SundhedMænds sundhed

Sterilisation - er reversibel? Alle operationer

På grund af visse omstændigheder, har nogle mænd tyet til ganske radikale midler til prævention, hvilket er en vasektomi. Denne operation, som består i ligering eller excision vas deferens. Denne procedure anses for at være ikke så svært, som regel, det tager omkring en halv time under lokalbedøvelse. På pungen er et lille snit, hvorigennem vasoresection og udføres, som også er kendt som en vasektomi.

Konsekvenserne af denne operation er også ganske enkel: samtidig bevare den seksuelle funktion - libido, erektion og ejakulation - mand bliver steril, er hans sæd ikke indeholde sædceller, så graviditet er næsten umuligt. Selvfølgelig betyder dette præventionsmetode beskytter ikke mod sygdom, seksuelt overførte sygdomme.

Selvom Sterilisation - er en af de mest pålidelige måder at forebygge uønsket graviditet, betyder det ikke giver en absolut garanti, især umiddelbart efter operationen. For det første i ejakulationskanalerne kan stadig være levende sædceller. Komplet Rensningen sker efter 15-20 udløsninger, som kan valideres med sæd. På dette tidspunkt er du nødt til at bruge ekstra prævention. Desuden kan nogle mænd oplever unormal udvikling - for eksempel dobbelt sædlederen, og hvis det ikke opdages før operation, evnen forestille fortsætte. Sådanne tilfælde er ekstremt sjældne, men det sker nogle gange rekanalisering af kanalen, som også genskaber frugtbarhed.

Da dette er en ganske alvorlig beslutning, mennesket har flere gange til alvorligt at overveje, om han vil have en vasektomi. Hvor gør ovennævnte operation, hvis der stadig er et behov? Det bør være en god klinik med erfarne kirurger. Bedst af alt, før interventionen til at mødes og rådføre sig med din læge, før der træffes en endelig beslutning. Af den måde, denne procedure er minimalt invasiv og kræver ikke indlæggelse, bliver stingene fjernes på den 8. dag. Ifølge russisk lov, kan en sådan operation udføres enten af medicinske grunde, for eksempel i tilfælde af alvorlige arvelige sygdomme, eller på anmodning af en patient over 35 år, der har to børn.

I tilfælde af, at et par år efter vasoresection mand ændrer hans sind og ønsker at være en far, ville det være muligt. Selvom uden hjælp fra lægerne ikke kan gøre. Sterilisation - er ikke kastration, testikler funktion bevares, så vi kan lære af dem og bruge deres sæd til IVF. Desuden er det muligt at rekonstruere udløsning tarmkanalen, men ikke altid, denne handling er vellykket. Hertil kommer, at nævnte procedure er meget kompliceret og dyrt. Det er derfor, læger anbefaler en god mener om det før ty til vasoresection. Beslutningen skal være rimelige og forsigtig.

I nogle lande er det, at en vasektomi - en fantastisk måde at forynge kroppen. Sig, efter kirurgi testikler aktiveres i den forstand af produktionen af testosteron. Men det er værd at tjekke disse hypoteser selv og til at ty til sådanne radikale metoder?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.