SundhedMedicin

Hvad er skelettet af katte

Yndefulde og fleksible, fremragende jægere, blide kæledyr - alle disse katte, perfektion, skabt af naturen. Deres fysiske evner er forbløffende - katten har ingen lige i spring, evnen til at balancere og evnen til at trænge ind i den smalle hul. Denne mobilitet skyldes strukturen i kattens krop, dens anatomi. Skeleton Cat har 40 knogler mere end den menneskelige. De fleste af de kat knogler er forbundet med hinanden ved hjælp af brusk, der giver mobilitet.

Strukturen af skelettet af en kat

Katte har en meget fleksibel og mobil rygsøjlen. Skeleton katte har 7 halshvirvler, 13 thorax, columna 7, 3 sakrale og halehvirvlerne, hvis antal varierer afhængigt af racen. Cervikale ryghvirvler har en specifik struktur, der tillader katten at dreje hovedet 180 grader. Ni par af ribber er forbundet til brystbenet brusk, og fire par frie kanter. De forreste poter katte ikke har en stærk tilknytning til skelet, som kravebenet de repræsenterer en meget små knogler, ude af stand til at bære belastningen. Bindevæv og muskler, der dækker knoglerne i forbenene, tage denne funktion over. På grund af denne struktur, forbenene, katte er i stand til at komprimere kroppen til at komme gennem den smalle åbning. Også, det er med til at gruppe kroppen under landing fra stor højde, som "hoppe" med sine forpoter og sårer lemmer knogler.

Som skelettet af katte har en smal kiste, mens walking katte sætte pote på næsten samme linje. Dette giver dem en kæmpe fordel - nogle få dyr er i stand til at blive balancegang vandrere, og katte kan nemt gå gennem de smalle flader. Bækken knogler katte mere avancerede end bryst, da de tegner sig for mere belastning. Dette forklarer evnen til at hoppe højt op og få en eksplosiv hastighed. Efter alt, kan katten springe til en højde på mere end 5 gange dens højde. På bagbenene har 4 fingre på forsiden - 5 fingre. Dyr har mulighed for at trække de kløer, som ikke kan gøre nogen af pattedyr.

Skelet Cat afviger fra skeletter af andre dyr kranium form. Det har lige så udviklet ansigtsbehandling og cerebral del. Fronten er ikke så strakt som hos hunde. Og den vigtigste forskel - en enorm øjenhuler. Store øjne viser, at katte er natlige jægere, de ser perfekt i mørke.

leddene kat

Forstå karakteren af deres fleksibilitet og mobilitet som muligt, studere skelettet af en kat. rygsøjlen Photo giver dig mulighed for at se hans elasticitet og fleksibilitet opnås ved de strukturelle træk i leddene, som bruges til at forbinde en knogle til en anden. Enderne af knoglerne i leddet er dækket af brusk til at reducere friktion. Hvis samlingen er en simpel terninger det bevæger sig i et plan, og hvis det en multi-akse, sfæriske, derefter knoglerne bevæger sig i en cirkel. Sammen holder ledbånd og sener. Når bryde ligament knogle væk fra hinanden og dannede forvredet fælles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.