Intellektuelle udviklingMystik

Mødte på knogler, eller Ghost Train i Moskva metro

Moskva. Metropolitan. Hver måned, ved høj hastighed på skinner siv mystisk og gådefuld Moskva spøgelse toget! Han gør et stop, nogle gange at åbne dørene til bilerne. Cab driveren sidder, klædt i en strukturel form af præ-krigen ... Alt dette mystiske togvogne fyldt med sjæle bygningsarbejdere, der ikke kan finde et hvilested ...

Legends of Moskvas Metro

metro byggeri

I 40'erne i sidste århundrede, opførelsen af den berømte russiske underjordiske begyndte i Moskva, eller rettere, hans Circle Line. Det var hårdt og udmattende arbejde. De fleste bygherrer var almindelige indsatte er dømt for forskellige forbrydelser og politisk karakter.

Anlæg af Moskvas Metro var præget af voldsomme begivenheder. Faktum er, at på dette tidspunkt, uanset grunden, blev en masse arbejdere dræbt: skrøbelig struktur fra tid til anden ramt af, begravet levende en utrolig mængde af bygherrer; af ukendte årsager, mange af fangerne blev drevet ind i ventilation skaft, og derefter muret op i væggene uden rettergang ...

Efter et par år med "blod" Metro var stadig afsluttet. I dag er det den stolthed vores nations hovedstad, uden hvilke Moskva simpelthen umuligt at forestille sig hverdagen. Prisen for dette - hundreder af døde simple bygherrer og dømte ...

Men ikke alle er så simpelt. Der er en slags legende, at på dette sted kan man se ... spøgelse toget! I metroen Moskva angiveligt undladt engang allerede stødt på en underlig rusten og pokaryabannuyu tog væddeløb på sporene med en utrolig hastighed. Hvad er det - massen sindssyge eller echo "blodig" bygning?

En mystisk spøgelse tog på Moskvas Metro

Fra tid til anden kan det ses efter midnat på Ringbanen. Interessant, dette spøgelse, der bevæger sig altid mod uret. Ifølge øjenvidner, denne rusten tog blå-sort med gule vinduer. Nogle hævder, at i hver bil er synlig porcelæn dekoration, mens andre oplevede vægge dækket med nogle grønne patina ...

Det er stadig uklart: spøgelse toget på Moscow Metro bevæger tom sving, eller i biler er nogen eller noget at spise? Nogle vidner siger, at der kan ses nogle mennesker, der producerer knap mærkbar overjordisk glød, mens andre forsikre, at spøgelset bevæger helt tom, bare sidder i førerhuset driver, klædt i en strukturel form af arbejderen.

I dag, den beviser indsamlet mange mennesker, hvorefter spøgelset toget på Moskvas Metro vises en gang om måneden, går rundt alle de stationer, og stopper ved hver af dem. De bildøre kan ikke åbnes i hovedsagen, selv om adskillige øjenvidner hævder at have set det modsatte. I dette tilfælde er det umuligt at nærme toget under noget påskud!

Frygtelige togulykke

En anden legende siger, at i metroen var der en frygtelig tragedie. Der var en jernbaneulykke, der dræbte alle: passagerer, togpersonale og driver. Selvfølgelig er dette legende har en ret til at eksistere, men der er ingen dokumenteret fakta om en sådan ulykke.

Uanset hvad det var ikke svært at gætte, at de "passagerer" af toget - det er de ansatte, på knoglerne, hvoraf den dag i dag pryder Moskva Pride - under jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.