BilerLastbiler

Betonblandemaskine lastbil KAMAZ - pålidelighed og effektivitet

KAMAZ Mixer, eller alternativt at blande lastbiler, ABS, mixer på KAMAZ er en lastbil udstyret med en kapacitet, som roterer og er i stand til at transportere betonen. Hver mixer KAMAZ - deres tekniske karakteristika. Og en af de største fordele er, at processen med udarbejdelse af beton kan falde sammen med tidspunktet for forsendelsen. Denne teknik er i stand til at arbejde både på vejen og mens stationær.

I dag mixer lastbil KAMAZ er førende i byggemarkedet. Forskellen mellem disse maskiner mere overkommelige omkostninger i forhold til udenlandske modeller. Kamsky bilfabrik giver deres biler ubestridelige fordele. Blandt dem er at give holdbarhed og pålidelighed, fremragende power egenskaber, egnethed til reparation, samt, og det er meget vigtigt, at tilgængeligheden af originale reservedele og tilbehør. Førende indenlandske producenter til at levere det højeste niveau af funktionalitet af sine modeller, KAMAZ er ikke ringere end det bedste af de udenlandske analoger i mange henseender.

KAMAZ lastbiler udvælges afhængigt af behovene størrelse og konstruktion. For eksempel, hvis du ønsker et stort antal af forarbejdet beton levering, ville den ideelle løsning være at modellere 581450. Her alle de vigtigste belastning er taget af elementer af slidstærkt stål. Mixer KAMAZ tromlekapacitet er 581,450 kubikmeter 14, hvis rotation - 12 rpm. Aflæs forblanding det er i stand til en højde 500-2200 mm. Maskinen er ved fuld belastning vejer 30,6 tons.

Gode tekniske egenskaber og har en anden model af KAMAZ. Truck mixer ABS-11DA bygget på chassis KAMAZ-65201. Hans blandetromle har et nyttigt volumen på 11 kubikmeter, 12 rpm, som i den tidligere model. Maskinen er stand til at bære op til 23 tons af blandingen og sin fulde vægt på 41 ton. I produktionen af ABS-11DA brugte slovakiske og tyske dele. Tekniske funktioner giver mulighed for at anvende denne teknik ved en temperatur på -30 ° C.

Og yderligere to modeller, som vi gerne vil gøre opmærksom - roterbil KAMAZ 69365V og 581.493 (mixer ABS-10DA). De ukomplektirovany tyske, italienske og hviderussiske dele. Udledningsbakken har en sammenfoldelig arm, så betonblandingen kan udledes i en særlig beholder. Denne teknik kan fungere ved -40 ° C. Nyttige tromlevolumen - 10 kubikmeter, og gør det til 12 rpm. KAMAZ 69365V og 581.493 er i stand til at bevæge sig op til 20 tons blandingen og i belastet tilstand vejer 41 tons.

Alle disse modeller af entreprenørmaskiner da der er forskelle i størrelsen af vandtanken, konfiguration og type blandetank, dets isolering. Andre forskelle - anderledes forbrug, fraværet eller tilstedeværelsen af et planetgear oliekøler blande rene og udenlandske producenter. Desuden kan bremsning og fødetragt baffel være inkluderet i pakken, sidereflektorer og tågelygter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.