Mad og drikkevarerOpskrifter

En lækker opskrift Brizol

Brizol - det er meget velsmagende kød (oftest), en ret, som er kogt ganske hurtigt og nemt som mange mennesker tror, at henvise til navnet på fadet. Selvom det ikke er navnet på maden selv, men snarere navnet på metoden for dens forberedelse, som Brizol er af forskellig art: kød, fisk, skaldyr og endda vegetarisk med grøntsager. Generelt mulighederne for fantasien stor, Brizol opskrift afhænger af de fødevarer, du normalt spiser, og ved dit ønske om at behage deres husstande.

Den mest almindelige og præsenteres som en klassisk opskrift Brizol svinekød, så jeg vil gerne fortælle det om denne opskrift.

Hvordan at lave mad Brizol?

Så for udarbejdelsen af Brizol vi brug for følgende ingredienser:

- hakket svinekød 500 g

- hønseæg 5-6 stykker

- mel

- Vegetabilsk olie til stegning

- salt og peber

- greens efter eget valg

Brizol opskrift er ganske enkel. Først forberedt fyldet: forsøger at køre ind i den ene æg, salt, peber, bland godt, kan du gå ind i den samme hakkekød tilføje finthakkede urter og hvidløg til din diskretion.

Yderligere hakket danner en lille bolde og lægger dem på en flad plade. Vi sætter en stor dostochku og liberalt drys med mel. Dette efterfølges af en ganske kompliceret procedure, der kræver visse færdigheder (erfaring). Tag frikadeller, sætte dem på tavlen med mel og rul ud til en tynd plade, så kagen blev helt dækket med mel på alle sider.

Pre-behov for at være forberedt på en separat plade æg masse, som vi dyppes Brizol. For at gøre dette, tager vi æggene, bryde dem i en dyb tallerken, salt, peber og pisk godt med en gaffel eller piskeris. Hæld den resulterende masse i en flad lille plade (tilgængelige dele, så det er mere bekvemt at fange Brizol af væske).

Rul ud i en pandekage fyld skal omhyggeligt flyttet til pladen med æggemassen og dyp det helt, så der var tørt land med mel. Hvis du ikke er sikker på, at du får det rigtigt første gang, kan du bruge en flad ske til at vende Brizol.

Efter alt dette skal du sætte procedurerne Brizol bare forsigtigt på en varm pande med solsikkeolie. Stegning nødvendigvis skal forvarmes til et æg straks greb og ikke spredes ud over hele panden. Men derefter straks ned for varmen til ægget er ikke brændt, da vi har brug for lidt mere tid til at stege kødet inde Brizol. Vær sikker på at dække panden med et låg, så Brizol vise sig saftig og stegt. Efter et stykke tid, drej Brizol til den anden side og svits på alle sider. Du kan derefter rulle op i røret, og det er stadig tid til at stege. Efter at fjerne fra panden, sat på en tallerken og drys med krydderurter. Brizol klar!

Nogle andre muligheder Brizol madlavning.

Nogle husmødre forberede Brizol med revet ost, hvis du kan lide ost, denne opskrift er for dig Brizol. I denne opskrift , når du optager Brizol fra panden, læg den på en flad tallerken, smører mayonnaise (eller en hvilken som helst sauce til kød) og drys med revet ost hårde sorter. Hvis alt dette er gjort hurtigt, mens Brizol varmt og osten er smeltet og sammensmeltet øverste del Brizol. Dette er en meget velsmagende og tilfredsstillende.

Også Brizol opskrift kan indbefatte andre bestanddele, såsom skaldyr (blæksprutte, rejer, muslinger, etc.) i stedet for en kød fyldning, kan sættes til de oliven, citron, forskellige krydderier til at forbedre eller modificere mundfornemmelse. Det afhænger direkte af dig, hvad du foretrækker, og hvordan villige til at bruge tid og kræfter på at forberede en velsmagende og nærende måltid som Brizol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.