SundhedMedicin

Hvor mange mennesker kan leve uden vand og hvordan man skal håndtere dehydrering?

Vandet har ingen smag, ingen farve, ingen kalorier, ingen lugt. Ikke desto mindre er det vigtigt for alle levende ting. Planter, dyr, mennesker - alle har brug for vand. Og de små bakterier, og det kræver en enorm elefant, og intet kan erstatte den. Intet vand - intet liv. For en mand - efter Ilt - den næstvigtigste forbindelse er påkrævet for at overleve.

Blot en kort tid uden vand en person kan leve. Det er nødvendigt for den normale funktion af hvert organ. Vand transporterer gennem kroppen sporstoffer og mineraler fremmer afgiftning proces udnytter metaboliske nedbrydningsprodukter, regulerer kropstemperaturen. Hvor meget tror du, en person kan leve uden vand, hvis han gør omkring 70% af dette består af en uorganisk forbindelse? Og hos børn og gør andelen af vand er 85%.

Gennem vores hjerne i løbet af dagen tager det cirka 1500 liter væske, og nyrerne - 2000. Almindeligvis cirkulerer en dag i det menneskelige legeme omkring 9 liter vand, den daglige produktion på 2,5-3 liter. Så hvad tror du, hvor mange mennesker kan leve uden vand? Hvis du ikke gendanne tabet, selvfølgelig, meget lidt. Hver dag skal du drikke et gennemsnit på 2 liter væske, for at opretholde kroppens optimale balance. Tallet er steget i sagen, når du er i varmen eller udsætte dig selv for intens fysisk aktivitet.

Andre vand funktioner

Ud over fjernelsen af dehydrering, er det en uorganisk forbindelse, og udfører en række vitale funktioner. For det første stimulerer fordøjelsen. Efter at have drukket et glas vand på tom mave, vil du forbedre processen med fordøjelsen. For det andet, denne væske invigorates bedre end kaffe, det opdateres, det giver styrke og øger blodcirkulationen i varmt formular. For det tredje, vi ved alle, at vand - eliksir af skønhed. Forbrugende det i tilstrækkelige mængder, vil du ikke se på den blege og slasket hud. Og friskhed og udstråling kan opnås ved udvortes brug af koldt vand - er simpelthen at skylle hendes ansigt og hals. For det fjerde er en uorganisk forbindelse undertrykker sult og fører til en hurtig mætning.

Hvor mange mennesker kan leve uden vand?

Gennemsnit - ikke mere end tre dage. Under visse omstændigheder kan det forlænges til fem dage. Generelt er der tilfælde, hvor en person uden vand bevarer evnen til at leve i ti dage, men på samme tid sundhed har lidt uoprettelig og uoprettelige skader på grund af mængden af væske forbruges er direkte afhængig af funktionen af hjerte, hjerne og nyrer. Derudover vandet påvirker blodets densitet og niveauet af omsætningen er ekstremt vigtigt, fordi det er blodet ilt og næringsstoffer overføres til cellerne i kroppen. Derfor er manglen på vand svarer til døden.

Bekæmpelse af dehydrering

Så nu ved du, hvor mange mennesker kan leve uden vand. Desværre, meget lang. Men der er en vej, når frigivet til den ekstreme situation, kan hjælpe med at forlænge livet. Find rullesten rund form og placere den i munden. Med munden lukket sutte sten, og trække vejret meget næse. Det vil stimulere strømmen af spyt henholdsvis mundtørhed, faldt. Også, da du vil blive distraheret af tanker om begær. Selvfølgelig kan stenen ikke erstatte vand, men helt sikkert vil udvide din evne til at søge efter hende. En sådan metode har hjulpet til at overleve et betydeligt antal mennesker.

Uden luft en person lever tre minutter i kulden uden mulighed for at varme op - tre timer uden vand - i tre dage uden mad - tre uger. Pas på dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.