SundhedMænds sundhed

At lære, hvordan man korrekt gøre push-ups fra gulvet

Push-ups er øvelser udført med forsiden nedad fra stop liggende. Hænder bøjet på albuerne, så længe kroppen ikke vil være parallelt med gulvet, så de unbend. Denne form for motion er base på atletisk træning, militær uddannelse og almindelige idrætstimer. Hvis push-ups er ved at udvikle triceps, Pecs, abs, ryg og selv musklerne i benene.

Sådan gør push-ups fra gulvet, når der anvendes konventionelle teknikker

Behov for at ligge med ansigtet nedad og placere dine hænder skulder-bredde fra hinanden. Bøje armene på albuerne krop ned på gulvet og derefter stiger igen. Samtidig skal den holdes lige. Løft kroppen udelukkende at være ved magten i hænderne, hjælper ikke prigibaniem taljen. Når du udfører tilbage øvelser bør ikke bøje til bunden, og balder - lægge på.

Positionen af hænderne afhænger af, hvordan ændrer belastningen på forskellige muskelgrupper. Det er grunden til, hvordan man gør push-ups fra gulvet, kan defineres for specifikke muskelgrupper. Pectoralis major og deltoideus lastning, hvis hænderne tager stilling bredere end skulderbredde. Når hånden position tæt på hinanden under tryk belastning overføres til den lille brystmusklen og triceps. Det er meget vigtigt hældningen af kroppen - afhænger af, hvilken del af brystet er indlæst. Hvis benene er højere belastningen overføres til den øvre del af brystet, som om hovedet er højere, den belastede muskler i den nedre del af brystet.

Når letvægts teknologi, hvordan man gør push-ups på gulvet, forholdsvis let at lære. Af disse metoder til push-ups kan identificeres:

  • Push-ups på næver - ved første øjekast ser det ud til, at kun store drenge under den kraft af denne type øvelse. Men det kan bære folk oplever ubehag i håndled. Fokus på næverne for at undgå dette. Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man korrekt gøre push-ups med deres næver. Svaret er simpelt - det vigtigste er ikke at gøre øvelsen på bare gulv, de bedste ting på gulvtæppet, mat eller foldet håndklæde.
  • Push-ups på væggen - betragtes som en af de nemmeste øvelser i deres gennemførelse væsentligt reducerer belastningen på lænden, pressen, bryst og arme. Desuden er det muligt at justere belastningen, nærme sig og bevæger sig væk fra væggen. Efter et sæt af tillid og kræfter, anbefales det at gå videre til mere vanskelige øvelser.
  • Push-ups fra bænken - som en håndledsstøtte er en bænk eller stol. Dette gør det muligt at fokusere på musklerne. Det er vigtigt at sørge for, at butikken var stabil nok til at undgå skader.
  • Push-ups på knæ - i dette tilfælde ingen sokker tjene som et stop, og knæene, gør det muligt at halvere belastningen på musklerne. Det er nødvendigt at arbejde kun med sine hænder og bryst.

I dag flere og flere mennesker er begyndt at forstå, at mangel på fysisk aktivitet ødelægger menneskers sundhed. For at kunne arbejde kroppen blev ikke brudt, er det nødvendigt at motion hver dag. Sørg for at udføre øvelser såsom push-ups og sit-ups. Hvordan til at lære at gøre push-ups og squats, kan du se den mest - under træning, har brug for at blive lastet muskler og ikke oplever signifikant ubehag.

Hvis du vil vide, hvordan man korrekt gøre push-ups fra gulvet i første omgang er det underforstået, at denne øvelse er med til at forbedre den generelle fysiske kondition. Det er derfor ikke rigtig noget, hvad den metode foretrækkes. Det vigtigste - er at udfordre dig selv. Adskillige ugers træning vil ikke gøre en lang ventetid for de resultater - tilgangen af nye kræfter er garanteret. Held og lykke og tålmodighed er en garanti for at nå målene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.