TravelingHoteller

Aristea Hotel 2 * (Grækenland, Elounda): beskrivelse af værelser, serviceydelser, anmeldelser. Ferie i Grækenland med børn - hvor bedre

Vugge menneskelige civilisation. Landet er rigt på unikke historiske monumenter. Stater, der tilbyder turister hvile på fire varme hav med storslået sandstrande. Fremragende køkken, fuld af fisk og skaldyr og grøntsager, samt den fantastisk smukke natur, overraskelser med fyrretræer-giganter og sølv olivenlunde. Vi håber du gætte, hvilket land vil blive drøftet i dagens artikel? Stadig ikke overbevist? Det er ikke nødvendigt, på verdenskortet er ingen anden jord som Grækenland.

Hvert år millioner af turister kommer her, og med hver ny sæson, er den procentdel af russere blandt dem bliver højere. I år Grækenland konkurrerer populære feriesteder i Egypten og Tyrkiet. Næsten hver tredje russisk familie, der planlægger en sommerferie, så tænk på hvordan du vælger græske resorts.

Men et stort problem for vores medborgere bliver, en bred vifte af turist zoner, der giver landet. Det er især svært at vælge den ene eller anden udvej, hvis du skal på ferie med sit barn. Så i dag vil vi fortælle dig alt om ferie i Grækenland med børnene (som er bedre og hvad er den omtrentlige omkostningerne Tour). Og også give en beskrivelse af en af de mest overkommelige Kreta hotel perfekt egnet til afregning med børnene.

Grækenland: foretage et valg

Den økonomiske krise, som i de seneste år har haft en negativ indvirkning på turismen i mange lande, har tvunget vore medborgere til at lede efter nye resorts, der giver de bedste priser og levevilkår. Overraskende for mange mennesker, Grækenland meget hurtigt orientere i et nyt miljø, og var i stand til at tilbyde russerne en rig og billig ferie i deres resorts.

Hvad er så attraktiv for turister i dette land? Åh, det er meget svært at sætte sammen. Efter alt, kan Grækenland levere en stor sort, ikke kun resorts, men også fritidsaktiviteter, samt hoteller for enhver pengepung.

De første familie rejsende er tiltrukket af, at næsten alle de strande og resorts i landet er ideelle til familier med børn. De fleste af dem er veludstyrede, har en veludviklet infrastruktur og en blid indgang i vandet. Alle strand områder i Grækenland er meget ren, hvilket er meget vigtigt, når du vælger et sted at tilbringe en ferie med dit barn.

Turister har mulighed for at vælge blandt en lang række hoteller. I Grækenland, en masse gode hotelkomplekser fra to stjerner, og fire-stjernede og fem-stjernede hoteller til et par år, der arbejder på systemet "all inclusive". Dette er en anden grund til at vælge det til fordel for de græske resorts.

Great for familier med børn en mild middelhavsklima. Om sommeren er der sjældent kvælende varme med høj luftfugtighed, som ligger kun ideelle betingelser for turister. Og om vinteren på kysten af regeringsperioder ganske behageligt vejr, som gør det muligt at nyde de lokale attraktioner.

Ikke den mindste rolle i valget af Grækenland som et sted at slappe af og spille et nationalt køkken. Det hører til en af de sundeste i verden og altid nyde de børn i alle aldre.

Også mange forældre tror, at den græske ferie vil afsløre en anden vinkel for børn tørre historiske fakta i lærebøger. Efter alt, vil skolealderen barn med glæde tage på sightseeing, der tidligere havde kun læst om i bøger. Hertil kommer, at Grækenland er ikke kun rig på gamle ruiner og skatte fra oldtiden, men også hellige steder, den mest ansete af som anses for at Athos.

Vi mener, at alle oplysningerne er tilstrækkelig til at foretage et valg til fordel for dette vidunderlige land. Men glem ikke, at et visum til Grækenland for russerne har brug for. Selv om visum ordning mellem de to lande er meget lettere med hvert år, der går. Hvad vil turistsæsonen i 2017?

Visum til Grækenland for russere

For at nyde de smukke strande i landet, skal vores medborgere opnå "Schengen". Den turistvisum vil tillade dig at blive på Grækenlands område op til tredive dage. Denne gang er helt nok for dem, der ønsker at holde ferie på øerne eller fastlandet.

Ansøg om visum kan være i mere end tyve af visum centre. Hvert år en liste over de byer, hvor du kan arrangere alle de nødvendige dokumenter stiger. Næste år Grækenland planer om at åbne mindst ti visum centre i Rusland.

For "Schengen" du skal indsende følgende papirer:

 • profil;
 • en kopi af den originale pas;
 • en kopi af et russisk pas;
 • To fotografier af standard prøve;
 • forsikring;
 • hotel booking bekræftelse og billetter;
 • finansiel dokument.

Gebyret visum er sat inden for tres euro. Overvej dine dokumenter er normalt omkring to uger i regionen, og fra to til fem dage i Moskva og St. Petersborg.

Visumfri ø

Nogle gange Russerne nyde visumfri indrejse til nogle af de græske øer. De mest populære blandt vores landsmænd er:

 • Rhodos;
 • Kos;
 • Lesbos.

Men den måde at besøge Grækenland har sine faldgruber:

 • uden visum Russerne kan være på disse øer, når ankom der ad søvejen fra Tyrkiet;
 • turist kan ikke gå til en anden del af landet;
 • campister skal vende hjem igen via Tyrkiet;
 • ferie på øerne bør ikke overstige fjorten dage.

Mange russere har ingen idé om, at den visumfri indrejse til øen - det er en slags hage. Efter alt, i staten vil du stadig nødt til at udarbejde en pakke af dokumenter, og ikke anderledes end dem, der kræves for at opnå en "Schengen". Derfor erfarne rejsende stadig rådes til at opnå et Schengen-visum til Rusland, så din rejse bliver mere afslappet og behagelig. Især når det kommer til at rejse med børn.

Funktioner ferie med baby

Alle forældre ved, at, går på ferie med hans foretrukne barn, bør de være særligt kræsne i valget af en udvej og hotel. Hvad skal overveje, når man planlægger en familieferie i Grækenland?

Hvis du flyver på ferie er ikke alene, så være opmærksom på følgende faktorer:

 • afstanden fra lufthavnen til udvej;
 • Først kystlinje;
 • sandstrand i nærheden af hotellet fra let skrånende indgang i vandet;
 • mindste antal marine liv;
 • en bred vifte af børneunderholdning i hotelkomplekset.

For russerne er det en reel opdagelse, at størstedelen af resorts og hoteller i landet opfylde disse krav. Men prøv at finde ud af, hvilke der er de bedste.

Ferie i Grækenland med børn, hvor det bedste

Turister, der aldrig har været i denne smukke og gæstfrie land, bør være opmærksomme på, at alle de resorts på øen er opdelt og kontinentale. De har deres egne egenskaber og karakteristika for artiklen, har vi valgt dem, der ville være ideel til en ferie med en baby.

Hvis du foretrækker det græske fastland, så skal du være opmærksom på følgende feriesteder:

 • Halkidiki. Turister har valgt to af den udvej halvøen - Kassandra og Sithonia. Her smukke gyldne strande og fyrreskove, fylder luften med utrolige smag. For en familie ferie er mere egnet Sithonia, udvej er helt roligt og har en udviklet infrastruktur.
 • Peloponnes halvøen. Her er det en af de bedste kystnære strimler i et land, hvor en meget flot ferie med små børn. Børnene ældre ud over havet vil være interesseret i seværdigheder i den gamle periode, hvoraf Peloponnes i overskud.

Mange af vores landsmænd foretrækker at slappe af på øerne:

 • Rhodos er perfekt til de yngste rejsende. Han er ved Middelhavet, danner talrige afsondret lagune med sandstrande. Bedste ferieø anses for at Faliraki, hvor der er et stort vandland.
 • Det anses for den mest grønne ø Korfu. Der er mange monumenter af middelalderlige arkitektur, som vil være interessant for børn fra fem år. Den mest populære strand område anses for at Agios Gordios beliggende i en hyggelig bugt, hvor næsten aldrig vind og bølger.
 • Kreta hører til de mest foretrukne steder af hvile for russerne. Her vores landsmænd fangenskab rig udflugt program, et vandland og et stort udvalg af hoteller, kommer oftere. Bedst til børn betragtes Elounda strande.

På den udvej vil vi gerne fortælle dig mere.

Elounda: resort med en utrolig smuk strand områder

Hvis du beslutter at gå med barnet til Kreta, vælge netop denne del af det. Elounda er berømt i hele Grækenland for sine luksushoteller og masser af underholdning. Hvor du kan glemme alt, fordybet i den utrolige mangfoldighed af liv, der giver turister de ansatte i hotelkomplekser.

Elounda Beach - en særlig historie. De betragtes blandt de smukkeste i Grækenland, og trods sin lille størrelse, er meget populære hos turister.

Privat strand område beliggende i Pigadakiya området. Her byggede de mest luksuriøse hoteller, der har formået at "gribe" del af stranden. Næsten hver Hotellet har sin egen anløbsbro, som nærmer den dejlige domstol, malet i lyse farver.

I Skisma er en by strand, som er ideel til børn. Her kan du slappe af, solbade og svømme i det varme lagune eller spille volleyball og gør vandsport. Børnene nyder at tilbringe tid på legepladsen, udstyret direkte på stranden.

På vej til Plaka er mange vilde stenstrande. De er omgivet af olivenlunde, hvilket giver dem nogle fantastiske udsigt. Undertiden træerne ned til vandet, hvilket skaber et utroligt smukt landskab.

Hvis du kan lide strande, hvor alt er meget velorganiseret, bør du gå til Hionas. Han er en kommunal, men udstyret med alt det nødvendige for en god ferie. Her vil du ikke kun finde liggestole og parasoller, men også brusere, livreddere og maleriske base-barer med masser af lækre snacks og drikkevarer.

Det er værd at bemærke, at de fleste af de hoteller i Elounda ret dyrt. Men vi er klar til at fortælle dig om et lille hotel kompleks, som vil give enhver gennemsnitlig russisk familie. Hvis du er på udkig efter den bedste værdi for pengene, så stop dit valg på Aristea Hotel.

Beskrivelse og placering af hotelkomplekset

Hotellet ligger Aristea 2 * i Elounda i Grækenland praktisk i centrum af feriestedet. Dens placering er ganske belejligt for familier med børn. Døm selv - på stranden, du behøver ikke at gå mere end fem minutter, er der en række stoppesteder, butikker og barer og fra lufthavnen til Aristea Hotel 2 * Du bliver nødt til at overvinde kun 73 km.

Hotellet ligger en kort køretur til nogen del af Elounda, Kreta og andre ferieområder. Men mange rejsende indregnet i deres anmeldelser, der aldrig har set en smukkere by end Elounda.

Aristea Hotel 2 * på Kreta tilhører den temmelig gamle og enkle hotel, men der er ganske behagelig, og personalet er altid klar til at hjælpe gæsterne.

Infrastruktur og hotelydelser

Hotel Aristea Hotel 2 * er en ganske lille område uden sin egen pool. Mange turister ser det som en væsentlig ulempe, men stadig erkende, at resten af hotellet efterlader en masse behagelige oplevelser. Især ligesom gæsterne til at gå i middagssolen i de smukke haver omkring bygningen af hotelkomplekset.

Da det eneste organ Aristea Hotel 2 * består af tre etager, bygningen har en elevator. Hvis du har lejet en bil, vil du blive forsynet med gratis parkering, ligger tæt på hotellet.

Modtagelse opererer døgnet rundt, personalet taler fem sprog, herunder russisk. Derfor er de altid let at løse ethvert problem. Her i receptionen Aristea Hotel 2 * er sikkert, der er til rådighed for et gebyr.

Gæsterne spiser i de vigtigste hotellets hyggelige restaurant. Hvis du ønsker at smage de friskeste skaldyr, derefter gå til værtshuset, som ligger på hotellets strand. Her til klokken elleve om aftenen vil du koge de mest lækre fiskeretter af Middelhavet opskrifter. Det er værd at bemærke, at stranden Aristea Hotel 2 * er temmelig godt. Han behager fint sand og en udviklet infrastruktur. Husk, at strandområdet er kommunale, så liggestole og parasoller vil være forpligtet til at betale ekstra.

Gæster Aristea Hotel 2 * tjeneste skønnes at være en behagelig og diskret. Maids rengøres hver dag i værelser og ændre håndklæder, kan de altid spørge. De fleste turister har bemærket, at hotellets personale forsøger at behage alle gæster, uden undtagelse.

Mange gæster nød hurtig indtjekning og afvikling, samt gratis internetadgang overalt på hotellet. vacationers kan også bruge fax og fotokopiering mod et ekstra gebyr.

Værelser og overnatning

For dem, der planlægger en familie ferie til Aristea 2 *, beskrivelse af værelser - dette er en meget vigtigt kriterium, når du vælger et hotel. Derfor har vi lagt særlig vægt på dette emne.

Vi har allerede gjort det klart, at den komplekse hotel er lille, så der er kun treogtredive værelser. Dybest set de er designet til to eller tre personer, men du kan finde og enlige lejligheder. Men de har normalt en visning af gaden og har en meget lille størrelse.

De fleste familieværelser har udsigt til maleriske Mirabello-bugten eller en af de nærliggende øer. Husk på, at rygning ikke er tilladt på stedet, men kæledyr er kæledyr tilladt.

Hvert værelse har et tv, telefon, aircondition (mod gebyr), et lille badeværelse med hårtørrer. Alle gæster bemærkede i anmeldelser, at størrelsen af deres lejligheder for første gang er lidt forvirret, men de hurtigt vænnede sig til det. Badeværelset er altid en god pres af varmt vand, som er meget sjælden i Grækenland.

Check-in finder sted i lejligheden to timer af dagen, check-out på syv om morgenen til klokken tolv. Børn op til to år kan bo i den gratis for børn under tolv år værelse, en ekstra seng, du skal betale ekstra fire euro per dag.

En voksen eller et barn over en alder af tolv bor i værelset på en ekstra seng skal betale otte euro per dag.

Samlet hotellet, er vores landsmænd anbefales til en afslappende familieferie, der involverer primært strand tidsfordriv eller uafhængige ture til seværdigheder på øen.

Omkostningerne ved helligdage

Erfarne rejsende siger, at de organiserede ture til Grækenland fra Moskva vil være langt billigere end en uafhængig tur til hvile. Derfor, når du planlægger din ferie, er det nødvendigt nøje at studere prisen på billetter.

Naturligvis vil omkostningerne Tour afhænge af det valgte hotel kategori og varigheden af ferien. For eksempel vil en tur til Grækenland fra Moskva for en weekend på et hotel tre stjerner klasse koster seks tusinde.

Hvis du planlægger at tilbringe på havet i mindst to uger, så skal du fokusere på mængden af fyrre tusind rubler. I prisen indgår flybillet, logi og to måltider.

Ferie i Grækenland er altid husket i lang tid. Uanset hvilken udvej du vælger, i hvert fald ville han have et varigt indtryk. Og hvordan kunne det være anderledes, da Grækenland - den virkelige vugge af kulturen i moderne menneskehed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.