ForretningIndustri

Grundlæggende System af harmonisering af virksomhedens udvikling og vækst

"Udvikling" indhold kategori - det er en proces, og resultatet af kreative selverkendelse og menneskelig aktivitet, der tager sigte på at opnå en ny kvalitet til dem - en tilnærmelse til den ideelle, som har en høj kvalitet, i hjemmet. Til gengæld økonomisk udvikling - processen og resultatet af kreativ aktivitet og vidensamfundet som harmoniseret helhed, der tager sigte på at forbedre menneskers liv og den eksisterende verden. Begrebet "vækst" skitserer en kvantitativ manifestation af det eksterne aspekt af kategorien af "udvikling". Følgelig udvikling - fænomenet kvalitativ vækst - kvantitativt. Væksten kan forekomme, selv når virksomheden ikke udvikle sig. Erfaring med indenlandske virksomheder sidste år vidner om tilstedeværelsen af den økonomiske vækst og fraværet af kvalitative ændringer, karakteristiske for udvikling. Nu er det nødvendigt at harmonisere disse to processer med hinanden og bruges til at forbedre driften og virksomhedernes konkurrenceevne, fordi, som eksperter påpeger, alle de omfattende muligheder for præsentation til forretningsenheder opbrugt. Vi befandt os på den grænse, der adskiller den økonomiske mekanisme af den industrielle æra af den økonomiske mekanisme af post-industrialisme. Og kun afhænger af os, om vi kan flytte fra et sted i en verden fyldt med nye perspektiver, eller ophold på ruinerne af forældet produktionsmåde som råvare vedhæng til lande globale ledere.

Til på virksomhedsniveau til positivt at løse problemet med at fremme vores land har brug for at udøve deres konvertering til mikrotsivilizatsii - chelovekotsentrichnye socialpædagogik, som er forbundet med gennemførelsen af de økonomiske og kulturelle funktioner for at sikre den økonomiske udvikling og vækst, frigivelse af den enkelte, forskelligartede former og kompleksitet miljøet af eksistens, forbedre den individuelle og kollektive livets fylde. Til effektiv drift af virksomheden er det meget vigtigt at have et sæt af systemer til håndtering af indkøb, et godt eksempel på Master data management ordliste.

Essensen af virksomheden i forbindelse med civilisatoriske ændringer bestemme den akkumulerede viden og kultur. Både den første og den anden komponent afhænger af de mennesker, især både fra medarbejdere og fra forbrugerorganisationer, repræsentanter for entreprenører, som gennem interaktion skaber et nyt forhold, fordelene ved viden, kultur og rigdom. Dannelse af højere kultur fører til en stigning i arealet af triaden af udvikling og vækst. Pile af et vist niveau af viden i virksomheden er afspejlet i en ændring af afstanden mellem triader. I dette tilfælde er den dominerende kultur og viden kræver også gensidig harmonisering som uetisk virksomhed viden gør systemet ustabilt, og mangel på viden med en høj grad af kultur reducerer dets kreative potentiale.

Den optimale er en kombination af den vækst i viden og uddybning af kulturen i virksomheden. Så er betingelserne for en harmonisering af alle komponenter i systemet - udvikling, vækst og transformation af intern og ekstern fred mikrotsivilizatsii.

Modellen-mikrotsivilizatsii enterprise mennesker, som det skal, vil sidde på et centralt sted. Society (generelt) præsenteres i dette system medieres gennem en person (enkelt) og enterprise (særlige). I dette tilfælde, på virksomhedsniveau er det muligt at styre som, ja, specielle og enkelt og delt. Predpriyatiya- mikrotsivilizatsii unikke ligger i det faktum, at i en række økonomiske og ikke-økonomiske sammenhænge det er i stand til at påvirke folk, andre virksomheder og samfundet som helhed. Dette synes at være et uudnyttet til dato, sociale potentiale civilisatoriske transformation af forretningsenheder.

I sidste ende, bør lederne af de indenlandske virksomheder overveje følgende spørgsmål: om deres virksomhed til en bestemt person, og det offentlige er mere end blot produkter, løn eller andre økonomiske fordele? hvad enten det er i stand til at frembringe processer af vækst og udvikling? Skal vi anser det for en effektiv, konkurrencedygtig i de civilisatoriske ændringer i den globale karakter? Modtagne på disse spørgsmål er positive svar viser en radikal ændring til det bedre i samfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.