TravelingHoteller

Hotel At Home Boutique Hotel 3 * (Phuket, Thailand): beskrivelse og fotos

Hvis du leder efter en billig men komfortable hotel i Phuket (Thailand) med en god beliggenhed tæt på stranden og de vigtigste turistattraktioner, foreslår vi, du overveje At Home Boutique Hotel 3 *. Det afventer gæster, det tændt.

whereabouts

Ifølge rejsende, hotellet anses for sikkert har en meget vellykket placering. Således er det praktisk i hjertet af byen. Det gør dog ikke gå ud af vinduet på en trafikeret vej, så der er intet til hinder for gæsterne til at hvile. Den populære turistmål af gaden Bangla Road, kan nås på bare 7-10 minutter. Stien til "Ceylon Jungle" Trade Center vil ikke tage mere end fem minutter. Også i det omkringliggende område har masser af caféer, barer, biludlejningsfirmaer, og guidede ture, massageklinikker, markeder, souvenirbutikker, butikker og så videre. N. I nærheden af hotellet ligger på stranden og Patong Beach. Så vores folk på ferie her, hævder, at vejen til havet tager væk fra dem ikke mere end en fjerdedel af en time og ikke forårsager ulejligheden. Undervejs vil du møde den samme masse af butikker og caféer, hvor du kan spise, drikke frugtjuice eller ryste og købe noget.

Generel information, billeder

At Home Boutique Hotel 3 * (Phuket, Thailand) det blev bygget i 2012. Dette er en normal byhotel uden sit eget område. Den består af en seks-etagers bygning udstyret med en elevator for bekvemmelighed gæster. Housing repræsenterede 51 værelser. Hotellet har døgnet rundt receptionen, parkeringsplads, bagageopbevaring, veksling, Internet cafe, rummelig lobby med komfortable sofaer og lænestole, en restaurant, en bar, et leje køretøj.

Vores landsmænd, der forlod om At Home Boutique Hotel 3 * bedømmelser hævder, at hotellet er i overensstemmelse med deres værdier og kategorier. Ifølge dem, er det en meget god mulighed for dem, der ønsker at budget og at slappe af i komfort i Phuket. Dette bekræftes af hotellet og rating er baseret på skøn over de rejsende. Det er 4,3 point ud af en mulig fem.

Rengøring, vedligeholdelse

Kvalitet i arbejdet, gæster på hotel maids, ifølge dem, var ganske glad. Så turister sige, at rengøring af deres værelser regelmæssigt og altid på et belejligt tidspunkt for gæsten. Også flere gange om ugen opdateret håndklæder og sengetøj. Om nødvendigt stuepiger genopbygge bestandene og plejeprodukter personlige (sæbe, shampoo, shower gel og m. P.).

Til resten af personalet "Et Home Boutique" hævder vores landsmænd heller ikke var. Så alle ansatte er imødekommende, venlig, adræt, høflig og altid glade for at hjælpe eller besvare eventuelle spørgsmål. Mød her, i henhold til turister, er det nødvendigt først og fremmest på engelsk.

Med hensyn til forliget, så i overensstemmelse med de interne regler på hotellet, det er lavet efter to timer af dagen. Men som bemærket i deres bedømmelser af de forskellige lande, hvis du ankommer til hotellet tidligere end den angivne tid, og der vil være ledige pladser, vil nøglerne blive givet til dig med det samme, uden at vente på at fordømme. På afrejsedagen lejligheden skal være fri før 13:00. Hvis din afrejselufthavn er planlagt på et senere tidspunkt, kan du enten forlænge opholdet for et ekstra gebyr, eller at aflevere nøglerne til værelserne, at lade tingene i opbevaring af bagage og fortsætte med at slappe af.

Værelser

Som allerede nævnt, kun derhjemme Boutique Hotel 3 * (Phuket, Patong) har 51 værelser. Alle af dem er klassificeret som deluxe. Lejligheder her, i henhold til gæster, rummelige, rene og komfortable. De har alt hvad du behøver for et behageligt ophold: komfortable møbler, kabel-tv klimaanlæg split, tv (herunder på russisk), minibar (bruge indholdet, for et gebyr), pengeskab, telefon, hårtørrer, badeværelse med bruser, elkedel og te sæt, balkon med plast stole og et bord. Gulvbelægning - keramiske fliser. Den store plus, ifølge de fleste rejsende, er tilstedeværelsen af både i alle lejligheder, samt på offentlige områder og trådløst internet på hotellet. Wi-Fi her, kan du bruge helt gratis.

Bemærk, at nogle af gæsterne er underrettet om muligheden for at være besat i rummet med vinduer ud mod gaden. Ellers er udsigten fra vinduet reduceret til stående ved siden af hotellet.

mad

Leveomkostningerne i dette hotel inkluderer morgenmad alene. Ifølge rejsende, især en række af dem kan ikke kaldes, men at spise om morgenen, det er nok. Så her vil du blive tilbudt en omelet eller røræg, en side parabol, salat, bacon, pølse, kager, saft, te eller kaffe. I løbet af dagen, kan du også spise i hotellets restaurant. Kvaliteten af madlavning og priserne er ifølge vores medborgere, er det acceptabelt. Men de fleste rejsende foretrækker at spise i de mange caféer. Også i nærheden af hotellet er der altid en masse mobile madboder (makashnits). Hvor du kan få en velsmagende og billigt måltid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.