Mad og drikkevarerOpskrifter

Middag i 30 minutter: de muligheder og ideer

Sikkert hver familie har sine hemmeligheder, hvordan man laver en bestemt skål. Mange kokke gerne stå i timevis på komfuret og nyde den kulinariske proces. Men nogle gange er der behov for at gøre middag, morgenmad eller frokost på 30 minutter. Når suset begynder alle de opskrifter og hemmeligheder som fading ud af mit hoved på grund af spændingen. Denne artikel kommer til dig om hjælp og snak om, hvordan man forbereder hjemmelavet frokost på 30 minutter.

væskeformige måltider

Hvis du ønsker at gøre noget væske, ville den ideelle løsning være hønsekødssuppe. Det er værd at bemærke, at kyllingen er kogt ret hurtigt. For at fremskynde processen give fortrinsret til brystet. Skær kødet i små stykker og sættes i vand. Sæt panden med en fugl på høj varme og tilsæt salt. Vi kokke har en lille hemmelighed: saltvandet begynder at koge hurtigt, og produkterne i det er forberedt med det samme.

Når vandet koger, fjernes skum og koge kødet i fem minutter. Samtidig forberede zazharku. For at gøre dette, gnide på revet gulerødder og løg skæres i små tern. Steg grøntsagerne i en gryde til de er gyldenbrune. Tilsæt derefter bouillon zazharku.

Dernæst skal du til at rense et par kartofler og skær dem i stave. Sæt grøntsager i det kogende suppe og kog yderligere 10 minutter. Ved slutningen af tid, slukke ilden og putting greens. Suppe til frokost er klar på 30 minutter! Serveres med kiks eller brød.

Kosten hurtig frokost: røræg

Hvis du ser din figur, eller holde sig til en kost, så er du perfekt denne mulighed. Denne ret er meget tilfredsstillende, indeholder store mængder af protein og næsten ingen kulhydrater.

For at forberede en hurtig middag på omeletter, skal du bruge to æg, halvdelen af løg, greens, fedtfattig mælk eller creme fraiche.

Pisk æg og smag til med salt. Tilføj en halv kop mælk og tre spiseskefulde creme fraiche. Omrør ingredienser og hæld blandingen i gryden med non-stick belægning. Dæk beholderen med et låg og sat i brand. Mens omelet er smægtende på lav varme, hak løg halvringene og steg det i smør i en separat gryde. Når grøntsagerne får en gylden nuance, og omelet vil hærde, begynde at designe retter. Arranger greens på æg. Top jævnt placere stævnen. Fold omelet i halve og lad låget lukket i yderligere fem minutter. Middag er klar i 30 minutter! Du kan starte dit måltid.

Sådan koger kartofler med kød til frokost på 30 minutter?

Sikkert alle ved, at kød retter er kogt i lang tid. Men du kan tilberede kødet til middag i 30 minutter, hvis det er nødvendigt. Det er bedre at give fortrinsret til svinekød. Ud over at kødet bliver du nødt løg, gulerødder og peberfrugt.

Skær kødet i små stykker, tilsæt salt og foretrukne krydderier. Lad produktet i denne tilstand og begynde behandlingen af grøntsager. Skær løget i halve ringe, gulerødder rist. Tomat og peber lave små barer. Kom ingredienserne i gryden og kog i fem minutter. Tilsæt derefter kødet og kog fadet i 15 minutter under låg. Glem ikke at røre hele tiden.

Under forberedelsen til hovedretten, skal du rense kartoflerne og kog det i saltet vand. Når knolde er bløde, kan retten serveres til bordet, tilføjer til sin kogt kød.

grød

Meget hurtigt kan du koge grød. Det kan være boghvede, hirse, byg eller byg. Denne skål vil gå perfekt med ethvert kødprodukt. Du kan tilberede kødet på et tidspunkt, indtil grits vil blive brygget.

Man skal huske, at al den tid under tilberedningen grød nødvendigt at overvåge processen og ikke at afvige fra pladen, især hvis du er madlavning med mælk. Dairy retter normalt indebære en sød smag, fordi der under madlavning er nødvendigt at tilføje lidt sukker. Kasha, kogt i vand, kan være saltet eller frisk. Især hvis det er tjent som en side parabol til kød.

En alternativ mulighed

Hvordan til at tilberede et måltid i 30 minutter, hvis noget overhovedet ikke ønsker at gøre? I dette tilfælde kan du bruge halvfabrikata. Indkøb i-store frosne ravioli eller dumplings. Du kan også koge pølse med pasta. Tid du har er madlavning vil tage lidt. Du kan endda lave en hurtig dessert.

Forbered sådanne produkter er meget enkel. Du skal blot koge vand og salt det. Sæt kage mix i en gryde og bring i kog. Husk, denne parabol er nødvendigt at røre hele tiden, mens madlavning. Når vandet kommer i kog, lad det simre i halvfærdigt tid anført i de instruktioner. I gennemsnit vil du bruge mellem fem og ti minutter.

Efter at fjerne fadet fra vandet og server med creme fraiche, mayonnaise eller din foretrukne dressing.

konklusion

Nu ved du, hvordan du kan tilberede en hurtig middag blot en halv time. Prøv alle de muligheder og huske hurtigere og mere bekvem.

Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.