ComputereSikkerhed

Liste over de bedste antivirus-software 2015

Vi præsenterer vores liste over de bedste software i slutningen af 2015, som pålideligt vil beskytte din enhed fra ekstern indflydelse malware.

Anti-virus programmer. Liste over det bedste for "Android" operativsystem

Brugere af OS "Android" har den højeste risiko for spyware og malware. Det er fyldt med yderligere tab af vigtige data på enheden, så du skal vælge en god antivirus , der vil beskytte dine programmer og personlige data. De mest populære programmer i Google Play butik i 2015:

1. Avast Mobile Antivirus - den bedste anti-virus software i butikken, "Google". Dette fremgår af mere end to millioner downloads og en masse positive brugervurderinger og kommentarer. Den nytte består af en række forskellige sikkerhedsværktøjer, såsom backupfiler, scanning i real-time system, søgemuligheder mistede enhed. Mere funktionalitet er tilgængelig i den betalte version af programmet - for at angive en PIN-kode, indbygget firewall, forældrekontrol.

2. Kaspersky Security. Udviklerne af dette produkt skabt et værktøj, så det er egnet til tablet og smartphone på samme tid. Programmet sender øjeblikkelig meddelelse til brugeren om registrerede trusler. Scanning sker i real-tid. Der er også mulighed for at scanne individuelle filer for trusler.

3. Trend Micro Mobile Antivirus. rette nytte er inkluderet på listen over årets bedste anti-virus programmer. Brugervenlig grænseflade, hurtig reaktion på registrerede trusler, højtydende - de vigtigste fordele ved denne ansøgning.

4. Ikarus Security. En af de mest kendte producenter af sikkerhedssoftware i verden, udgivet på markedet "Android" opgradering "Protector IKARUS" ansøgning. I øjeblikket antivirus har en enorm mængde af positive tilbagemeldinger fra begejstrede brugere. Konstante opgraderinger, kan du beskytte dit system fra selv de nyeste digitale skadedyr.

Liste over de bedste antivirus software til Windows

De nyeste versioner af "windose" operativsystem allerede har en forudindstillet forsvarer, men bedre at være sikker og installere ekstra antivirussoftware:

1. "Kaspersky" - den bedste gratis anti-virus software i øjeblikket. Den nytte er i stand til at gennemføre en fuldstændig og kontinuerlig overvågning af systemet uden at overbelaste driften af indretningen unødvendig processer og yderligere tjenester. Der er en mulighed for fuldt ud at beskytte deres arbejde på internettet. Den app tillader ikke svigagtig software til at få adgang til systemfiler og mapper.

2. Qihoo 360. Selv den gratis version af dette program er i stand til at sikre beskyttelsen af dine personlige data i realtid fuldt ud.

3. Avira Internet Security. På grund af de gode resultater, der er opnået i løbet af den anti-virus blive testet, Avira tog en førende position på markedet i år.

Beskyttende software fra Apple-enheder

MacOS og iOS-systemet har nok indbyggede funktioner til effektivt at beskytte brugerdata, så App Store vil vinde mindst anti-virus programmer, der hovedsagelig anvendes til overvågning af mistænkelige websteder i realtid:

1. WireLurker - dette værktøj kan du spore ondsindede tekstbeskeder og e-mails. Styrer brugerens filer downloadet fra uofficielle kilder. Den app er en liste over de bedste antivirus-software til iPhone.

2. Xagent - tjek historie søgninger og tilgængeligheden på det besøgte websted sikkerhedscertifikater.

Hvorfor er det vigtigt at have på enheden antivirus installeret?

Operativsystemer er ekstremt modtagelige for spyware og andre farlige typer af skadelig software, som kan forårsage uoprettelig skade på din computer. Virus kan blokere dine personlige data, adgang numre og adgangskoder på dit kreditkort, indsamle oplysninger for at logge på din side fra sociale netværk og så videre.

Det er værd at bemærke, at bør installeres kun bevist og licenseret kopi af et antivirusprogram, fordi i de fleste piratkopier af virus pre-installeret. Regelmæssigt opdatere din sikkerhedssoftware, fordi nye virus er skabt konstant af angribere, så systemet skal være altid klar til at afvise et muligt angreb.

Den gennemsnitlige markedsværdi af antivirussoftware

Til smartphones og tabletter til at få en god anti-virus kan være et gennemsnit af 50 amerikanske dollars. For personlige computere koste mere end et par gange. For eksempel et årligt abonnement til programmet "Kaspersky Anti-Virus", som er en liste over de bedste anti-virus programmer, vil koste dig $ 200 (Prisen kan variere afhængigt af den version af produktet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.