Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en blyant brød

Du ved ikke, hvordan man tegner skridt for skridt brødet? Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man kan formidle lys og skygge, samt udarbejde detaljerne. Find ud af, hvad det betyder i maden sammensætning. Som reference, vil vi bruge et franskbrød.

sammensætning

Brød er ofte bruges til at skabe en komposition i stadig liv. Det symboliserer frugtbarhed, arbejdskraft, gæstfrihed og enhed af mennesket og Gud, og mere. Det er interessant, at han på forskellige tidspunkter tog de samme værdier.

Sådan at tegne et brød og med hvad? Det vil se godt ud på billedet, sammen med et bundt af rug, poser af korn, grøntsager og spil. Når han er afbildet, som regel omkring stadig liv ikke er fyldt med en masse af elementer og delikatesser. Hvis du maler hele brødet, må ikke anbringes i nærheden af de elegante apparater og dyre eksotiske produkter. Det passer ikke enten visuelt eller ved mening.

Så hvis du ønsker at vide, hvordan man tegner en blyant smukke brød, behøver du ikke at tænke på resten af sammensætningen. Det i sig selv - en stor tema for de skitser.

Bit af brød

Der er ting, uden hvilke vi ikke kan gøre, og de er forskellige for hver nation. Men der er noget, uden hvilken det ikke kan gøre en enkelt person at være, hvad folk han hører: brødet. De siger, at brødet omkring hovedet. Og det er sandt, det er fra oldtiden er en del af den daglige kost af mennesker. Og for nogle er det generelt den vigtigste måltid. Sådan at tegne et brød, uden at vide noget om det, bortset fra at det bliver brugt som en fødevare?

Hvis brødet er bagt af hvede, det har en gylden farve, og i sin palet kombinerer okker, mursten og brun farve. Det franske brød er lavet af hvede. Og også det er et traditionelt produkt og et karakteristisk træk ved den etniske kultur i Frankrig. I dem har han en usædvanlig form og er meget lig en tærte. Og indbyggerne i landet forstår ikke, hvorfor dette kaldes et franskbrød. Efter alt, mange mennesker i deres egen måde gjort denne form for bagning, og kalder det den samme overalt - brødet.

Det menes, at den første brød dukkede omkring 8.000 år siden i Egypten. En mand kastede melet i vandet, og derefter glemte om det for en nat. Denne type bagning er blevet så populær blandt forskellige folkeslag, der kom omkring 20 forskellige slags brød i verden.

Og nu til en gradvis uafgjort brød. Lær at tegne brødet, ved hjælp af den foreslåede værksted.

Hvordan man tegner en blyant brød faser: bygning

Planlægge proportioner og drage de grundlæggende konturer. I processen med tegning slette ekstra linjer. Prøv at bringe en linje til enden, i stedet for hver gang at lave nye indslag. Ellers vil dit arbejde vises "behåret". Må ikke trække for meget af deres fedt og forsøge at gøre nøjagtig.

Brød form ligner en oval. Til jer har det vist sig netop denne formular, snarere end rektangulære, gør den interne konstruktion. Tegn objekt inde ovaler. Vask dem bagefter er ikke nødvendig. De vil hjælpe dig udklækkes brødet i form. I processen med tegning vil de blive slettet, så du ikke vil bemærke det.

Vigtigere er det, lad ikke alt for fedtede og tykke linjer. Prøv at guide dem jævnt, uden at gøre dem "behåret". Tegn konveksitet og konkavitet. Shade nedskæringer.

Skygge og tegning dele

Når elementet vil blive planlagt, begynder at kontrollere sine relative andele eller naturens reference (fordele i form af billeder). Under alle omstændigheder, når en anden, ikke sætte billedet. Du er nødt til at lære dig selv at male objekter. Perevodka vil lære, bortset fra at kun trække lige linjer - men ikke mere.

Sådan at tegne et brød uden naturen? Mange kunstnere sige, at billederne og så lidt hjælp i læring tegning. Det er meget lettere at male fra naturen, hvor alle synlige skygger og lys, og farverne ikke er forvrænget. Dette er vigtigt for dem, der ønsker at vide, hvordan man kan trække brødet, hvis der kun et billede af ham. Det er bedre at bestanden op forud for dette brød.

For at tegne sesam, behøver ikke at trække i hvert korn. Nok til at identificere dem nogle steder - og så vil det være klart, at brødet er dækket med dem. Tegn små ovaler, planlægge dem hurtigt. Så vil du ikke have lang tid til at rode med en skildring af sesam.

Skygger er placeret på brød på kanterne og bunden. Omhyggeligt gennemgå dine fordele. Først og fremmest er det nødvendigt at overføre lys og skygge, snarere end farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.