RelationerBryllup

Bryllup briller: dekoration på hukommelsen

Hvilket er uundværlig til brylluppet? Det er klart, at uden brud og brudgom. Og hvad der er nødvendigt fra de traditionelle egenskaber? Selvfølgelig bryllup briller! Dekoration på dem kan være så lækker, at de kan blive sat til denne kunstværk.

Traditionen med at dekorere glassene til brylluppet først dukkede op i Vesten. Det var der, kom op med sådan en original tilføjelse til bryllup entourage. Senere var der «håndlavede» briller i vores land. Nu de oprindelige retter til et bryllup kan bestilles som fra private mestre, eller på arbejdspladsen, og gøre dine egne. Bryllup briller, smykker, der vil gøre deres egne, det er en stor påmindelse om ceremonien.

Hvad og hvordan du kan dekorere dine retter? Der er en række forskellige skrot. For eksempel maling, bånd, blomster, glitter, papir. Alt hvad du behøver - at gøre fantasi og tålmodighed. Oprettelse af en smuk og originale smykker kræver vedholdenhed, opmærksomhed og kyndige hænder. Udsmykning bryllup briller blomster kan have et par muligheder.

  • Friske blomster.
  • Kunstige blomster.
  • Malede blomster.

Sidstnævnte kræver specifikke færdigheder i tegningen, og et godt eksempel for hans øjne. Desuden er specielle trykfarver påkrævet. Akryl passer perfekt. Børster også brug for særlig - meget fin og blød. Akryl maling behøver ikke at blive fortyndet med vand, ellers vil det være vanskeligt at sætte på en glat glas. Det er bedst at anvende en tyk maling direkte fra røret. Først tegne en blomst i sig selv, så fine elementer og kantning. Bryllup briller, dekoration maling, der opfylder kræver et beskyttende lag for billedet. Det kan være en glans lak og enkel hårspray, som er i hvert hus. Obligatorisk krav - beskyttende belægning påføres først efter at malingen er tørret.

Udsmykning bryllup glas og flasker kan foretages i samme stil, og kan være radikalt anderledes. For eksempel kan briller til bruden og gommen være forskelligt fra alle de andre ved ceremonien. halse af flasker kan være dekoreret med bånd af servietter. Farvet eller hvid - efter eget valg. Serviet nedbrudt, så er snoet fra alle vinkler til den modsatte (diagonalt) smalle bånd. Denne strimmel slips bundet rundt om flaskens hals. Dette er den nemmeste og mest almindelige valg. Desuden er det muligt at binde en pæn og smuk bue af lys eller sart tape. Så du kan dekorere og glas champagne til bryllupsrejse.

Bryllup briller kan males ikke kun blomster, men også andre elementer. Hjerter, bånd, striber, prikker, inskriptioner med ønsker, nygifte navne. Hertil kommer, at hvis brylluppet er tema, så udsmykningen kan være på lejlighed. Ingen særlige regler nej. De butikker tilbyder som regel et par briller til de nygifte. Blå - til den nette, pink - for bruden. Sådanne bryllup briller, dekoration, som er lavet med hensyn til industriel produktion, er ikke altid elegant og raffineret. Men arbejdet med kunsthåndværk kunstnere ofte producerer ægte glæde. Hvad skal man vælge - et spørgsmål om smag. Du kan eksperimentere og dekorere glassene selv. Måske er det dem, der vil lide mest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.