TravelingHoteller

Krim hoteller swimmingpool: Golden Resort, Mriya Resort & SPA, Soldaya Grand Hotel

Den berømte halvø Krim, mange vacationers rejse for at nyde dens natur og blide hav. Valg af indkvartering her er stor: du kan komme til det roligt og varmt Azovske Hav, og du kan vælge en af de mange resorts i charmerende Sortehavet, som er, selvfølgelig, er mere populære.

Det er ikke svært at gætte på, at mange turister i løbet af deres ferie ikke kun ønsker at svømme i havet, men også nyde den komfort, de kan tilbyde en bred vifte af hoteller til rådighed i Republikken Krim. Hoteller "all inclusive" med en swimmingpool, flere end blot et hotel og talrige gæstehuse, sanatorier og hvile boliger, udvikling af den private sektor - alt dette kan let findes på det område af denne storslåede resorts. Det hele afhænger af de behov, som turister og deres tegnebøger.

Det er bedre at vælge en ferie på Krim

Går til havet i sommersæsonen, behøver turisterne ikke engang er opmærksomme på, hvad der er i deres hotel pool eller ej. Meget tæt på os er en kæmpe vandflade, hvis der ikke er andet vandområde, jo mere kunstig, og er ikke nødvendig.

Men den anden side af vacationers kan ikke forestille mig en ferie uden mulighed for en dukkert i poolen, selv om der er et hav i nærheden. Dette forklares ved flere årsager: varmen til stranden for at gå meget tungere, og havvandet er periodisk er beskidt, men det er altid i puljer ren. storm kunne begynde i dårligt vejr, og derefter om svømning kan og vil glemme. Men tilstedeværelsen af poolen fra denne glæde kan ikke give op under alle vejrforhold.

I Republikken Krim hoteller med swimmingpool og strand på samme tid bliver stadig mere populære. Efter alt, i dag de små puljer er rigtig mange endnu mindre gæstehuse, men sin egen adgang til havet, kan de fleste af dem ikke prale. Vacationers i sådanne steder nødt til at gå til de offentlige strande, og på denne måde kan være meget langt væk. De gæster, der vælger Krim hoteller med swimmingpool, som også har et godt udstyret sted for svømning i havet, kan hurtigt vise sig på stranden.

Nogen og ikke kommer til at hvile i løbet af sommeren og i fløjl sæsonen. På denne tid af de varmer i havet, kan du allerede glemme, fordi vandet er der allerede cool. Og i dette tilfælde, den bistand igen kommer Krim hoteller med en swimmingpool, hvor du kan masser naplavatsya selv om vinteren.

Top hoteller med en pulje på Krim

Går til at besøge halvøen, den første ting hver lejer ser på alle de muligheder for dens placering. Med fokus på den pris, der tilbydes af tjenesten og placeringen af hoteller, turister afhente selv de mest foretrukne udformninger, og gå på ferie.

For dem, der ved præcis, hvad den mest vidunderlige ferie kan tilbyde Krim hoteller med en swimmingpool, er der flere steder, som vil blive diskuteret i det følgende. Disse hoteller vil glæde turister ikke kun fremragende service, men også en fremragende beliggenhed, at få mennesker ligeglade.

Yalta femstjernet juvel

Kun i august 2014 åbnede en storslået fem-stjernede kompleks Mriya Resort & SPA, men det er allerede lykkedes at fange de fancy af gæsterne på halvøen, og endda blive vinderen af flere priser. Dette hotel er beliggende i Jalta, i landsbyen jordskred, lige ved bredden af Sortehavet. Alt her er forbløffende: en unik og hovedbygningen, hvis udsigt fra fugleperspektiv ligner en lotusblomst, og elegante værelser, der opfylder behovene i de mest krævende gæster, og en liste over tjenester og service til rådighed på hotellet.

Dette kompleks har alt at gøre gæstens Krim ferie uforglemmelig. For måltider på hotel svarer til tre forskellige restauranter, hvor du kan finde asiatisk, middelhavskøkken og en righoldig. Sports-fans kan nyde to swimmingpools, tennisbaner, billard og fitness klub. Eje en balsal, et spa-center med et bredt udvalg af tjenester, natklub, konferencelokaler og biografer - alt dette pragt er i stand til at opfylde de behov, selvfølgelig, hvert værelse. For de mindste gæster er der en særlig underholdning center, så på de vil være i stand til præcist kedsomhed her glemme.

Luksus værelser

Hotellet Mriya Resort & SPA har 422 værelser, men blandt dem er ingen besøgende vil ikke finde standard værelser. Der er kun deluxe, familie og executive suiter og luksusvillaer. De er alle meget rummelige og udstyret med alle nødvendige møbler og apparater.

De enkle etværelses Deluxe 37 kvadratmeter byder på en balkon, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge, satellit-tv, aircondition og et komfortabelt badeværelse. Familie suiter består af to værelser med et samlet areal - fra 67 til 78 kvadratmeter. I stuen har sofaer og udstyret med et arbejdsområde, og et hyggeligt soveværelse er luksuriøse dobbeltseng. Executive Suite tilbyder tre rummelige værelser, indtager et areal på 200 kvadratmeter. Ud over alle de nødvendige faciliteter, er der en storslået terrasse.

Og for dem, der foretrækker privatlivets fred, hotellets villaer: lille familie (. Areal på 175 m²) og den enorme præsidentvalg (. 600 m²). De tilbyder en fantastisk havudsigt og har adgang til en privat pool. De har også en jacuzzi og en storslået område for de mest luksuriøse og afslappende søvn.

Middelhavsområdet ånd i Krim

Krim hoteller swimmingpool kan prale ikke kun en god infrastruktur, men også det oprindelige design. For eksempel blandt almindelige huse Sort Sudak har en fantastisk beliggenhed, at hver gæst vil tage i en fjern og gamle by Italien. Dette sted er Soldaya Grand Hotel - hotel bygget her i 2014 om den genovesisk fæstning.

Dette hotel er designet i form af hele italienske gade, hvor mange gerne vil ikke kun gå, men også at bo der for at leve. Design hotel imponerer med sin luksus, gæster syntes at befinde sig i en middelalderborg, men meget udstyret på en moderne måde. Der er konferencefaciliteter, en fin restaurant og grillbar, indendørs og udendørs swimmingpools, sauna center, spa samt en klub for børn med en legeplads. Havnefronten i byen her ved hånden, så hver gæst på hotellet kan hurtigt være nær havet.

Indkvartering på den italienske gade

Selve hotellet Soldaya Grand Hotel små: det har kun 76 værelser. Men at være en af dem, turisterne vil bestemt ikke ønsker at forlade. Indretningen i de middelalderlige, Middelhavslandene og endda orientalske stilarter. Fra vinduerne med en fantastisk udsigt over Sortehavet, slottet og det område af hotellet.

Hotellet præsenterer værelser i forskellige kategorier, fra enkeltværelser kategorierne standard, komfort og juniorsuiter til et-værelses junior suiter og to-familie dobbelthuse. Der er særlige værelser og romantiske suiter, hvoraf den ene er udstyret med to terrasser, og den anden er i tårnet og består af tre niveauer, og to kongelige suiter og imponere dine omgivelser og udsøgt design.

Guld Krim Riviera

Find Krim hoteller med swimmingpool er let nok. Blandt dem er der store muligheder, der tilbyder ikke kun en behagelig hvile, men også strømforsyningen systemet "all inclusive". Det er denne service har tiltrukket mange turister til hoteller i Tyrkiet og Egypten, og så stor, at vi ikke skal gå alt for langt er nu bag ham.

Bare besøge den vidunderlige Krim byen Alushta, i hvis midte der er beliggende tre-stjernet hotel Golden Resort. Ud over en rig og varieret buffet leveres i løbet af dagen, et pizzeria og en bar med et udvalg af drikkevarer, kan gæsterne nyde en bred vifte af spa-programmer eller kurser af genoprette sundhed, swimmingpools, fitnesscenter, sauna og vilkår. For børn altid åbne børneværelse og storslåede grunde med morskab, selv har animation for alle generationer af turister. Gæsterne på hotellet også arrangerer vandreture i byen, tilgængelig parkering, concierge service og transport til en udstyret strand.

Værelserne på Golden Resort

Bo i dette vidunderlige hotel i Alushta og alle kan. Den er ideel til individuel fritid og en romantisk weekend eller en familie tur. The Golden Resort tilbyder så mange som syv forskellige typer værelser. Der er standard enkelt- og dobbeltværelser er udstyret med to enkeltsenge, komfort værelser med to 1,5 senge, familie værelse med tre enkeltsenge, rummelige juniorsuiter og to-værelses suiter med brede og komfortable dobbeltsenge.

De fleste værelser har balkon, hvorfra du kan beundre den vidunderlige udsigt over kysten og byen. Hvert værelse venter også gæsterne alt det nødvendige for en førsteklasses ferie.

Stor ferie i Koktebel

Ikke langt fra Feodosia, i et vidunderligt sted kaldet Koktebel, også kan finde gode Krim hoteller med swimmingpool. Og ikke engang med en swimmingpool, og tre! Gæsterne kan også vælge at bo drevet på en "all inclusive", at benytte sig af spa og alle mulige underholdning for børn og voksne. Vi taler om hotellet Lexx Club Hotel, der byder på en fantastisk ferie for alle dem, der beslutter at nyde skønheden af disse steder.

Hotellet organiseret en fritidsklub, hvorigennem man kan fordybe dig i en temmelig interessante og usædvanlige ting. Gæster er tilgængelige dykning, fiskeri, quad cykling, ballonflyvning, ridning og forskellige bådture.

At bo i Lexx Club tilbyder rummelige deluxe med altaner og terrasser med storslået hytter. Hvil i dette sted sikkert mange vil huske i lang tid.

Forskellige steder i Krim, hvor du kan slappe af, gøre halvøen en reel skat for mange turister. Fremragende hotel med swimming pools og de rene strande, som også giver en masse ekstra tjenester, der nemt kan konkurrere med kendte udenlandske resorts. Derfor er antallet af turister i disse steder øger hvert år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.