TravelingHoteller

Hotel 3 * Quisisana (Rimini, Marina Centro): beskrivelse, serviceydelser, anmeldelser

Hvert år et stort antal turister, der kommer til Italien. Nogle involverer attraktioner og andre shopping, den tredje - havet. Den optimale måde at bo i dette land - billig, men komfortable, som de siger, fin lille familie otelchiki, hvor du altid kan finde en anstændig service og ægte gæstfrihed. En af dem - Hotel Quisisana 3 * Beliggende i en overraskende smukke by Rimini i den nordvestlige del af Italien, lige ved Adriaterhavet. han fører turister smukke strande, smukke gamle gader, som er så behageligt at gå i al slags vejr, sjov service og en unik italiensk stemning.

Beliggenhed

I en temmelig praktisk for komfortabel levende hjørne af byen er Quisisana 3 *. Rimini - lille udvej med et areal på lidt over 130 tusind kvadratmeter kilometer. Dens gamle del danner en dejlig gader med hinanden lignende bygninger, butikker og frugt og grøntsager butikker på de første etager af boliger, små pizza restauranter og kaffebarer. Det er på dette, kaldet Regina Elena, og er Hotel Quisisana 3 *, som nummer 41. Det er næsten bymidten, hvortil - omkring 2000 meter. 15 minutter til at tilbringe gæster til at gå til toget / banegården, ca 3 minutter - at nå frem til stadion og det berømte distrikt Marina Centro. Der er masser af cafeer skattede, billige marked, et stort supermarked Conad og mange andre nødvendige og vigtige for gode rekreative faciliteter. Det nærmeste busstoppested fra hotellet er nummer 15. Bussen billet koster 1 euro og 30 cent. Det er ønskeligt, ikke blot at købe, men også kompost, da straffen er omkring 380 gange dyrere, og det er 500 euro, og med turisterne er det også opladet. Men med den tilstødende stoppet №16 er en gratis bus. Han mærkbar grå, selvom dovozit kun på mall og tilbage.

Kom der

Selv de, der først ankom i Italien, er nemt at komme til Quisisana 3 *. Rimini er ikke mere end 8 km fra lufthavnen, hvor, startende fra april til midten af oktober, chartre kommer fra mange russiske byer. I de resterende måneder af året til at flyve til Rimini, du skal ændre i Rom eller i nogle europæiske byer. Fra lufthavnen til hotellet er 30 euro domchat med taxa eller til en god pris for at overføre det rejsebureau, hvor du har købt en billet. Thrifty borgere kan få på bybus til kun 1,3 euro, som faldt dem ved busstoppestedet №15. Derfra til indgangen til hotellet - ikke mere end ti meter.

beskrivelse

Billede Hotel Quisisana 3 * demonstrere slank fem-etagers bygning, der ligger på en typisk italiensk gade. Det grænser op andre lignende boliger, hvilket skaber en klassisk smag af en lille kystby i den nordlige del af landet. Området hotel er et lille område omkring bygningen, og en udendørs terrasse med borde inden de kommer ind, omhyggeligt dekoreret med blomster i potter og vaser. I umiddelbar nærhed af indgangen er en kompakt parkeringsplads, som desværre ikke er nok plads til biler af alle gæster, der ønsker at forlade dem her. Selv om der var et sted, skal bilnøgler efterlades på concierge reception.

infrastruktur

Brochurerne kan se billeder af hotellet Quisisana 3 *, demonstrerer den smukke lobby. Ejerne indrettet det med komfortable moderne sofaer, dekoreret med friske blomster, men forlod ting de gamle betingelser, såsom spejle, hylder, kommoder, lamper, malerier. Det hele giver hallen en velkommen varme og skaber en hjertelig og hjemlig atmosfære. Ved receptionen, desværre, på russisk ikke taler, men kun få forstår engelsk. Her kan turisterne tage en gratis Wi-Fi-kode, for at bruge det i deres værelser, opbevare deres bagage og værdigenstande, ringe efter en taxa, arrangere en overførsel til lufthavnen, skal du bruge fax eller kopimaskine. Lige der, i lobbyen er der en elevator, restaurant og bar.

værelser

Quisisana 3 * (Rimini) har kategori 52 numre "standard". Deres design er i overensstemmelse med principperne for minimalisme - alle de nødvendigste. Møbler, sengetæpper, væg farver og gardiner foretaget i pastel beige toner. Værelserne er meget kompakt og er designet til at blive i deres en, to eller tre beskedne gæster. Møblering - senge, klædeskab, bord, stole, ladning klimaanlæg, spejl, TV (russiske kanaler ikke), køleskab (mod betaling), god trådløst internet, hårtørrer, balkon. hygiejne værelser i hvert værelse er også meget kompakt. De er udstyret med et brusebad (uden aflukke og uden palle), toilet, bidet, håndvask. Toiletpapir og toiletartikler leveres til brusebad. Turister, som en mangel på tal angiver for støjende vask i toilettet, og at der efter at tage et brusebad er altid en masse vand på gulvet.

mad

Hotel Quisisana 3 * billig, men fødevarer her er vidunderligt. tilbydes Ture i dette hotel med en "BB" power systemer (turister få morgenmad) og "HB" (og serverer morgenmad og middag). I godt vejr, er de tjente på den udendørs veranda. Menuen for morgenmad hver dag i tilstedeværelse af skinke, smør, lækre brød og croissanter, ost, skiver, varm toast, müsli eller korn, mælk, dele marmelade, nutella, kager, kiks, te poser "Lipton" te, kaffe, andre drinks.

Med hensyn til middage Quisisana 3 * (Rimini) anmeldelser er fremragende. Turister siger, at i første omgang at tage magten "BB" til at betale ekstra til middag, fordi han er på dette hotel er meget bedre og billigere end i nærliggende pizzeriaer og caféer. På buffeten uden begrænsning, sprede alle mulige snacks - friske og kogte grøntsager, fad af squash, majs, grønne ærter, aubergine i flere former, kød ruller og så videre. Yderligere tjenere første retter på tabeller (suppe valg), pasta (små makaroni), kød, fisk, forskellige garnishes. Slutter middag serverer desserter og is. Det er bemærkelsesværdigt, at hver aften hotellets personale tilbyder en liste af måltider for den næste dag til deres gæster, så de selv kan vælge, hvad de vil. Den eneste magt nuance, at ikke alle turister som - er betalt vand (2,5 euro pr flaske) og vin (6,5 euro), men det er muligt at komme med dine drikkevarer, ingen forbyder det.

Quisisana 3 * (Rimini), for børn

Dette hotel kan tilbyde et par specielle faciliteter for gæster med børn. Værelserne har mulighed for at installere barneseng (efter anmodning), i restauranten, kan forældrene vælge fra tilgængelige retter noget for deres børn. Til morgenmad altid tilbudt mælk og flere typer af yoghurt. Her måske, og alle. Men hotellets personale til børn behandles med omhu og kærlighed, så børnene her føler altid komfortabel.

Fritid på hotellet for voksne

Gæster uden børn fremhævede også intet andet at gøre i Quisisana 3 *. Pool, fitnessrum, sauna og andre faciliteter af fritid her. Levering af yderligere tjenester i hoteller Italien, især den kategori af 3 stjerner eller mindre, er ikke givet. Men i 3 * Quisisana ejere forsøger at dekorere aftenen af deres gæster, som på terrassen organisere musikalske aftener. For turister vil på ture, altid gøre en tør frokost på vejen, der tilbyder en kop kaffe, aften passer til dem sen middag.

hav

Meget tæt på Adriaterhavet, Hotel Quisisana er værd 3 *. Italien, Rimini - en af de mest populære feriesteder, har altid været kendt for fremragende strande. For nogle rejsende lidt usædvanligt, at kysten i Rimini, der strækker sig over 15 km, er inddelt i nummererede sektioner (1 til 100), men i praksis er det ganske belejligt. Så Quisisana 3 * tilhører plot №52. Det betyder, at der kan hvile nogen, men for hotellets gæster, er der rabat på præsentation af kortet. Strand gebyr. Penge i mængden af 15 euro er nødvendig for at gøre hver dag i et lille kontor i nærheden af indgangen til stranden. For gæster Quisisana 3 * dette beløb er mindre end 5 euro, men de pladser ved vandkanten er dyrere. Beach vacationers til arbejderne tilbringer gratis liggestole og parasoller (uafhængige valg af lokalitet er ikke praktiseres her). For de penge kan betales ikke kun behageligt at solbade, men også for at spille volleyball, tennis, deltage i animation programmer og børn kan have det sjovt på swing karrusel. Strand lukket på 8:00, men ingen ikke udvise, som rapporteret i en bedømmelse, gæster Quisisana 3 *. Italien - et land seriøs omkring tilstanden af sine strande, så de er rene og komfortable. Placeret gratis på deres håndklæder fra italienerne accepteres ikke, men du kan bare gå op og ned langs kysten, og det involverede mange lokale og besøger. Belægning №52 sandstrand, en glat indgang i vandet, dybde begynder ved 100 meter fra kysten og til de 100 meter er der steder, hvor vandet kan være ankel. Havet ved denne udvej er varm, men ikke særlig klar. Strand fremragende infrastruktur. Der er omklædningsrum, brusere, barer, hele dagen musik, livredder.

yderligere oplysninger

Året rundt åbent Hotel Quisisana 3 *. Italien, Rimini interessant at besøge ikke kun om sommeren. Siden maj er den udvej etableret varmt vejr, havet varmes op til over 20 grader, dagene er varme, varme nætter. Denne vejret holder primært til slutningen af september. Selv i oktober i nogle år kan solbade og svømme i havet. I kølige eller regnfulde dage, gæster har en fantastisk mulighed for at lære om Rimini seværdigheder, som har omkring 2 tusind år, eller med tog at gå til Firenze, San Marino, Bologna og endda Rom. tog billetter i Italien er ikke specielt billige, men der er ofte aktier, når prisen er reduceret med omkring 10 gange. Ud over uddannelsesmæssige udflugter i Rimini er meget spændende og effektivt kører shopping. Her er der butikker "Outlets", hvor du kan købe produkter af kendte mærker med gode rabatter. Hav det sjovt i byen er også muligt, som i gaderne i sæsonen løber snesevis af caféer, natklubber og restauranter. Om vinteren og i lavsæsonen, er de fleste af dem lukket, og hele aktivt liv i byen stopper tættere på klokken 11.

3 * Quisisana (Rimini, Marina Centro): anmeldelser

Betragtes et hotel er valgt af de turister, der er ydmyge i dagligdagen, og der ikke planlægger at tilbringe hele din ferie på værelset eller på stedet. Marina Centro - dette er et populært område af Rimini, berømt for sin udviklede turistmål. Quisisana er placeret væk fra andre interessante og vigtige steder i to trin. Det bemærkes i den gennemgang, den største fordel ved hotellet. Også, som nævnt fordele:

- vidunderlig mad;

- fungerer godt i værelser gratis internet;

- nærhed af lufthavnen;

- venlighed af personale;

- renholdelse af hotellet og på værelserne.

Konstaterede mangler i revisionen, er som følger:

- mangel på infrastruktur;

- små rum;

- ubekvemme hygiejne værelser;

- mangel på god lydisolering;

- dyre tjenester på stranden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.