Kunst og underholdningFilm

Spørgsmålet: "Hvad var navnet den største animationsstudie?" Der er ét svar - "Soyuzmultfilm"

Den russiske animation er meget glorværdige fortid. Drawn film, der opstod i vores land er på randen af XIX og XX århundreder, hvilket anses for at være grundlæggeren Vladislav Starevich held fortsatte med at udvikle sig under det sovjetiske regime. Resultater, originalitet og høje sovjetiske animation stand finde fejl kun glødende Russophobe.

Favorit sovjetiske tegnefilm

Efter at have foretaget de første skridt i "Windows VÆKST" barn-trukket film bliver, Kendetegnet for som med undtagelse af den høje kvalitet, var det ikke altid "skovle" ideologi og universel begrebet høj moral. I løbet af disse år, enhver borger i vort land på spørgsmålet: "Hvad var navnet den største animation studie," svarede uden tøven: "Soyuzmultfilm". Fordi ægte kærlighed til denne gruppe af produkter var et af kendetegnene for den sovjetiske mand.

Konkurrerende side og dens fans

Fra et vist punkt blev tilgængelig for os amerikansk tegneserie ... Først Jeg elskede alt - mængden og glans. Og film om prinsesser generelt er utrolig godt, især på baggrund af fuldstændig mangel på den tid af indenlandske varer. Men det er meget mærkeligt at høre erklæring om, at russiske animation endnu ikke hverken født eller født og så døde, eller er ved at dø. Er det muligt at overveje sine dødskamp "Smeshariki", populære i 60 lande rundt om i verden? En serie af Luntik, Fixiki, Barboskinyh, Masha og Bear?! Er det muligt for dem på grund af disse erklæringer ikke betragtes som indenlandske animation? Lad dem "Disney" forbliver "tidløse klassikere", der vil hævde, men med masser af teater og skøjteløb i serien "Smeshariki" Intet sammenligner!

herlighed genfødt

Heroes of russisk animation kender absolut alt, og de fleste mennesker har ingen spørgsmål om, hvorvidt der er en indenlandsk håndtegnede film eller kaldes den største animation studie. Selv om der er et åbent spørgsmål - i mange artikler i studiet "Mølle" er placeret som den største af de hjemlige. Dette er også titlen på fordringer og "Petersborg", fødestedet for "Smeshariki". Under alle omstændigheder, animationen Ruslands hovedstad i øjeblikket er St. Petersborg. Ud over disse store selskaber, der er producenter og mindre - "Ja!", "Pap Tower", "Design" og andre. Men de fleste af tegnefilm udsendes kun på tv, mens "Mill" tegnefilm studie kommer til det store lærred. Fame bragte hende såkaldte heroiske cyklus af historier om russiske helte taget fra epos og fortalte publikum i moderne sprog. Ja der genfortalt! De har endda "fængslet" under den moderne virkelighed! CIS af børnene og deres forældre kender ikke den vidunderlige tegneserie om Alyosha Popovich og Ile Muromtse, Prins Ivan? Populariteten af dem tilføjer en stor lydsystem, som samler Ruslands førende skuespillere. Prins Vladimir, talestemme Makovetskiy, ikke værre Æsel, der lyder fra Eddi Merfi. En sang fra efterfølgeren, eller, i det russiske sprog, fortsætter, eller den anden del af "Grey Wolf" udført af solist af "A-Studio" er blevet meget populær og øget antallet af visninger serien. I betragtning af alle disse faktorer, kan der argumenteres for, at spørgsmålet "Hvad var navnet Ruslands største tegneserie studie?" Sjælevarmer er få.

Historien om forekomst af studiet

Der var "The Mill" i 1999 med det formål at udførelsen af ordren NTV (skabe den 4-serie af tegneserie om eventyr i Emerald City). 50% tilhørte et nyt projekt af STB, og hendes eget distributionsselskab "Vores biograf" har lovet at fremme de produkter på markedet dette studie. Uden at se langt frem, vi valgte navnet "Mill", fordi den er placeret på Mill Street. Permanent personale ikke var der, og hans anden film om en dværg næse studios produceret på egen risiko. Cartoon undlod ikke, på trods af de vanskelige tider, og har allerede udgivet filmen 2004 om Alyosha Popovich næsten helt givet pote. Fremadgående bevægelse var progressiv og mere inspirerende. Serie af Dobrynya Nikitich oparbejdet et lille overskud, men de "Ilya Muromets", som det sømmer sig de herlige russiske helte af denne rang, i stedet for brugt på dens udgivelse 3,5 millioner dollars, bragte skaberne af 10 millioner i samme valuta. Mere - mere. Og nu, den største animation studiet får sine produkter under aftentimerne rullet i biografer i landet. Dette sker, fordi de film bliver populære ikke kun blandt børn og deres forældre elskede dem meget ung.

nye horisonter

I 2011 skabte han en afdeling for oprettelse af 3D-film. De øgede omkostninger kompenseres parallelle projekter. De blev populære tegnefilm af træ soldater og stjerne hunde. Men den virkelige triumf blev to film om eventyr af Ivan Tsarevitj og Grey Wolf.

De bogstaveligt talt taget væk til citatet. I kroner og øre, det ser sådan ud: producenterne lavet et overskud på $ 4,5 million. Filmen blev en box-office leder. Efter dette, "Mill" bygget sig en ny bygning opfylder alle moderne parametre. Nu er en kraftfuld selvstændig enhed af den nationale biograf, evnen til at tiltrække de mest talentfulde mennesker i landet til at producere sine produkter. Hvem ved, måske engang i svaret på spørgsmålet om, hvordan den største animation studie kaldes, vil kalde dette mærke. Efter alt, de fleste af nutidens børn give fortrinsret til disse tegninger, men ikke det samme, "Nå, vent et øjeblik!" Eller "Peter Plys".

Men studiet "Soyuzmultfilm", som fejrede i 2011 sit 75-års jubilæum, også stiger fra asken, selv opfinder et nyt logo. Forhåbentlig vil det tage lidt tid, og så kommer den "guldalder" af russisk animation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.