SundhedOp med at ryge

Rygning: fordele og ulemper. Elektronisk rygning: fordele og ulemper

Rygning - en af de mest almindelige former for afhængighed i verden. Mennesker røg fra tidernes morgen. Historikere hævder, at rygning blandinger og tilbehør er blandt de ting i grave egyptiske faraoer, der levede mere end tusind år før vor tidsregning. Hvad er attraktiv, denne vane, som har overlevet til vor tid, og er stadig meget populær blandt folk i forskellige aldre, kulturer og nationaliteter? Som generelt kan identificeres i sådanne vaner som rygning, fordele og ulemper?

ryger Fordele

Så rygere er følgende fordele ved at ryge:

  • grund til at have det sjovt med venner, for at støtte dem, der elsker at ryge;
  • mulighed for at vise deres "coolness" og "pålidelighed";
  • måde at flygte fra de stressende tanker, lindre stress, for en tid glemt.

ryge ulemper

Der er følgende ulemper ved at ryge:

  • Absolut alle former for rygning vanedannende, og hvis du ikke kan ryge i en stressende situation, en person bliver værre.
  • Rygning er yderst påvirker sundheden, hvilket fører til sygdomme som kræft, bronkitis, osteoporose, hjerte-kar-sygdomme, kræft, astma. Som et resultat af rygning forværret alle kroniske sygdomme.
  • Køb rygetilbehør billigt.
  • Rygere har det værre ændrer udseende, gulfarvning tænder, hud, negle og øjne, håret falder ud, er der en ubehagelig frastødende ånde og kroppen, skællende hud og tørre slimhinder.
  • Rygning, personer ud over sig selv, at skade andre, især hans familie lider.

I vor tid, det giver en bred vifte af måder at ryge. Lad os overveje, hvad der ville være den rygning, fordele og ulemper ved hver af dens former.

cigaretter

Cigaret - et papir stick cylindrisk form, inden i hvilken er strimlet tobak. En sådan form og lille størrelse passer perfekt i din lomme eller taske, der gør det muligt at foretage cigaretter og en cigaret, når som helst og hvor som helst.

Fordele og ulemper ved at ryge cigaretter:

+ Rygning mand har altid evnen til at bryde på arbejde, hvilket gør pausen. Det er normalt opfattes af medarbejderne og ofte af myndighederne.
+ Nikotin kan ødelægge op til en halv snes arter af skadelige mikrober.
+ Cigaretter hjælpe med at lindre stress.
- Ofte, at holde op med at ryge cigaretter, folk begynder at opleve en stærk følelse af sult, hvilket fører til hurtig vægtøgning.
- Uden cigaretter generelt eller især fører til det faktum, som allerede nævnt ovenfor: problemer med sundhed, udseende, og andre.

cigarer

Cigar - det er den samme tobak, men det twist er ikke lavet af papir, men af hele tobaksblade. Cigarer større, dyrere og ser fast.

Cigar rygning har fordele og ulemper er:

+ Fremstillingen af cigar tobaksblade er lange særlig proces kaldet fermentering, som reducerer indholdet af nikotin i produkterne;
+ Fordi cigar ud af papir, så er der ingen forbrændingsprodukter deraf, som er meget farligt at indånde;
+ Ryge en cigar, behøver ikke at blive strammet kraftigt, mindre skadelig for tilstand i lungerne;
.. + ryger en cigar i løbet af dagen, på arbejdet, på gaden, og så videre - er en slags ritual, der er ikke gjort så ofte som for vane at ryge cigaretter;
- når ryge cigarer produceret en masse røg, som er endnu mere skadeligt for andre, der uforvarende bliver "passive rygere"; Desværre ofte det kan være børn;
- på trods af en lang fermenteringsproces, i cigar stadig bevaret en tilstrækkelig stor mængde nikotin; dens forbrændingsprodukter og meget giftig;
- cigar ryger udsætter sig selv for risikoen for at udvikle kræft i luftvejene og mave-tarmkanalen.

elektronisk rygning

Elektronisk cigaret - en indretning meget lig en konventionel cigaret, simulerer processen med at ryge. Den består af et legeme, hvori der er installeret et batteri og en lille dampgeneratoren. Denne enhed er placeret som en effektiv måde at stoppe med at ryge og gøre rygning mindre skadelig.

Elektronisk rygning fordele og ulemper ved følgende:

+ Elektronisk rygning ikke medfører sådanne ændringer i udseende, som sædvanlig. Brug den elektroniske cigaret, manden beskytter sig selv fra den ubehagelige lugt, gulfarvning tænder, åndenød, tør hud.
+ Da der ikke er nogen forbrænding ikke skiller sig ud og harpiks produkter fra processen. Følgelig finder disse stoffer ikke ind i kroppen.
+ Elektronisk rygning er ikke skadeligt for andre;
- Elektronisk cigaret - en enhed, der ikke er omfattet af certificeringen, og særlig omhu er ikke blevet testet. Kvalitet filtre og andre komponenter ligge på samvittigheden af producenter og ikke styret af nogen.
- Overgangen fra konventionel til elektronisk rygning ikke dræber den meget vane. Accepteret faktum er, at begynde at ryge elektroniske cigaretter, mange mennesker begyndte at ryge i det mindste (for ikke at nævne det faktum, at der generelt kast), og endnu mere, da den imaginære sikkerhed overbeviser folk, at nu har de ikke risikerer at sundhed.
- damp inhaleres af rygeren af en cigaret, indeholder skadelige stoffer såsom propylenglycol, som forårsager en sygdom i åndedrætssystemet.

græs

Under rygning urter ofte betød ryger planter såsom cannabis (hamp). Hash, marihuana, hash, etc. - .. De er forskellige dele af de samme plantedele, tilberedt på forskellige måder. I middelalderen blev planten brugt som medicin. Nu er en række lande fortsætter med at bruge det til medicinske formål. Nogle bruger hamp som en rygende materiale.

Fordele og ulemper ved rygning græs:

+ Natural produkt indeholdende ingen kemikalier;
+ Hjælper dig til at slappe af, at føle sig afslappet;
- lukker sind og motor evne til kroppen;
- dispergerer opmærksomhed og hukommelse forværres;
- med regelmæssig brug forårsager psykiske lidelser;
- det gør du lyst til at prøve hårdere stoffer til at føle sig mere euforisk.

Rygning eller ikke-ryger

Selvfølgelig ville enhver fornuftig person se de enorme ulemper ved rygning og ubetydelige fordele ved denne vane. Det er klart, at de farer i det langt mere end fordelene. Undersøgelse emnet: "Rygning: fordele og ulemper", kan vi konkludere, at disse elementer er "ja", går ikke til nogen sammenligning med dem, der er "imod".

Ja, nikotin dræber skadelige mikrober, men samtidig ødelægger og dem, der kræves af kroppen, lægger sig på lungerne, tilstopning af alveolerne og skabe en film, der forstyrrer den normale vejrtrækning proces. Fight patogener kan og på andre måder, ikke nødvendigvis for det at ryge.

Utvivlsomt, rygning er med til at slappe af, lindre stress. Men der er mange andre måder at gøre det uden at skade deres helbred og andres helbred. For eksempel, tage et bad, løbe en tur og få noget frisk luft, møde venner, drikke te, læse en bog, sove og så videre. D. For hver ferie kan være noget anderledes, afhængigt af arten og præferencer. Men alternativet til at ryge resten kan altid findes.

Det er en myte, at bruge rygning kan komme væk fra problemerne. Faktisk problemerne forbliver uløste. Når der opstår vanskeligheder, er det bedre at ædru sind for at finde måder at løse dem.

Manden på billedet, holder en cigaret i hånden, måske det ser solid og respektabel. Men i det virkelige liv, rygere er langt fra repræsentative form og er altid omgivet af en dårlig lugt.

Hvor mange forældre skade deres babyer med magt at tvinge dem til at indånde skarp røg! Er en fem minutters fornøjelse dyre sundhedsmæssige krummer?

For at opsummere, hvad der har fordele og ulemper ved at ryge, kan vi trygt sige, at et stort antal af ulemper og fordele ingen, fordi det ser ud til at være et plus, i virkeligheden, ikke er det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.