FinanserBanker

Citibank: kundeanmeldelser

De første år efter sammenbruddet af Sovjetunionen, præget af fremkomsten af et stort antal forskellige pengeinstitutter. En af disse var den Closed Joint-Stock Company "Citibank", kommentarer fra eksperterne, der forudsiger ham en succesrig fremtid. Denne finansielle institution blev etableret som et datterselskab af den amerikanske Citygroup finansielle koncern. I dag har banken en førende position blandt de største af disse organisationer i Den Russiske Føderation, udelukkende baseret på udenlandsk kapital.

Citibank, som filialen kan findes overalt i Rusland, er en helt unik filialnet. Denne finansielle institution har mere end 50 af sine kontorer og 600 pengeautomater, er det hovedsagelig beskæftiger sig med udstedelse af befolkningen i Den Russiske Føderation, forbrugslån og kort.

Citibank, der gennemgår let kan findes i de trykte medier og til at høre fra venner, der beskæftiger sig ikke kun udlån til befolkningen, men også:

  • modtager indskud;
  • vedligeholdelse af kundekonti;
  • operationer i forskellige værdipapirmarkeder;
  • udstedelse af betalingskort.

Den kundebase, som kan prale af denne finansielle institution i dag har mere end en million individuelle og hver rapporteringsperiode bemærket en stigning i denne figur.

I alle de byer ansatte i organisationen "Citibank" (Moskva er ingen undtagelse) for at gøre sin service fokus til at arbejde med private kunder, som er udviklet og leveret en bred vifte af bankydelser. Af særlig stolthed i virksomhedens medarbejdere er et specielt designet program for forbrugerkredit, som ikke kun er den mest populære, men også den mest profitable af organisationen. Citibank, anmeldelser af som kan findes både positiv og negativ, giver clearance af lånet på bare én dag og ikke kræver en enorm pakke af dokumenter, garantier eller sikkerhedsstillelse objekt.

En anden type af populære forbruger udlån er udformningen af plastkort. Ved hjælp af denne enkle værktøj kunder kan altid få flere penge. Grace plast periode på 50 kalenderdage fra datoen for den sidste rapporteringsperiode. Det betyder, at når den sidste rapport var den 1. dag i, selv om lånet blev taget den 20., låntager skal returnere pengene inden den 20. i næste måned, ellers interesse vil begynder at optjene på hans lån. Renten på disse lån bestemmes for den enkelte, men er generelt ca. 40% om året.

Ud over udlån, Citibank, anmeldelser af hvilken kaldte det de mest stabile finansielle institutioner i Rusland, tilbyder sine investeringskunder kapital tjenester. Desuden giver det mulighed for at placere den enkeltes opsparing i værdipapirer med fast indkomst. Også værd at bemærke er placeringen program af bidrag til internationale investeringsforeninger.

Kunder i organisationen er forsynet med alle de vigtigste typer af forsikringer fra førende virksomheder rabat ved betaling for kontantløse betalinger i landet et stort antal butikker og meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.