Af teknologiElektronik

Elproduktion Projekt

At gøre projektet med strømforsyning systemer af bygninger er nok den mest vanskelige og ansvarlig opgave i en kompleks udformning af tekniske netværk og bygninger. Dette skyldes det faktum, at næsten alt liv støtte alligevel afhænger af kvaliteten af den nødstrømsforsyning af byer, bygder og hver enkelt hjem. Mange på mig selv ved, hvor meget besvær for folks liv afgiver energi af forskellige årsager. Små eller store byer samt landsbyer nedsænket i mørke om natten, arbejde preostanavlivaetsya elevator, køling og andet udstyr, det meste af produktionen er stoppet. På den anden side, elektricitet er ekstremt farligt for menneskers liv og helbred i denne forbindelse, altid relevante forsyning sikkerhedsspørgsmål, der er markeret med en særlig sektion i det kompleks af foranstaltninger for elektroteknik.
Design af hele kraftsystemer, ejerskab og andre forsyningsselskaber separate værelser, bygninger og virksomheder, der starter med den officielle tilladelse til at oprette forbindelse til de nærmeste eksisterende netværk, i dette tilfælde til eksisterende elnet og gennemføre de tekniske betingelser, der er opnået i netværket organisation for at sikre uafbrudt elektrisk forbindelse. For at opnå officiel tilladelse til at forbinde ejendommen til de systemer for strømforsyningen indstillede effekt, udvikleren eller kunden giver salgsselskab vurderer styrken af el- og distributionsselskaber eller tilladelse er målrettet kapacitet eller korrigerer. Overstige strømforbrug tilladte salg hos forbrugeren ikke har ret til, ellers vil der blive truffet foranstaltninger i form af sanktioner.
At gøre projektet med elforsyningen og Installation af strømforsyningen producerer byggeri og ingeniørfirma, der beskæftiger sig med design af virksomheden og har de nødvendige godkendelser til udførelse af arbejder, der er nævnt ovenfor. Det vigtigste krav for design af strømforsyningssystem er definitionen af det beregnede tværsnit og type ledningerne med en standard reserve sektion for sikkerhed i tilfælde af overspænding eller ledningsnet.
Samtidig, meget vigtigt er bestemmelsen af ledningsdiagrammer og et udvalg spechialnogo udstyr og ledninger materiale. På grund af det faktum, at den nuværende ordning af ledninger er skjult, skal dets elektriske installation skal udføres i nøje og fuld overensstemmelse med den godkendte ordning. Desuden efter afslutning af installationsarbejdet, konstruktion og installation skal organisationen overføre felt ledningsdiagram til servicering af hele det elektriske system i fremtiden.
Efter processen med udarbejdelsen af systemets strømforsyning, er det bydende nødvendigt at tilpasse det til godkendelse i overensstemmelse Electric Power-making standarder og krav i det elektriske, samt at møde magt leveres af Electric Power. For koordinering af projektet elforbruger giver en pakke af nødvendige dokumenter, der er godkendt, herunder tekniske betingelser for tilslutning af ejendommen til de nærmeste eksisterende elnet. Når forhandlingsstyrke projektudvikler udstedt en konklusion, efter at have modtaget som udvikleren får fuld ret til at udføre installationsarbejde på det faktum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.