Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan lage æg gedde til at gøre det velsmagende og nyttige

Hvad kunne være mere lækre russiske pandekager, men med salt kaviar? Lækker! Intet under, gamle dage, har ingen Kongens måltid ikke undvære slags delikatesse. Udover fiskeri og nu mange mennesker kan lide at forkæle. Og hvis fangsten er god, så nogle gange kommer der "glad" fisk - med kaviar.

Hvor nyttige fisk retter, er det nu kendt af alle. Og om den helbredende egenskaber af kaviar gå bare en legende blandt folket. I virkeligheden er dette produkt helt let fordøjes og absorberes af kroppen, og alligevel er virkelig en guldgrube af protein. Ældre og svækkede patienter postoperative læger ofte rådes til at forbruge så meget som muligt af denne vidunderlige gave fra naturen mad.

Det er fortsat kun til korrekt lage kaviar, så velsmagende og har bevaret sine gavnlige egenskaber. Det er derfor en masse mennesker og er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan lage æg gedde, for eksempel, eller aborre.

Selvfølgelig smager det bedst opnåede kaviar laks eller stør. Men virkelig, hvis så det skete, at vi var heldige nok til at fange Pickerels, men lige før gydning, bør du vide , hvordan man salt spawn gedde.

Den første betingelse for at få et produkt af høj kvalitet er det rigtige valg af beholder til saltning. Der er ikke noget bedre end at lage æg gedder i en balje eller en tønde kalk.

Betingelsen nummer to, selvfølgelig, er kvaliteten af fisken med kaviar: Det skal være meget frisk! Og sørg for at tage højde for, at i hvert fald det er umuligt at bryde galdeblære under den indledende udgravning til bejdsning produkt. Ellers vil alle æggene er nødt til at smide det væk, som det ville være ulækkert bitter.

Lad os nu tale om poredvaritelnom fase - at forberede kalve til saltning. De fjernede lag af kaviar bør være i filmen. Før hvordan man lage æg gedde, bør du skylle det, og først derefter fjerne tapen. For at gøre dette, er det bedst at piske æggene med en gaffel og belastning gennem en sigte. Du kan bruge en salatslynge eller maske.

Nogle kokke tilbyder for bekvemmelighed adskiller folielag først skoldes med kaviar, lægge dem i en fin sigte. Kogende vand skal tømmes straks, så du kan ikke gøre det i en gryde eller skål - det er simpelthen kogte og miste sin oprindelige smag.

Også for den adskillelse af skallen, kan du bruge en kødhakkemaskine. Ved denne behandling er filmen spoles af en kniv, og kaviar frit strømme ud gennem hullerne i skålen.

Da fisken er meget almindelige parasitter, som kan forårsage en masse problemer en person skal tage sig af forebyggelse af forskellige sygdomme forbundet med forbruget af fiskeprodukter. Det er grunden til, efter at rensning af æg fra filmen er der behov igen skoldet hende med kogende vand under omrøring grundigt i en sigte produkt. Denne behandling hjælper med at beskytte mod indvoldsorm, men kalven vil ikke lade kog.

Og først efter, at den forberedende proces kan fortsætte direkte til ambassadøren. Per kilogram lægge æg normalt omkring 100 gram salt og forsigtigt rørt hendes hænder. Derefter to timers rengøring produkter på et køligt sted, så den er til stede. Men tilbyde nogle kokke, til at lide lidt længere - 8 timer. Så æggene vil blive endnu mere smag.

Det er al den visdom - Skær brød, smøre det med olie og glide oven på æg! Selv om det er muligt, og pandekager vente med at virkelig ganske kongeligt vendt.

Men som salt gedde kaviar er muligt ikke kun på denne måde, er det nødvendigt at sætte læserne med andre opskrifter.

Pike kaviar (opskrift)

Men denne metode involverer anvendelsen af det færdige produkt i en uge, da denne er indeholdt i formuleringen af en bestanddel, såsom løg.

For at gøre denne originale fad bør tage 200 gram kaviar gedde, to hoveder hakkede løg ringe, 20 gram af vegetabilsk olie, salt, peber og eddike efter smag. Oprensning rogn fra membraner nødt til at blande alle komponenterne og sætte det færdige produkt i et køleskab i 8 timer til ældre.

Hvis kaviar er saltet korrekt, denne velsmagende snack, få mennesker nogensinde prøvet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.