HjemlighedKonstruktion

Overlappende tag ved hjælp af forskellige materialer

På hvor godt vil bosætte overlappende tag afhænger bekvemmelighed at leve af mennesker i huset og holdbarhed af bygningskonstruktioner. Materialer til beklædning tag ramme, der er mange. Installation af hver af dem er lavet med overholdelse af bestemte teknologier. Oftest tagene af huse med skifer trim, metal eller bølgeformede tagplader.

Som du kan dække taget

De vigtigste måder at tag ramme plating, der er to - med eller uden opvarmning det. Den anden variant anvendes typisk i hjem med små forstæder lave loft områder. Tag hytter også ofte isoleret. Dette gør det muligt at udstyre en komfortabel hems, hvilket øger den levende område af bygningen.

Under samling af isolerede tagsystem typisk anvendes sådanne materialer:

 • paroizolyator;
 • materiale til det indre hus;
 • isolering (sædvanligvis mineraluld);
 • imprægnering (teknisk plast film);
 • faktiske tagplader selv.

Alle disse materialer skal installeres i et nøje defineret rækkefølge. Indsamling overlappende tag kold metode gælder kun vandtætnende og tagplader.

Hvad du behøver at vide

Uanset hvordan tag beklædningen eller rammen ville blive udvalgt mellem imprægnering og tagdækning tvungent afregning ventilationsåbning. Gør det muligt ved at montere kontrobreshetki af træet.

Fastgørelseshinderne på rammen af taget bør ved nøjagtigt de forskellige tagdækning skruer. Før start af huden alle de træelementer af taget bør håndtere step-up antiseptiske og brand sammensætninger.

Montering koldt tag: karakteristika

Hvis loftet i huset er meningen at gøre uopvarmet, overlappende tag udstyre i et par trin:

 • fastgjort på spær vandtæt film;
 • monteret kasse;
 • sheathe valgt tagdækninger.

Filmen skulle fastgøres med en slap af ca. 2 cm (bortset fra nogle dyre moderne imprægnering). Overlapningen mellem strimlerne skal gøres mindst 15 cm. For at sikre integriteten af deres værdi i tillæg til lim tape. Vedhæfte anbefalet stænger filmtykkelse på ikke mindre end 2,5-3 cm. Således afregning ønskede ventilationsåbning.

Strøer monteret med et trin tilvejebragt til særlige tagdækning. Boards under det skal være stærk nok til at tage. Tømmer må ikke være for bred og ikke meget smal. Tykke bjælker eller meget brede brædder i driften af taget kræves for at slå sig. Det er for smalle eller tynde plader kan ikke modstå vægten af plader og sne om vinteren.

Montering af isolerende masse

Husene er normalt afregning mere grundig end om sommeren, overlapningen af taget. Isolering af taget, som allerede nævnt, er det nødvendigt at gøre i tilfælde af, at der er et ønske om at bygge et komfortabelt hus på loftet. Proceduren i dette tilfælde vil være den samme som for en kold tag forsamling. Kun under installationen mellem spær varm tagpladen af mineraluld installeret, før fastgørelse af imprægnering.

Til isolering ikke falder ind på loftet, det skjules med brædder eller en strakt ledning mellem spærene. Installere mineraluld skal vraspor. Paroizolyator og indvendige paneler er installeret efter tagpladerne overlapper hinanden. I dette tilfælde er filmen ligeledes forbundet med spærene ved hjælp af stænger til at tilvejebringe ventilationsåbning.

Fortsætte til installationen af tagdækning bør være umiddelbart efter samlingen af "kage". Ellers vandtætning film kan blive beskadiget som følge af vind eller utilsigtede mekaniske påvirkninger.

installation Funktioner skifer

Dette materiale, på trods af, at en særlig attraktivt udseende ikke anderledes, helt i efterspørgslen på markedet. Udstyre overlapningen af taget skifer, mange ejere af landejendomme. Hele pointen med sin meget lave omkostninger. Omkostninger skifertag er normalt 1,5-2 gange billigere end for eksempel den samme metallocherepichnoy.

Til dette materiale belagt tag ser attraktive, kan plader grundes med maling og brugen af specielle belægninger.

Arbejde med tagskifer når belægning bør være muligt at omhyggeligt. Efter at materialet er helt tunge, og mens den stadig skrøbelige. Ved høje bygninger på 2-3 etager foran tag beklædningen skal bygge en skov. Brug skifer er kun tilladt at dække ramperne med en hældning på ikke mindre end 22 grader. Alt for ofte under kassen, dette materiale ville ikke normalt gør. Under hvert ark i de fleste tilfælde, hvilket banede tre træ - på kanterne og i midten.

Dette materiale er monteret til at dække taget fra højre til venstre og fra bund til top. På tage med en hældning på ramper vinkel på mindre end 30 grader vertikale overlapning er mindst 12-14 cm og den horisontale - i to bølger. Ved 30 grader stejlere tagene første komponent kan være 10-12 cm. Den vandrette overlapning i dette tilfælde er normalt lavet på samme bølgelængde.

Rækkefølgen af stabling af plader af asbest

Faktisk skifer-selv installation i følgende rækkefølge:

 • monteret tre ark den nedre række;
 • etablere to - den næste række;
 • igen monteret tre nedre lag.

Ifølge denne algoritme, overlappet af taget er op til højderyggen. Vedhæft skifer plader bør være til særlige negle. Materialet således forborede huller. På hvert ark tager typisk 4 søm. Under dem sørg for at bruge en pude af gummi. Krepjat skifer ark til at forhindre belægning svigt som følge af udsving i temperatur med ringe slør. Hammer negle bør være på toppen af bølgen.

Efter alle de skifer er lagt, er det nødvendigt at installere den højderyg element for tag lækager. Gør det muligt at tin eller malede brædder.

Euroslate (ondulin og andre arter) er monteret omkring den samme teknologi. Kun i dette tilfælde bør du omhyggeligt læse producentens anvisninger. I det er nogle nuancer vedrørende installationen kan beskrives.

Overlappet af taget af metal: de grundlæggende regler

Dette materiale er dyrere skifer, men er meget længere. Desuden metallet ser meget mere attraktiv. Sådanne ark kan monteres på tage med en hældningsvinkel af stråler af 14 grader. Trin lægter i dette tilfælde afhænger af bredden af de materielle bølger. For at fylde burde bord, så de kommer under toppen af en bølge.

ark installation

Faktisk, rækkefølgen af stabling af plader af denne art er omtrent den samme som den af skifer. Dette materiale kommer som regel med en masse forskellige former for fastgørelseselementer. Før man går videre til den faktiske pletteringsmetal tagplader, installere en vandudledning system.

For at gøre dette, herunder din egen, er enkel. Forudindstillet på den nederste kant rampe gesims strimmel. Fastgør den med skruer, positionering dem med en deling på 25 cm. Faktisk tagrenden er fast modtager via bueformede konsoller installeret i en afstand af 1-1,2 m fra hinanden. Afløbsrør er fastgjort til væggen med specielle klip.

I det næste trin er monteret lavere endovnye tæpper (hvis det kræves af udformningen af taget). Dækker tag opsamles ved anvendelse af metal, det opnåede pålidelig som med den kendte installation af imprægnering forklæde skorsten. Først efter installation af sidstnævnte kan begynde at montere, i virkeligheden, selv plader af tagmateriale. Raskraivajut metal tagdækning udelukkende ved hjælp af simple forskydning på stål eller elektrisk. kan ikke anvendes kværne til skæring dette materiale. Når du installerer arkene selv nødt til at følge sammenfaldet af de kapillære riller.

Når taget er beklædt ark er samlet gavl ende tremme, en højderyg element skorsten forklæde øverste dal.

Sådan installeres pyntede

Montering princip ark af denne art er magen til taget med metal beklædning teknologi. Overlappende tagdækning dog kan gøres i tilfælde af, at dens stråler skråner mindre end 12-14 grader. Dette materiale vejer lidt mere metal. Det koster mindre, men at hæve den op på taget af komplekset. Men i virkeligheden, en professionel gulvbelægning installation selv lettere end metal. Faktum er, at i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at overvåge de kapillære riller og bevarelse af den øvre beskyttelseslag. Kan skære profileret herunder bulgarsk.

Sådan laver overlapningen af taget med brug af andre materialer

Foruden asbest og metalliske plader til beskyttelse tagdækninger kan anvendes samt fleksible eller ler flise. Rullende bløde materialer, der generelt anvendes på flade tage (op til 15 grader). Kasse under tagpap tilfreds med en solid - fremstillet af krydsfiner eller spånplade. Limet strimler 2-3 lag på de smeltede bitumen. De har også frakke med sømme.

Ved brug af helvedesild på den kontinuerlige ås formonteret tæppebagsiden. Tagdækning materiale i sig selv er bare limet til det i en bestemt rækkefølge den klæbende side nedad.

Under ler flise, da materialet er hårdt, udvikle en solid kasse af træ med en afstand svarende til størrelsen af fliserne. Monteret på materialet af tagrammen ved hjælp af skruer gennem hullerne (med spil). På hver tredje flise overlapper beslaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.