadig en masse af integrerede tjenester til støtte for mødre og børn, at give dem den nødvendige bistand i den finansielle og sociale niveau. Staten overvåger nøje dødeligheden fødsel og spædbørn, der arbejder for at styrke sundhedsordninger for gravide kvinder og deres børn.

ansvarlig beslutning

Ofte kan du finde en familie, hvor forældrene drømmer om et barn. Det er vigtigt at forstå, at familien og moderskabet kræver seriøs tilgang. Et ægtepar kan tale om, hvordan den planlægger at få et barn, men hvis forældrene foreslå, hvordan deres liv har ændret sig med fremkomsten af et lille mirakel?

Hvordan er det muligt at føde et sundt barn? Sundhed - er ikke blot fravær af synlige sygdom, det er også en psykologisk tilstand af kroppen. Forældre skal opgive dårlige vaner, længe før fremkomsten af deres barn til verden, til at være forberedt mentalt til sådan en vigtig begivenhed. Det er vigtigt at være omkring familien: at støtte hinanden, hjælp, planlægge et budget, som vil blive erhvervet alt det nødvendige for en gravid kvinde og det ufødte barn. På nuværende tidspunkt er mere og mere ofte sådan mission overtager den eneste kvinde og manden tager en bagsædet. Moderskab - er først og fremmest en bevidst skridt, hvor kvinden er bevidst om det ansvar overdraget. Fordi nu har hun til at tænke ikke kun om sig selv, men også om den lille mand.

Aftrykket af fortiden

For hver person på planeten er en model for adfærd definerer hans familie: hvordan forældre behandlede ham som barn, hvordan man kan hæve, hvad de havde lært. Det menes, at en kvinde, der er vokset op i single-forældre familie ikke vil være i stand til at give en ordentlig uddannelse til deres børn. Men der er en anden mening: er mere retfærdig sex, tværtimod, forsøge at gøre moderskab og barndom af dit barn bedre, end de har oplevet.

Nogen på udkig efter en anstændig mand at skabe med den sin egen "fred", og nogen har nok styrke og mod til at skabe denne "fred" på egen hånd. , En central udfordring er dog at uddanne mor til hans barn. Al den kærlighed, venlighed og ømhed til den sidste dråbe af hans mor giver barnet, der lever med ham igen de første skridt, den første af vrede og glæde, første kærlighed - hele igen og på en ny måde.

Måske er skønheden i moderskabet - at være tilbage barn, tilbage til kærlighed eventyr og tegnefilm, igen nyde de enkle små ting.

rugemor

Hvis begrebet mor forklarede alt, hvad der er en "surrogatmoderskab"? Rugemor - en temmelig illusorisk begreb, som en kvinde, der gør, og bære et barn, giver det til uddannelse af de genetiske forældre. Det er frivilligt accepterer, at for at blive gravid ved hjælp af en andens æg og sædceller. Som regel er en sådan handling af mere retfærdig sex skubbe den finansielle side af problemet, fordi pengene til denne proces er betalt temmelig stor.

Gennem hele graviditeten, er kvinden forpligtet til at overvåge deres sundhed og helbred fremtidens barnet nøjagtigt som det dikterer sine genetiske forældre. Surrogatmor er normalt bygget på en juridisk udpeget kontrakt, som klart er foreskrevet, at efter fødslen af et barn, denne nye mor nogen rettigheder, det har.

Er barnets ret til en rugemor

Rugemor går til en sådan handling frivilligt, af hensyn til deres egen, men det skal opfylde en række krav, der er ordineret i detaljer i kontrakten:

  • regelmæssige besøg hos læger,
  • følge forløbet af graviditeten,
  • spise rigtigt,
  • ikke har dårlige vaner,
  • begrænse udøvelsen,
  • holde styr på din psyko-følelsesmæssige tilstand.

Alt dette sker kun for sundheden for det ufødte barn. Hvis du kan lide denne form for arbejde, der vil ende, så snart barnet er født.

Moderskab - en munter proces, men rugemor kan næppe føle de følelser af data. Det er helt fremmed for sit barn, og bør ikke være knyttet til det, som aldrig vil være i stand til at tage del i hans opvækst. Og hvis du beslutter at nogensinde manifestere sig i livet i dette barn, er det sandsynligt, at vente på hendes miste retssager. Derfor bør du tænke over, hvorvidt der skal træffe sådanne foranstaltninger.

Krav til rugemor

Efter hvilke kriterier til at vælge en kvinde, der vil være en "bærer" en andens barn?

Til disse formål udvalgte unge kvinder (25 til 35 år), fysisk og mentalt sunde, med mindst ét barn. De omhyggeligt undersøgt for tilstedeværelsen af kroniske sygdomme og narkotikamisbrug. Hvis rugemor samtidig med at barnet vil leve sammen med sin mand, han skal også overholdes af læger for at udelukke risikoen for forskellige sygdomme, der kan overføres til en rugemor, og fra det - til barnet.

Med andre ord, at kravet om en kvinde bære et barn i stand til fremmede, meget høj. Og mængden af kompensation for dette "arbejde" i de fleste tilfælde ganske imponerende.

At være en mor

Alligevel moderskab - det er en naturlig proces, der skaber en masse følelser, de vigtigste af som er kærlighed. Så der er behov for meget tid til at gøre barnet, overvåge hans helbred før og efter fødslen, omsorg, forståelse og støtte.

Var det muligt ikke at blive knyttet til barnet, at hele 9 måneder i livmoderen? Var det muligt ikke at føle noget følelsesmæssigt, når lyset bliver et nyt menneske? Enhver mor i sine egne svar på sådanne spørgsmål, men de siger, at de bedste ting, end de har - kærligheden til sit barn.

Mellem barnet og moderen er der en usynlig obligation, klart kun to af dem. Sikkert hver pige ønsker at opleve disse følelser, at føle sig som en mor. Og når der er sådan et ønske, ingen problemer er ikke i stand til at tvinge til at opgive deres oprindelige person. Efter alt, være mor er givet, ak, ikke alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.