HjemlighedReparationer

Sådan at sætte en flise i badeværelset

I de sidste mange år, er keramiske fliser anses for at være et fast punkt i badeværelser, køkkener, toiletter. Selv fremkomsten af nye efterbehandling materialer ikke kunne løsne fliserne i baggrunden, er det stadig betragtes som en af de mest praktiske måder at efterbehandling vægge og gulve i rum med høj luftfugtighed.

Variety i form, størrelse og udsmykning af keramiske fliser samling gør det muligt at realisere de mest dristige design beslutninger, skaber den unikke skønhed og originalitet af interiøret. Desuden har keramiske fliser lavet et modigt skridt og trygt bevæget sig ud over køkkenet, toiletter og brusere. I dag kan det findes på gulve af gange, balkoner og endda stuen, der taler om den ekstreme popularitet af denne vidunderlige materiale. Men i denne artikel vil jeg gerne, at tale om , hvordan man kan sætte fliserne i badeværelset.

På hvor godt det vil blive sat, det afhænger helt af den fremtidige udseende af lokalerne. Af stor betydning er naturligvis, de færdigheder af indenlandske mestre, men også indledende forberedelse af vægge og gulv også kan ikke rabat regnskabet. Også, før du lægger fliserne i badeværelset, skal du udskifte vandrør, elektriske ledninger, sanitet og andre nødvendige kommunikation.

Hvis væggene forblev oliebaseret maling, skal den fjernes forsigtigt. Al bule på overfladen bør være at bringe ned, og væggene selv at tilpasse med gips, fortrinsvis baseret på cement. Særlig opmærksomhed skal rettes mod hjørnerne af kurverne. Keramiske fliser - det er ikke tapet, er det ikke natyanesh. Derfor bør alle hjørner af uregelmæssigheder nøje rettet, ellers på steder, der lider af ekstrem krumning, vil danne grimme huller. Det er selvfølgelig, ville ophæve de "nej" alle bestræbelser. Alle ovenstående anbefalinger bekymring og køn. Basen under flisen skal være glatte, rene og tørre. For at opnå bedre vedhæftning af den forberedte væg og gulv kan grundes med en speciel forbindelse, som kan købes på ethvert isenkræmmer.

Før du lægger fliserne på badeværelset væggen, skal du først oblitsevat sin etage. Hvis en eller anden grund den første fastsatte vægdekoration, et sted mellem den nederste række af vægfliser og gulv er nødt til at forlade et lille hul.

Lægning gulvfliser udført på to måder: fra centrum til hjørnerne (symmetrisk murværk) eller fra den mest fremtrædende hjørne til det fjerneste hjørne af (asymmetrisk murværk). I en egnet beholder æltet klæbemiddelsammensætning ifølge instruktionen, så en klar opløsning påføres på gulvet særlige fortandede spatel. Opløsningen påføres behøver ikke meget, er det nok sådan mængde, der var nok til at lægge en eller to fliser. presses hver flise i de roterende bevægelser af lim opløsning overskydende fjernet murske. Til en kløft mellem fliserne få nøjagtige, er det styret af særlige plast kors.

Sådan at sætte en flise i badeværelset på væggen? Processen svarer til æglæggende gulvfliser. Facing starten fra lavere og mest fremtrædende vinkel, efterhånden bevæger sig op og til det fjerneste hjørne. Ofte er der et behov for at skære fliser. Nogle af de gamle mestre ved denne lejlighed giver meget gode råd. Før du lægger fliserne i badeværelset, skal et par stykker, der er designet til at trimme, lægges i blød i vand i et par timer. Denne flise vil da være meget lettere at skære.

Kvalitet stablet rækker nødt til konstant at overvåge bygningens niveau. Indtil den lim begynder at tørre op nogle fejl i udlægning kan stadig blive rettet. Forskellene mellem de væg fliser og plastik kors er indsat, så sømmene er lige, og er helt glat.

Flise klæbemiddel tørrer inden to dage. Efter fuldstændig tørring af klæbemiddelsammensætningen af flisen renses for opløsning rester og forsegle sømmene særlig flise fuger, ved anvendelse af en gummi spatel værktøj. I dag, næsten alt sælges injektionsmørtel farver, så vælg den rigtige nuance ikke gøre en stor indsats.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.