Nyheder og SamfundNatur

Hvorfor er en flodhest kaldes "river hest"?

River hest kaldet massiv tykhudet planteæder, der lever i floder eller andre vandområder. Bebor disse usædvanlige skabninger tønde i Afrika og kaldte flodheste. Det er den tredje største landdyr efter elefanten og næsehorn. Lidt mindre, men de tungere hvide næsehorn, kan kæmpen veje op til 1800 kg.

Hvorfor er en flodhest kaldes "river hest"?

Hippo har en kort tyk hals og små ører. Til trods for at denne fantastiske dyr lyde oversættes som "flod hest", har mange genetiske undersøgelser vist, at en flodhest tæt på hvaler og delfiner, end at enhver artiodactyl. Deres vegetarisk kost består normalt af nedfaldne frugter, blade, græs, sukkerrør, majs og så videre.

Hvorfor er en flodhest kaldes "river hest"? Faktisk er hans navn, der består af to græske ord "river" og "hest". De er velegnede til et længerevarende ophold i vandet. Flodheste foretrækker floder med dybt vand og nærliggende rørskove, nogle arter lever i havvand nær munden på floderne. På toppen af hovedet placeret ører og næsebor, der lukker automatisk, at du kun dyr falde i vandet.

planteædende giganter

Disse dyr foretrækker at være i vandet hele dagen, kommer i land kun om natten, for at tjene til føden. Undertiden søgen efter mad, kan føre dem til en god afstand (7-8 km) inde i landet, så de generøst markeret deres måde for at senere nemt finde vej hjem før daggry. For en nat denne voluminøse pattedyr kan absorbere op til 100 kg vegetation.

Voksne kan forbruge en enorm mængde af græs, sensationsprægede hende med munden brede, ikke tænder, ligesom de fleste andre planteædere. Den såkaldte flod hest er næsten glat, blottet for hår og meget følsom hud, porer udstråler rød olieagtig væske, der fungerer som en solcreme, holder huden hydreret og beskyttet, når dyret er på land. På grund af dette interessant funktion det blev gjort en fejlagtig antagelse, at flodheste sved blod.

Flodheste har store stødtænder (Fortand) og hjørnetænder, som ikke stoppe voksende gennem hele livet. Disse stødtænder betragtes som mere værdifuld end elefanten, fordi de ikke bliver gule med alderen. "River hest" har den bredeste mund blandt alle aktuelt eksisterende landpattedyr, og når den planteædende gigant åbner munden for at gabe, kan afstanden mellem kæberne være op til 60 cm!

flokdyr

På trods af sin store størrelse og volumen, flodhest er hurtig nok til pattedyr, som let kan løbe mennesker. Flodheste kan være ganske grumpy bæster, og to hanner kan være en lang tid til at kæmpe med hinanden, nogle gange forårsager alvorlige skader.

Flock består typisk af ti til femten dyr omfattende en dominerende han, flere underordnede hanner og hunner, unge og vokser op. hunner Graviditet varer normalt omkring 230 dage. Fødsel forekommer normalt i vand, såvel som den faktiske reproduktion, i månederne kraftig regn, men kan forekomme på andre tidspunkter af året. Unge flodheste er meget knyttet til deres mødre og ofte bruge tid soler sig på deres brede rygge.

levested

Den naturlige levested for disse store pattedyr begrænset til Afrika, primært syd for Sahara. I oldtiden, flodheste mødtes også i nord, i Nil-deltaet, og deres billeder er ret almindelig i gamle egyptiske kunst. I øjeblikket spot flodheste levesteder er søer, floder og sumpe i Øst og Centralafrika.

Se flodheste undersøiske

Et interessant træk er tilstedeværelsen af flodheste specifikke biologiske briller - gennemsigtig hinde, der dækker deres øjne for beskyttelse, og samtidig giver dem mulighed for at se under vandet. Under dykke, deres næsebor er lukket, kan de holde vejret i fem minutter eller mere. Flodheste kan endda sove under vand, ved hjælp af en refleks, der gør dem i stand til at ryste på hovedet på en sådan måde, at de er i stand til at tage en dyb indånding og falde ned, og det ikke engang vågner op.

Men på trods af alle disse tilpasninger til livet i vandet, dyret ( "river hest") kan ikke svømme. Deres kroppe er for tætte til svømning, flodheste bevæger sig i en cirkel, der starter fra bunden af floden eller blot at gå langs floden afslappet galop, let rører gulvet lidt svømmehud tæer.

Flodheste lever i gennemsnit 40-50 år, tilfældet, når et medlem af deres familie havde boet 61 år, men i fangenskab. Overraskende, denne massive planteæder bruger sine enorme frygtelige tænder kun for forsvar og kæmpe med deres egen slags.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.