SkønhedKosmetik

Spirits "Kuznetsky fleste" fra "New Dawn"

Spirits "Kuznetsky fleste" opkaldt til ære for en af de mest maleriske gader i Moskva. Er navnet på skønheden i duft? Oprettelse af samme navn eksisterer i kvindernes og mænds dufte spænder "New Dawn". Selvom intet til fælles mellem dem, bortset fra navnet.

"Kuznetsky Most" for mænd: sammensætning og videregivelse af smag

I 2016 det fejrede 11 år siden den første udgivelse. Aroma tilhører gruppen af citrus bregne. Pyramide er ganske enkel: solbær knopper og grapefrugt i top noter, ananas i hjertet og moskus, narcisser og hvid cedertræ - i bunden sammensætning.

Disclosure er en smule overraskende: i stedet for de oprindelige noter straks vises base, især cedertræ. Men generelt tydeligst hørt moskus og ananas. Dette giver den parfume friskhed og adel. Der er ingen antydning af traditionel mandlig citrus mix. Ananas giver en vis sødme, men ikke cloying, og en let, frugtagtig, grapefrugt skræl det understreger sin bitterhed, moderat turde hvid cedertræ giver sin elegance og sensualitet. Fragrance skabere formået at få en perfekt balance mellem friskhed og originalitet til kendere respektable klassikere.

Anmeldelser af mænds parfume "Kuznetsky Most" ( "New Dawn")

Pakning straks antyder målgruppen, som den er skabt, og skabelse - seriøse business mænd, uden nogen sentimentalitet. Men det er interessant, at mange af de damer, der elsker unisex dufte, han kom også til at smage. Men de, der roste de ånder "den Kuznetsk bro" for kvinder i særdeleshed var ikke begejstret.

Indehavere af noter, der i denne mænds duft intet kvælende eller tunge, er det ganske velegnet som en duft til hver dag.

Nogle ser ligheder med Carolina Herrera 212 for mænd, men hvad en behagelig forskel i priserne! 100 ml "Kuznetsk bridge" er omkring 1700 rubler, mens det er tre gange billigere end den ovennævnte analog af det samme volumen.

Primal Tenacity var meget endda ingenting, men nu, desværre, er tæt på nul. Duft slidt ikke længere end 3-4 timer. Zephyr næsten nul, det sidder meget tæt på huden. Men det er værd at bemærke, at denne parfume til mænd er tilgængelig i eau de toilette koncentration, og fra det kan man ikke forvente den samme modstand som en parfume.

Kvindelige version af "Kuznetsky Most": Pyramid

Denne blomsterduft, som kommer i parfume koncentration. Med sin navnebror fra den mandlige linje af nogen generel musik i almindelighed ikke har. I begyndelsen af sangen sætte orange og bergamot, hjerte - iris, lilje, koriander, ylang-ylang, mens basen - tobak, mos og rav.

Næsten alle dets subtile blomster seddel lyd. Iris giver nogle pudret. Amber giver sensualitet, citrusfrugter - frisk, tobak - styrke og dybde. Basen er meget sart, men ikke ansigtsløse: eg mos giver hele volumen af sammensætningen. Kort sagt, "Kuznetsky Most" - det er en dejlig blomstret skabelse, der besidder og lyksalighed, og fortræd og charme.

Kvinders parfume "Kuznetsky Most" ( "New Dawn"): anmeldelser

Værdig budget smag mange lovsynge for fremragende holdbarhed (8-10 timer, selv på en varm hud). Desuden er det øger markant, hvis flasken afregner i et mørkt skab.

I varmt vejr er det ikke kvalt, og endda lidt køligt. Spirits "Kuznetsky Most" passe under næsten alle tøj til enhver lejlighed. På tøj og hår er særligt bemærkelsesværdig. Olfaktoriske minde om mange kvinder ligner de "Klima" takket være en delikat blomstermotiver lugt udlevering.

Enhver, der har en passion for pulver duft i en retro stil, bør altid smage spiritus "den Kuznetsk bro" for kvinder. Og jo stærkere køn, også er det ikke nødvendigt at passere den eponyme oprettelsen af den mandlige linje. "Kuznetsky Most" kunne blive for dem en alsidig duft for hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.