Kunst og underholdningLitteratur

Comedy AN Ostrovsky s "Fattigdom er ingen kriminalitet": Opsummering af værker

25 jan 1854 på Maly Teater i St. Petersborg premieren på komedien Aleksandra Nikolaevicha Ostrovskogo. Den blev skrevet i 1853. Dette arbejde er dedikeret til forfatteren af teater skuespiller Sadovsky Prov Mikhailovich, som ofte deltaget i iscenesættelsen af hans talentfulde ven. Komedie "Fattigdom er ingen kriminalitet", en oversigt over, hvor du vil læse i denne artikel er skrevet i tre akter. Alle arrangementer finder sted i en af de byer county-niveau.

handling 1

I begyndelsen af komedien læseren får ind i huset af en købmand formidabel Gordey Karpychev Tortsov. Her, i et af værelserne sidde degnen Mitja og relativ Yegorushka vært. Sidste læser en bog og fortæller sin samtalepartner, at huset er tomt, bortset fra søskende købmand Loved Karpychev. Efter nogen tid, kom til ejerens kone og datter Pelagia Egorovna deres Lyubov Gordeevna. I komedien "Fattigdom er ingen kriminalitet", som resumé gives her Tortsov kone klager over, at hendes mand kontaktede købmanden Moskva og Korsjunoff var bare uudholdeligt. Det rapporterer også, at det er nu en velhavende købmand ønsker at give sin datter i hvert fald for enhver producent fra Moskva. Mitja dette er forfærdeligt nyheder. Efter alt, var han hemmeligt forelsket i Lyubov Gordeevnu. Det viste sig lidt senere, når fuldmægtig læse hans kærlighedsdigte elskede. Når det er sagt, som svar på det, som også er forelsket i ham. Men drengen beklager, at meget fattige, at hans lille løn er nødvendig for at opretholde sin mor. Han gætter på, at de handelsskibe Butts aldrig velsigne dem ulige ægteskab med sin datter. I dette arbejde meget tydeligt markerede temaet materiale og åndelige værdier af Alexander Ostrovsky. "Fattigdom er ingen kriminalitet" - et resumé af stykket her er - bekræftelse af, at alt ikke er perfekt i denne verden.

aktion 2

Det næste skridt i huset er der er ejer og hans gæster fra Moskva Korshunov. På dette tidspunkt i stuen sammen alle medlemmer af husstanden. På tærsklen til Mitja forklarede sig med kærlighed Gordeevna og ligeud fortalte hende om sin kærlighed. Et ungt par beslutter sig for at spørge velsignelse Gordey Karpychev på deres ægteskab. Men så snart den handlende dukkede op i huset, han bandlyser Mitja. Hans datter er ked af, og Korsjunoff forsøger at vinde hende, omsorg for hende, og hentyder til dragten. Pige væmmes med denne mand. Hun var i tårer trygler hendes far ikke at give hende til ham i ægteskabet. Men Butts ubøjelig. Han er tilfreds med, at hans datter trolovet til industrimand Moskva og alle rapporter om den forestående ægteskab. Dette slutter 2 action-komedie "Fattigdom er ingen forbrydelse." Kort indhold af arbejdet tillader ikke at passere fylde følelser opleves af karaktererne.

handling 3

Næste dag i huset for enden ansigt var ikke glade. Alle er optaget med den kommende bryllup. Men denne begivenhed kun ønsker at Gordey Karpychev og Korshunova. Lyubov Gordeevna aftalt med faderens vilje, men meget deprimeret. Hendes mor var bekymret over dette. På dette tidspunkt i rummet til ham ind i blege Mitja og fortæller alle, at han havde besluttet at gå til sin mor. I en samtale med sin elskede, inviterer han hende til at køre, men nægtes. Efter ham til den unge brud kommer Korshunov og malinger det hele charmen ved ægteskab med ham. Merchant Butts er meget tilfredse med den kommende svigersøn. Og snart i stykket "Fattigdom er ingen kriminalitet", hvoraf et sammendrag du nu læser, er der et tegn, skimtes kun i første akt - bror til ejeren Karpych kærlighed. Han fornærmer Korshunova og opfordrer ham til at forlade huset. Moskva forretningsmand vred og lignende behandling i lovovertrædelsen går, at bryde forlovelsen. På dette tidspunkt, den kommer ind i rummet og Mitja, uden frygt for glubske temperament købmand, spørger hånden af sin datter. Zvereet ender, men den nuværende begynder at overtale ham til at give en velsignelse til ægteskabet elskende. Han er enig.

Komedie "Fattigdom er ingen kriminalitet", en meget kort indhold af hvilket er over, er en af de mesterværker af den store mester. Vi håber, at denne artikel podtolket dig til at læse dette arbejde fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.