Intellektuelle udviklingMystik

Hvid magi. Konsekvenser. magi

Desperat efter at vinde hjertet af en elsket både piger og fyre søger hjælp i magiske ritualer og ceremonier. Selvfølgelig er det farligt. Skriv om det, og siger eksperter. Hvid magi udråbt som den mest enkle og lette, ikke tayaschego trusler mod den skæbne medlemmer af magiske proces. Er det sandt? Lad os se det i øjnene.

Hvad er en hvid magi?

For at begynde at definere, som sædvanlig med begreber. Det vurderes, at der er en sort og hvid magi. Privorot således udformet i forskellige paradigmer, angiveligt det er fundamentalt anderledes. Sort fører til alvorlige problemer, der ikke opstå som følge af inddragelse af de magiske kræfter af lys co. Hvid magi, er det nødvendigt klart at indse, også er en handling for at pålægge deres vilje offer. Der er skrøbelige, sikrere ritualer. Men deres effektivitet er meget lav. Og de mener ikke, kærligheden magi. Fordi formålet med disse ritualer er at tiltrække sig opmærksomhed fra en bestemt person, snarere end en kraft til at opleve følelser. Hvid magi, men som sort, for et hundrede procent gribe drømme offer. Og det, som alle ved, ikke af hensyn til genstanden for hvilken ritualet. Mest sandsynligt, at læseren beslutter, at hans ønske om at skræmme. Ikke i dette tilfælde. Hvis ja, nogen besluttede at lave en magisk del af dit liv, skal det gå med dine øjne åbne, bevidste om konsekvenserne af enhver brug af det. Så du behøver ikke bide dine albuer.

Hvad er konsekvenserne af en kærlighed spell

Interferens i arbejdet i den øverste magt er ikke uden svar. Vores himmelske protektor nidkært ser, så alle, frem for alt, er deres egne opgaver udføres, så engageret i problemerne med andre. Det er den risiko ved enhver magisk ritual. Tryllekunstner omdirigerer energi, uden at spørge om lov. Hvis du laver en fejl, skal den rettes. Fra synspunkt af universet korrektion vil være loyale. Men manden selv opfatter det, som regel meget aggressivt, tro ufortjent straf. Hvid magi, i den mest negative form forårsager disse effekter:

  • mindre sygdom;
  • ubehag i et nyt forhold;
  • uventede materielle tab;
  • barnløshed.

Disse problemer er ikke katastrofal, men en taber tryllekunstner nervesystem er irriterende. Skift de tidligere uregistrerede omstændigheder i deres egen fordel hjælper også hvid magi. Stav, fjerne, rense aura af interessenter (kunder og ofre) og hold, hvis du vil, en anden ritual.

Magic uden konsekvenser

Ovenstående materiale kan give anledning til en følelse af manglende evne til at bruge magi. Uanset hvad du gør, og bliver nødt til at svare på. Bliver syge eller lider som ingen ønsker. Det viser sig, at kærlighed er en person i en lukket kreds. Og så slemt på en anden måde bitter. Du ved, bør grundlaget for det ritual lå lys kærlighed, så intet ondt vil ske. Tryllekunstner værker fritliggende, uden at blive involveret i den skæbne, de følelser af kunden og offeret. Det er derfor ikke lider under konsekvenserne af deres handlinger. Hvide varsler i hjemmet bør være den samme. Tag et kig på deres skæbne fra siden. Vær villig til at ofre lykke. Kassér den ubetingede opfyldelse af ønsker til fordel for kærlighed. Dette er naturligvis ikke let. Efter alt, har vi en kort tid til at tage nogen chance for begivenheder, selv den værste. Men for at en anden måde at undgå konsekvenserne ikke eksisterer. Enig, det er bedre at gå gennem en tragedie i hans sind forhånd end at se det i øjnene i det virkelige liv.

Sorter af hvide privorotov

Årsag gensidige følelser til en elsket en på forskellige måder. Det anbefales at vælge den mest overkommelige og komfortabel på eksekvering. De er som følger:

  • stave på afstand;
  • ritual pin;
  • overførsel af Hensigten med at anvende bæreren.

Selvfølgelig er den mest effektive måde er at direkte indflydelse på offeret. Men denne metode har flere risici. Tilføjelse til hans vilje i offeret, ikke forlader retten til at vælge sidstnævnte. En mand kan ikke forsvare sig. Derfor vil sandsynligheden for problemer i sit liv opfylde tryllekunstner.

Den sikreste måde

Newbie erfarne kammerater anbefale udgifter magi på afstand. Denne metode er baseret på skabelsen af tankeformer. M. genererer og sender den til offeret. Hvis det er interessant, er det gjort. Tag et billede af offeret. Koncentrer dig om billedet. Forestil dig, hvor glad folk vil have det, hvis du falder i kærlighed med. Plottet skal fyldes med de fineste nuancer og detaljer, for at gøre det så meget lys og glæde. Men du behøver ikke glide ind egoisme. Tænk over offeret. Som regel, oprettelsen af en alvorlig tankeformer tager mindst en halv time. Så har du brug for at skabe en energi korridor. Det er nemt. Forestil dig en reb, der forbinder dine Pander. Ifølge det, sende til din elskede tankeform. Skønhed fremgangsmåden i den absolutte fravær af vold. Hvis der er endnu et mål i den skæbne, ofrene, i værste fald, ritualet vil ikke føre til nogen konsekvenser vil være nogen resultat.

Bøn - elsker stave?

I oldtiden, Sage anbefales til kunder beder deres Højere Magt of Love. Logikken er klar. Hvem ellers vil være i stand til at ændre skæbnen for, hvis ikke den, der skriver og skærme? Hvid magi ved Mennesket udført under større religiøse festivaler. For eksempel tager et ritual til jul. Denne dag er generelt anses for at være meget værdifuldt i form af energi. Magic spreder sig på tværs kloden. De er noget og nyde pigerne. De formodes at gå til morgen tjeneste, tænde et lys og bede til Jomfru. Så udtalte han disse ord: "Herre, Herre! Hjælp Hans syndige tjener. Er velkommen og komfort. Vi deler de følelser, der lever i hjertet for to med din Tjener (navn). Giv os glæde, kærlighed og sjov. Tag de problemer og sorger. Amen. " Spell - Bøn vil heller ikke bringe katastrofe til den skæbne af deltagerne.

Andre måder at påvirke favorit

Vi har behandlet ritualer udført eksternt. Hvid love magi kan udføres og ved siden af offeret. For eksempel læse plottet på mad, en gave eller en speciel bærer af magiske energi. Ofte brugt i ritualer drikkevarer. God metode, fordi det ikke behøver at forberede sig specielt. Hvordan havde jeg det heldige mulighed, og holdt fast, enkel ritual. For eksempel offeret spurgte te eller kaffe. Forbered en drink. Inden du indsender, siger en formel til det. Det er denne: "Som en stjerne på himlen lyser op, så kærligheden i hjertet af Herrens tjener (navn) vises. Blod strømmer gennem venerne, antænder kroppen, øjne fyldt med lidenskab. Om natten månen skinner, mit billede i sindet skaber. Stråler af solen kommer ud, længsel efter at Herren tjener (navn) antyder. Og om natten, og vil dagen elske det. Amen. " Hvis der ikke er mulighed for at tale en drink eller et måltid, derefter bruge valmue. Køb det på fredag. Om aftenen på den voksende måne, så det hviske: "Himlene skal hagl alle være glade i det. Midt i sit palads, i den lever Amur - Skytten. Vil trække buestreng, vil hjertet være smertefuldt. Du behøver ikke gå forbi bommen, selv om den ikke flyve skævt. Lige til hjertet (de ofre), lad ham åbne døren til lidenskab. Hvordan korn skaber jorden, i så mange år lad mig elske! Amen. " Nu vil der kun være en charme at hælde korn ofring af kærlighed magi.

Vi engagere naturkræfterne

Hvid magi er ofte baseret på de elementer, der styrer planeten. Dette er landet, og den luft, vand og ild. Hvid magi af kærlighed, som er baseret på disse kræfter, ville også være effektiv. Oftest brugt af brand. I moderne forhold er det bedst at bruge stearinlys. De anbefales helt sikkert holde hjemme, ikke at køre til templet ethvert behov. Hertil kommer, kirkelige stearinlys brand renser rummet fra en negativ. Det er meget godt. Så som en novice tryllekunstner risici for at tiltrække opmærksomhed under ritus af onde egregores. Og de, selvfølgelig, vil ikke bidrage til etablering af glade relationer. Tag to tynde stearinlys. Kradsede på hver nål kundens navn (hans) og offeret. Lys fra en kamp. Så fortæl mig: "Ilden magt er uden fortilfælde. Du må ikke stoppe ham isen smeltede. Sluk ikke vandet - fordamper. Dai, brand, (ofrets navn) forelsket i mig! Lad lidenskab er stærk, vil vare op til pladen af graven! Som voks smelter to stearinlys, og i hjertet af (navn) til min vilje! Amen. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.