Sport og FitnessVægttab

Fat Burner: sports ernæring til vægttab. Bedste fedt brændere

Vægttab - er særlige produkter, der er designet til at forbedre fordøjelsesprocessen i kroppen af overskydende kropsfedt. Brænder fedt kost er den vigtigste komponent i sportsernæring.

Disse lægemidler, afhængig af sammensætningen, opfylder deres funktioner med forskellige virkningsmekanismer på organismen. Følgende typer fedt tab: dem, hvis handling er rettet mod at fjerne overskydende væske, undertrykkelse af appetit, blokering fedt syntese, acceleration af metaboliske processer, faldende fedt absorption fra fordøjelseskanalen. Fat brændere stimulere de processer af fedt konvertering til den frie energi og dermed bidrage til dens forbrug.

Hvordan fedtforbrænding?

Overskydende fedtvæv er et alvorligt problem for både medicin og til sport. Ligegyldigt hvor mange ville gøre en særlig kost og ikke lade de forskellige stoffer - et resultat i de fleste tilfælde er dårlig. Folk står over for problemet med overvægt, desværre, ikke bliver mindre, men tværtimod er deres antal gradvist stigende.

På grund af dens egenskaber, såsom stof som carnitin, fik lov til at frigive en række produkter, som tager sigte på at bekæmpe overskydende kropsfedt. Carnitin - er en fedtforbrænder. Sports ernæring er næsten komplet uden dette element.

Fedt - er en blanding af langkædede fedtsyrer og glycerolestere. I processen med sammenbruddet af dens molekyler, er nogle af fedtsyrerne i blodet sendt, og den anden går til fedtholdige subkutane væv. Meget af lægemidler til vægttab kun øger nedbrydning af fedtmolekyler med syntesen uændret. Som et resultat, er fedtforbrænding ikke forekomme henholdsvis en person ikke tabe den ekstra vægt.

Mens fedtforbrænder - sports ernæring på grundlag af L-carnitin - øger permeabiliteten af membranerne til fedtceller, ændrer det ikke hastigheden for nedbrydning af væv. Dette sinker processen med syntese af fedtmolekyler og øger deres absorption. Efter sin ansøgning tabet af kropsfedt vil være meget mærkbar.

grundlæggende funktioner

Det er meget vigtigt, at den fedtforbrænder har følgende hovedtræk:

 • Vægttab.
 • Relief træning.
 • Forbedring af kroppen relief.
 • Metabolisk Stimulation.
 • Tab af appetit og hurtig følelse af mæthed.
 • Styrkelse af immunsystemet.
 • Tilbagetrækning fra kroppen af overskydende væske.
 • Aktivering spaltningsproces af fedtceller og den efterfølgende frigivelse af energi.

Fat Burner, sports ernæring og mekanismen værker

Den vigtigste betingelse for effektiv virkning fedt brændere på den menneskelige krop - en kombination af dem modtager den aktive motion. Denne særlige lægemidler, som er designet til dem, der er aktivt involveret i sport. I fravær af fysisk anstrengelse effektivitet fedt brændere minimeres.

Fat brændere til kvinder, der søger at sætte sig selv i orden, - det er den hurtigste og mest effektive mulighed for at skille sig af med overvægt, at omdanne sin krop til perfektion.

Fat Burner for kvinder, især med hensyn til atleter bodybuildere, anset for nødvendigt et produkt, der hjælper til at skabe en muskuløs krop med en lettelse.

hovedkomponenter

I sport ernæring butikkerne i dag, du kan finde et stort antal lægemidler, der er designet til at forbrænde fedt.

Typisk er den fedtforbrænder (sports ernæring) indeholder:

 • Koffein.
 • L-carnitin.
 • Kaffeekstrakter og grøn te.
 • Omega-3 fedtsyrer.
 • Dopamin.
 • Methylhexanamin.
 • Guarana.
 • Naringin.
 • Tyramin.
 • Yohimbine.
 • Ketoner, og mere.

Det er også værd at nævne et sådant lægemiddel som "Fitness" - en fedtforbrænder, som er et fedt-brænding værktøj udendørs brug. Den består af følgende komponenter:

 • Tang tang og Fucus.
 • Grøn te og papaya.
 • Den æteriske olie af eukalyptus.

Bedste fedt brændere

Fedt brændere, afhængigt af sammensætningen af de aktive komponenter kan opdeles i to hovedtyper: termogene og lipotropic. Action termogene lægemidler er baseret på stofskiftet accelererende og forbedre termogenese processer, hvorved kroppen begynder at forbrænde flere kalorier. Fat brændere med termogen effekt aktiveres under træning energiforbrug og fedtstofskiftet. Disse lægemidler er lavet af planteekstrakter.

Blandt sådanne midler - .. blokkere kulhydrater og fedt, appetitdæmpende, diuretika, stimulerende, skjoldbruskkirtel, etc. Korrekt kombination af komponenter for at maksimere effektiviteten af deres modtagende og sikrer sikker effekt på kroppen.

Lipotropic zhiroszhigateli formål at reducere indholdet af fedtsyrer og kroppen acceleration af oxidationsprocessen. Bedste fedt brændere - L-carnitin, chrom, methionin, lecithin og andre. Disse lægemidler virker på kroppen langsomt i denne forbindelse, efter aflysningen af deres optagelse risiko for et nyt sæt af minimal vægt. Endvidere baseret på zhiroszhigateli lipotropic komponenter aktiverer tilbagetrækning fra kropsfedt, lette deres transport, stimulere leveren.

Til dato, kan salget skal findes en kombination af lægemidler, der indeholder forskellige typer af fedt brændere, der giver en kompleks effekt på den menneskelige krop.

Foruden sports ernæring, der er et værktøj, såsom en gel-creme "Fitness. Aktiv Fat Burner "fra" Floresan". Hans kompetent kombination med sport ernæring kan bidrage til at opnå gode resultater i kampen mod overvægt.

Vægttab til mænd

På grund af de særlige kendetegn ved dannelsen af fedt og anderledes stofskifte hos mænd og kvinder, i produktionen af disse stoffer for begge køn brugte en helt anden tilgang. For mænd er tilgængelige termogeniske (accelererende stofskifte) og lipotropic (nedbryde) fedt brændere.

Fat Burner til mænd - er ofte en flerkomponent kompleks. Den består af: linolsyre, L-carnitin, methionin, cholin (naturligvis vil præparatet formuleringerne afhænger af producenten). Også i fedt brændere kan indeholde alle former for energi kosttilskud. For eksempel, koffein, stimulerende burst frigivelse af energi som følge af afbrænding af fedt, der havde akkumuleret krop.

Vægttab for kvinder

Sammenlignet med den mandlige krop, den kvindelige har en fremragende program for ophobning af fedt, på grund af det faktum, at det er hensigten af naturen til at føde. Hos kvinder, fedt ophobes hurtigere på hofter og talje - en slags ernæringsmæssig forsikring for sig selv og eventuel afkom.

Desværre, at den gave fra naturen umuligt afvise, selv om kvinden ikke har planer om at få børn. Men det er umuligt at argumentere kroppen, dermed problemer med fedtforbrænding. Kvindelige fedt brændere er designet med disse funktioner. Ideelt set bør disse midler justere kroppens stofskifte.

Generelt er kvindernes midler opdelt i den samme gruppe, samt produkter til mænd: termogeniske og lipotropic. Hvis fedtforbrænder designet til at øge udholdenhed, er det ofte en carnitin. Udføres godt komponent såsom yohimbin, der indeholder fedt brænder sport, disse præparater overvejende positive tilbagemeldinger. Men katekolaminer (noradrenalin og epinephrin) hos kvinder midler skal være mindre end mændenes fedt brændere.

Brugen i sport

For at forbedre udholdenhed i sporten, du har brug for en effektiv fedtforbrænder. Hvis atleten er ikke interesseret i at reducere vægten, for at øge styrken ved hjælp af en kombination af fedtrig kost og lægemidler til at brænde fedt. Denne kombination har en gavnlig virkning på leveren, øge dets funktioner. , En atlet øger således udholdenhedstræning.

Derudover blev det vist, at carnitin lægemidler kan reducere kroppens kolesterol, samt bremse dannelsen af aterosklerotiske plaques.

Ud over sport ernæring, kan du bruge værktøjer som "Fitness. Fat Burner "(forbruger anmeldelser bekræfte dens effektivitet).

Bedømmelse fedt brændere

1. I flere år den førende position tage lægemidlet fra producenten Nutrex Lipo 6. Af alle i dag er den mest magtfulde fedtforbrænder. Kapsler fedtforbrænder bifasisk handling, så det er det eneste middel, som har ikke blot hurtigt, men også virkningen af langvarig udsættelse for det menneskelige legeme. For en måned det giver dig mulighed for at tabe op til 5 kg.

2. En anden effektiv fedtforbrænding agent - Stimulerende X Athletic Xtreme. Dette stof virker på kroppen til 8 timer til forøgelse af aktiviteten, appetit undertrykkelse og forbedring af humør.

3. Fremstilling OxyELITE Pro USPlabs er en naturlig lipotropic middel. Dens sammensætning er domineret af komponenter af udelukkende vegetabilsk oprindelse, indholdet af stimulanser minimeres.

4. Shred Matrix Musclepharm er også en naturlig afhjælpe for en ny generation. Dette stof øger udholdenhed og effektivt forbrænder kropsfedt.

5. Det er også værd at bemærke en anden måde - gel-creme "Fitness. Aktiv fedtforbrænder", som har også arbejdet meget godt i kampen mod overvægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.