BilerBiler

Dæk Tunga Nordway: anmeldelser af ejerne

Det er ingen hemmelighed, at i dag på vejene i vores land rider et stort antal køretøjer. Hver chauffør forsøger at sikre maksimal sikker kørsel. Blandt bilister aldrig ophøre debat om, hvad der bør være et vinterdæk. Den ene halvdel af driverne er forpligtet til løbesko, og den anden foretrækker velcro. I dette tilfælde er det umuligt at give et konkret svar på spørgsmålet om, hvilken dæk er bedre, fordi hver type er designet til brug i forskellige klimatiske forhold. På nuværende tidspunkt at købe dæk til bilen er ikke et problem, da det er solgt i stort set alle biler butik.

Nu vil vi fokusere på vinterdæk Tunga Nordway, anmeldelser om en meget forskelligartet blandt russiske bilister. Producenten af disse dæk har etableret sig på den positive side, og dens produkter er af god kvalitet og rimelig pris.

generelle oplysninger

Vinterdæk Tunga Nordway, anmeldelser hvoraf vidner om den høje kvalitet, lavet indenlandske producent af "SIBUR". Dækkene blev designet med alle funktionerne i den russiske klima og fokus på landets regioner med meget strenge vintre, ledsaget af kraftig regn og alvorlige frost. Dæk har været en masse tests i den centrale og nordlige del af landet, så de overgår europæiske kolleger i ydeevne.

Sortimentet af virksomheden

Dæk Tunga Nordway, anmeldelser af ejerne af disse er meget smigrende, repræsenterede et temmelig stort modelprogram, bestående dæk til personbiler, delefiltre og fuldgyldigt SUV. Udover dæk diameter, de adskiller sig i forskellige niveauer af den maksimale belastning og hastighed indeks. Alle dæk monteret med pigge, som kvalitet vurderes på en skala producent af 7,9 point. I betragtning af de lave omkostninger ved disse dæk, kan vi sige, at dette tal er på et ret acceptabelt niveau.

For at gøre det klarere, vil købet af et sæt Cordiant Tunga Nordway 82q (feedback på denne model kun positiv) koste føreren omkring 10 tusind rubler, afhængigt af bredden og højden af profilen. Som for størrelse, dens valg er meget bredt, så hver chauffør vil være i stand til at vælge de dæk til din bil.

Kvaliteten af vedhæftning med vejen

Som nævnt tidligere, alle dæk selskab "SIBUR" skræddersyet til kvaliteten af russiske veje og klima karakteristika for de enkelte regioner af landet, så træde til dæk Cordiant Tunga Nordway, som gennemgår beviser for alvorlige holdning producent for sit arbejde, har forbedret billedet. Sammenlignet med andre dæk indenlandsk producerede dæk "Tung Nordvey" giver et bedre greb på snedækkede, isnende vej og rullede nettet.

slidbanemønster blev forbedret. Dens centrale del består af individuelle blokke bliver mere massiv, hvorved fabrikanten opnåede højere afsporing. Desuden er det blevet væsentligt forbedret selvrensende system for dæk i at klæbe sne og mudder samt indvinding modificeret vand. Således gummi forøger de dynamiske egenskaber ved et køretøj og øger dens permeabilitet for komplekse dele af vejen. Da resultaterne af omfattende tests, vil pigdæk Tunga Nordway, anmeldelser af hvilke kun den positive, giver nem at overvinde enhver forhindring.

Et par ord om pindbolte

Det største problem i forbindelse med pigdæk, er, at pindbolte har en meget lav korrosionsbestandighed, får det til at slides hurtigt. Til dato er der ingen perfekt løsning på dette problem, men firmaet "SIBUR" med nogle innovative teknologier i stand til at øge slidstyrken af pigge.

Forsøg har vist, at dækkene "Tung Nordvey" for én sæson af drift mister kun omkring ti procent af torne, at der i dag er en meget god indikator. Ingeniører kunne opnå sådanne gode resultater takket være den forbedrede design af sædet. Desuden bunden af tappen har form som en stjerne, som giver en mere sikker pasform studs og forhindre dem i at falde ved pludselige starter og nødbremsning.

Med hensyn til beskyttelse mod virkningerne af negative miljøfaktorer, og i den forbindelse har virksomheden formået at gøre en god pause. Shipovka fremstillet af en aluminiumslegering, som har en lav vægt, dog dæk er lette, og tjener pindbolte i en længere periode.

Test af gummi i marken

Anmeldelser af Tunga Nordway gummi og sit felt afprøvning af helt bekræfter den høje kvalitet. Russisk bilister ord er helt i overensstemmelse med de oplysninger, som producenten. Men det er vigtigt at indse, at dækkene ikke er ideel, og har visse styrker og svagheder, som bør have en detaljeret visning af dækkene, før du køber "Tung Nordvey".

gummi selvfølelse

Blandt fordelene ved vinterdæk Tunga Nordway kan identificeres på følgende måde:

  • fremragende retningsstabilitet;
  • god vedhæftning til valsede og iskolde vejbelægning;
  • effektivt afløbssystem der eliminerer sandsynligheden for udskridning på våde fortov.

Hvis vi betragter gummi, der tilhører den billige prisklasse, række fordele ganske godt, men desværre heller ikke uden ulemper.

ulemper dæk

Vinter dæk Tunga Nordway, anmeldelser af hvilke ikke alle positive, har følgende ulemper:

  • høj støj ved kørsel på tør vej;
  • dårlig balance.

Som for støjniveauet, så er der ikke noget at gøre ved det, fordi piggene er altid meget højt i kontakt med asfalten, men det andet problem er ganske let løses ved at installere yderligere vægte.

Oplysninger fra producenten

Enhver driver, når de køber en ny vinterdæk for deres bilpleje kvalitet.

Producent Tunga Nordway, bilister anmeldelser, som vil blive præsenteret nedenfor, hedder det, at dens produkter har følgende fordele:

  • høj slidstyrke, opnået gennem en forbedret gummisammensætning;
  • retningsbestemt slidbanemønster giver fremragende håndtering køretøj på vanskelige sektioner af ruten;
  • lang sigt spikes tjeneste;
  • effektiv afledning af snavs og nedbør, der giver god vedhæftning til asfalt.

Således dæk "Tung Nordvey" har egenskaberne for høj kvalitet gummi. Men da disse oplysninger er sandt? For at forstå dette, er du nødt til at stifte bekendtskab med de reelle forbruger anmeldelser.

Hvad sige om vinterdæk Tunga Nordway bilister?

Udtalelsen fra bilister omkring særlige gummi er ikke altid objektiv. For eksempel vil nogle bilejere forklare den lave dækkets levetid er ikke dens dårlig kvalitet og køretøjer defekter. Men hvis vi taler om Tunga Nordway, anmeldelser af dem er ganske selvmodsigende, alt er mere eller mindre klar. Det vigtigste kriterium, der er baseret på de fleste bilister, når de vælger dæk er omkostningseffektiv. Sagen er, at for at finde dæk kvalitet til overkommelige priser er meget vanskeligt, især hvis vi taler om dækkene er produceret i Rusland. At tale om kinesiske dæk i dette tilfælde gør vi ikke, som tilfældet med dem ting er meget tvetydig.

De fleste forbrugere er tilfredse med produkterne i selskabet "SIBUR". Mange mennesker vælger dette mærke dæk på grund af bevidst slidbane overflade, hvorigennem bilen opfører sig på vejen er meget pligtopfyldende og forsigtigt udfører nogen manøvrer. Uden opmærksomhed og ikke til venstre og pindbolte. Det har en god holdbarhed og er meget længere end konkurrenterne, hvis værdi er langt højere.

Det haster med købet

På trods af at den russiske produktion ikke er kendt for deres kvalitet, ikke desto mindre Tunga Nordway bus, hvilket er ganske flatterende anmeldelser, fortjener opmærksomhed. De er den ideelle løsning for dem, der søger kvalitet og overkommelige vinterdæk. Som for dækkene på udenlandsk produktion, har de ikke altid opfylde de forventninger, indenlandske chauffører. Sagen er, at klimaet i Europa er mildere end i Rusland, så på trods af den høje pris på dæk af kendte mærker, de er langt mindre tilpasset til det barske klima, hvorfor så ikke vise den bedste ydeevne i lyset af stærk sort is.

konklusion

At købe et dyrt sæt pigdæk kan være ikke billigt at hver chauffør, især hvis han har en indenlandsk bil. Som et alternativ til de amerikanske og europæiske producenter af vinterdæk, er mange bilister vælger japanske mærker. Deres produkter er af høj kvalitet, men omkostningerne er i den midterste række, hvilket også gør at dækket er ret dyrt.

Hvis vi taler om Tunga Nordway, anmeldelser, hvoraf i de fleste tilfælde positive, disse dæk er blandt de bedste i den billige prissegment. Virksomheden "SIBUR" beskæftiger sig med produktion af dæk til ganske mange år, og i løbet af sin eksistens, har mærket blevet en national førende på sit felt.

Høj kvalitet gummi "Tung Nordvey" indikerer ikke kun de sædvanlige chauffører, men mange eksperter. I betragtning af den lave pris, så prøv at praktisere disse dæk har råd til hver bilist. De, der allerede har erfaring med at køre med dækkene, var fuldt ud tilfreds med det trufne valg. Chauffører notere høje sikkerhedsniveau og fremragende slidstyrke.

Sikker på, at dækket har visse ulemper, men de er ikke frataget selv de dyre dæk, så tilstedeværelsen af de minusser - det er ikke en grund til at give op på gummi Tunga Nordway. Med forbehold af hastighedsoverskridelser køretøj kontrol gummi selskab "SIBUR" vil være komfortabel og sikker, uanset vejrforholdene og dækkene selv vil vare mere end én sæson.

Uanset hvad det var, til valget af gummi skal behandles meget alvorligt for køretøjet. Efter alle dæk korrekt vælges afhængigt komfortabel og sikker kørsel ethvert køretøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.