TravelingHoteller

"AlexanderPlatz" - fornemme hotel i St. Petersborg. Hotel "Aleksandr Platts": foto, anmeldelser

I den nordlige hovedstad i Rusland en masse af høj klasse hoteller. "AlexanderPlatz" - en af dem. Om dette komfortable hotel vil blive forklaret i detaljer i artiklen.

Den første bekendtskab

"AlexanderPlatz" ligger i hjertet af St. Petersborg, på gaderne i Voronezh, og fra ham til metroen inden for rækkevidde - 5 minutters gang. Fordelagtig placering vil hjælpe trætte rejsende, ikke blot at slappe af i en atmosfære af utrolig fred og ro på stedet, men også nyde de utallige attraktioner, som om specielt samles omkring hotellet. Selv hvis du ikke er en fan af lange udflugter, vil overnatning i dette hotel hjælpe dig til at føle den særlige atmosfære og skønheden i St. Petersborg, fra komfort i hyggelige værelser.

hvor gjorde navnet

Hotellet har fået sit navn fra navnet på gader, ligger i Berlin - Alexanderplatz, som blev opkaldt til ære for Alexander I, kejser og Selvhersker af All-Rusland.

Værelser

Hotellet har to kategorier af værelser: standard og deluxe. I hver af dem en god tid. Værelserne er indrettet med fine møbler er nyt og har en flot udsigt. Hotellet garanterer renheden og renholdelse af hvert værelse.

I en standard dobbelt, kan du give din præference for enten en dobbeltseng eller to enkelt. På det indre af hvert værelse arbejdede de bedste og mest kvalificerede designere i St. Petersborg, og udsigten fra sine vinduer i de rolige charmerende gader vil bringe enhver stor æstetisk nydelse. Prisen er inklusive morgenmad i en hyggelig restaurant med lækker europæiske og russiske køkken. Dette antal vil være det ideelle valg til at være vært St. Petersburg gæster, der besøgte ham under forretningsrejse, eller dem, der ønsker at nyde den nordlige Capital, sammen med sin anden halvdel. "AlexanderPlatz" passer så godt som muligt for at hjælpe med at finde dig selv i en utrolig romantisk og hjemligt miljø. Omkostningerne ved en sådan atmosfære ikke er for høj - 3.000 rubler per nat.

Deluxe-værelserne er ekstra komfort. Her kan du slappe af på de store og komfortable senge og sofaer fra travlheden i centrum af St. Petersborg, og vigtigst af alt - til enhver tid, gæsterne deluxe værelser kan nyde den smukke og afslappende finsk sauna, beliggende direkte i deres værelse! Alle værelser er udstyret med køleskabe, klimaanlæg og varmeapparater. Dette er et fantastisk valg for dem, der rejser på Peter med familie eller venner. I det, kan du føle det så behageligt og komfortabel indkvartering kan være for sådan en lav pris - 4200 rubler per dag.

Det er vigtigt at bemærke, at med alle fordelene ved udgifterne til hotelophold i et af sine luksuriøse værelser vil ikke ramt din tegnebog. Børn, hvis alder ikke har nået en alder af tolv, der bor på hotellet gratis.

Hvordan til at tilbringe din fritid

At give interessant underholdning personale kan bestille billetter til teatret og på eventuelle koncerter, og så du fik der til tiden og uden problemer, ringe efter en taxa, og give gratis bykort.

Gæsterne kan nyde og hvile i Hotellet "Aleksandr Platts" (St. Petersborg): Her rejsende forventer gæst områder og hjem bibliotek, kan de gøre fuld brug af gratis trådløs internetadgang.

Hvis du ønsker at kende byen bedre, arrangerer hotellet en udflugt og om nødvendigt, give dig en guide-tolk.

En ekstra service, der giver hotellet

"Aleksandr Platts" - et hotel, der giver en lang række gratis tjenester, såsom bagageopbevaring, pengeskab, "Service".

Når du beslutter at forlade dette venlige og komfortable hotel, så vil din anmodning vil bestille flybilletter / Railway.

Et træk ved dette hotel er tilgængeligheden af saunaer i luksusværelser og en sauna i stueetagen værker for hver gæst på hotellet. Timers besøg med gæsterne præsenteret som en gave til gratis. Desværre, parkering på dette hotel er ikke.

For et ekstra gebyr, overførsel, kopiere tjenester, vaskeri og strygning.

Også vigtige oplysninger er det faktum, at hotellet giver støtte visum for alle gæster, som ikke er borgere i Den Russiske Føderation.

Hvis du pludselig har brug for en turist tjeneste annulleres, vil hotellet give det gratis, hvis aflysningen sker senest en dag før ankomst. I et andet tilfælde, desværre, vil den rejsende skal betale for udgifterne til den første nat helt. Når udeblivelser vil være en lignende situation: hotellet "Aleksandr Platts" (billeder kan ses i artiklen) til at fjerne de fulde omkostninger for den første nat kundens konto.

Overnatning dyr

Hvis du rejser med dit kæledyr, glad hotel giver dig adgang til tjenesten ophold med PET, som vil koste kun 500 rubler per dag. For at besøge "Aleksandr Platts" på dyret skal være i besiddelse af en attest på, at han havde foretaget de nødvendige vaccinationer. Hvis dit kæledyr vejer mere end tre kilo, administrationen forbeholder sig ret til at afvise anbringelsen.

vidunderlige restaurant

Hotellet har en fantastisk restaurant, indrettet i art deco-stil i begyndelsen af det 20. århundrede. Smukke omgivelser kombinerer både varmen i et hjem og en særlig komfort, der mætter alle ting i dette sted, og det raffinement og elegance, raffinement af hvert objekt på hvilken visning besøgende stopper.

Kunderne kan prøve her er utrolig lækker russiske og europæiske retter. Restauranten tilbyder forskellige former for holding banketter, fester, konferencer, seminarer og endda bryllupper. Menu pris pr person, er 1200 rubler. Men en af de vigtigste højdepunkter i dette sted er gratis karaoke. Denne restaurant er perfekt til støjende grupper af venner og lykkelige par og familier for en venlig.

"Aleksandr Platts": kundeanmeldelser

Rating af dette hotel på forskellige steder er ganske høj, i en bedømmelse af sine tidligere gæster roste det værdi for pengene indkvartering. Venligt, kvalificeret og professionelt personale, altid klar til at hjælpe, og gik ikke ubemærket hen. Udenlandske gæster, ofte kommer til dette hotel fra Estland og Finland er tilfreds med, at de bliver behandlet med sådanne varme, som de kun kunne forestille sig. Mange gæster opmærksomme på renlighed værelser og tilstedeværelsen af hvide badekåber og håndklæder.

Besøger St. Petersborg for at arbejde eller for at slappe af og føle den særlige atmosfære i byen, er det værd at tænke over, hvordan man kan stoppe det i "Aleksandr Platts" hotel. Han er i stand til at vinde en utrolig kombination af komfort, der vil give hver gæst mulighed for at føle sig hjemme på hotellet, og en elegant og luksuriøs nyhed i alt, hvad der vedrører det indre og miljøet. På trods af alle sine åbenlyse fordele, prisen er mere end demokratisk. Det vil sige, gæsterne vil ikke kun have en mindeværdig og behageligt ophold, men vil ikke gå efter det med nogen gratis penge.

Den bekvemme beliggenhed placerer dig i tyk ting Peter og gør det muligt hurtigt og nemt komme til den største attraktion. Som et resultat, at vælge et hotel "AlexanderPlatz" du vil helt sikkert være tilfredse og vil helt sikkert ønsker at besøge den igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.