Nyheder og SamfundNatur

Voldsom katastrofe: oversvømmelser i Kavalerovo

I august 2016 Primorje raser tyfon, som forårsagede skader på en række forskellige familie, podtopilo deres hjem og haver. veje blev ødelagt, vasket væk vejbroer, således at nogle landsbyer blev fuldstændig afskåret fra verden.

Begivenheder i Kavalerovo grund af oversvømmelser

Det blev svært beskadiget af katastrofen Kavalerovskii område, hvor skarpt rejst vandet i floden oversvømmet de omkringliggende områder. På grund af skader elledninger, blev nogle områder efterladt uden elektricitet. Drikkevand kvalitet er også dårlig - overfyldte reservoir ikke kunne klare opgaven, og vandet fra vandhaner strømmende beskidte lokale.

På den tredje dag af tyfon havde oversvømmet mere end 50 boliger og mere end 60 haver, herunder højhuse! I Kavalerovo oversvømmelse fuldstændig ødelagt tre huse, der ikke var omfattet af restaurering, selv! Ødelæggelsen var simpelthen katastrofalt, hvilket er grunden til Kavalerovskii område anerkendt som den mest ramt af tyfon Layonrok.

Redningsfolk arbejdede i nøddrift, på bådene fra lokale beboere blev evakueret fra tagene af oversvømmede huse og biler, ved at placere dem med slægtninge og i midlertidigt ophold; elimineret konsekvenserne af katastrofen; sløret reparerede veje og broer.

I mange distrikter i Primorsky Territory, herunder i Kavalerovo, oversvømmelse og dens konsekvenser forhindret til at holde en så vigtig ferie for hver elev - 1. september. Det måtte udsættes på grund af problemer med veje, telefon og elektricitet.

Midlertidige parkeringspladser

Landsbyen Vysokogorsky Kavalerovo distriktet midlertidig punkt placering blev organiseret direkte på gymnasiet, og i forstaden Kavalerovo beboere blev placeret i et lokalt fritidshjem. Nogle steder er høj vandstand på gaden bogstaveligt låst folk i deres hjem, oversvømmede ikke kun de kældre, men de første gulve. Beboere simpelthen måtte forlade deres hjem.

I midlertidig indkvartering punkter var alt hvad du behøver: mad, medicin, daglige fornødenheder. Også mennesker kan til enhver tid at bede om psykologisk hjælp, nogle af det var meget nødvendigt. Mange beboere har nægtet overnatning i midlertidige bosættelser og afregnes med slægtninge og venner.

Konsekvenserne af en tyfon i de øvrige distrikter i Primorje

Men ikke kun i Kavalerovo oversvømmelser har betydet store tab, og andre områder også lidt meget af det. For eksempel i Lazovsky distriktet blev afbrudt vejforbindelser, var der ingen adgang til internettet. fem boliger blev oversvømmet, og flere steder vejen blev vasket ud.

På området for oversvømmelser Terneisky køretøjer blev også registreret puljer, skure, hjem for al ejendom af borgere. Jeg har lidt og grusvej i området.

De Ussuriområderne og Dalnegorsk bydele, samt i Kavalerovo, oversvømmelser er ikke gået ubemærket hen. Oversvømmede kældre og lokalområdet, hvilket er grunden til de redningsfolk måtte pumpe vandet ind i tanken, rengøre regnbetingede forretninger.

Den massive oversvømmelser i Kavalerovo (August 2016) vil blive husket i lang tid lokale beboere. Mere end 700 reddere i alle de ramte områder i det maritime område i flere dage, der arbejder i en tilstand af "øget beredskab." Ofte ved oversvømmelsesbistand omkring 12 tusind mennesker var ansat og 2,5 tusinde enheder. Alle blev oversvømmet mere end 1.200 boliger og mere end 300 huse tilstødende områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.