ForretningTjenester

Courier leveringsservice "Bring": kurer- anmeldelser

Omfanget af leveringen af tjenester er ekstremt høj - en enorm mængde af ordrer sendt og modtaget hver dag. I Moskva alene, i dette øjeblik tusindvis af pakker, dokumenter og varer fra butikken er i vejen til sit bestemmelsessted. Ikke overraskende dette segment opererer så mange virksomheder.

Sandt nok, hvis én organisation involveret i udvælgelsen af deres kunstnere (kurer-, drivere), er det for nylig blevet populært er en anden model af indtjeningen - crowdsourcing. Hvis du vil vide, hvordan det fungerer, og hvorfor man bruger det mere rentabelt for alt, se denne artikel. Vi vil fortælle dig om det i forbindelse med revisionen af den populære tjeneste.

crowdsourcing model i leveringen

For russiske forretning realiteter, selvfølgelig, udtrykket er nyt. I praksis er denne model også bruges mindre hyppigt: størstedelen af udbringning bruger stadig traditionelle metoder til arbejde. Derfor, når der var en levering af "Bring 'på markedet, mange har været opmærksom på dette selskab, især sin forretningsmodel. Hvad dette foreslog, at den organisation, dens ydelser er så interesseret i det offentlige (herunder medierne)?

Crowdsourcing funktion i levering af serviceydelser er, at alle ordrer ankommer i en særlig tape job, hvorfra de kan låne kunstnere. Således en gratis "markedet" ordrer, hvor alle er en potentiel kurer. Det vigtigste er at være på tide at tage rækkefølgen og udføre det kvalitativt.

På den anden side, de luftfartsselskaber i virksomheden - regelmæssige mennesker på udkig efter en mulighed for at tjene ekstra indtægt. De ser båndet "Bring" (selve arbejdet kan være forskellige, men essensen er overalt - du skal aflevere en pakke til modtageren), og derefter tage på en af de ordrer, der er repræsenteret der, og begynde dens gennemførelse.

Denne model har længe været testet i Vesten, men er ny i vores samfund. Selskabet "Bring" tog hende i brug, baserer sin forretning, og ikke har tabt. Som nævnt på sit officielle websted, i fuld kraft denne tjeneste optjent i 2015, og allerede i sådan en kort periode stand til at hente en stor database, der består af faste kunder og folk, der er klar til at udføre de udtrykkelige ordrer. Det er fyldt med denne form for samarbejde, vil vi fortælle om.

kundefordele

Vi først beskrive, hvad fordele skjuler denne form for samarbejde for de mennesker, overføre ordren. Så den "Bring" har adgang til et stort antal arbejdstagere i stand til at engagere sig så hurtigt som muligt sende transmissionen. Klienten tager normalt til hans ordre blev taget så hurtigt som muligt. I betragtning af, at crowdsourcing - et stort antal "tilfældige" mennesker (hvilket betyder ikke ansat personale, og "gratis" bærere), så chancen for, at systemet vil vælge den rigtige person, det er ekstremt høj.

Det vil sige, det ser sådan ud: du sender et job, som straks accepteret og begyndte at løbe. Hvorfor ikke drage fordel? Derudover er der en chance for at finde en person i stedet for hegnet parcel. Det betyder, at ventetiden vil blive reduceret endnu mere.

Du kan også nævne den lavere udgifter til ydelser bestilt af almindelige mennesker end virksomheden beskæftiger sig med kurertjeneste konstant.

Fordelen for kurer

Den person, der modtager ordren og fungerer som sin direkte performer føles godt udbytte af et sådant arbejde. Og beskriver aktiviteterne i "Bring 'anmeldelser kurerer gentagne gange nævnt dem. For det første er det fuldstændig frihed med hensyn til tid. Hvis et fast job i den virksomhed, du har en klar tidsplan, der skal følges, samarbejdet med crowdsourcing projekt, kan du have en fleksibel arbejdsplan. Og dermed har du ret til at vælge, hvornår du vil arbejde, og hvornår - for at hvile.

For det andet samarbejde med de "Bring 'anmeldelser kurerer kaldet gavnligt også på grund af manglen på formaliteterne. Når du arbejder i kurertjeneste, du har brug for at behandle dokumenter, der er obligatoriske for officiel beskæftigelse i tilfælde af denne model kræver ikke noget fra dig (undtagen nogle få betingelser, præget af reglerne).

For det tredje, som en kurer, du behøver ikke at skynde sig til hovedkontoret. "Bring" gør det muligt at udføre ordrer, som er dig på vej. Derfor kan du prøve at slutte dine interesser og kundernes ruter. Det betyder store besparelser på tid og kræfter.

Ulemper for kunden. ansvar

For folk, der samarbejder med den "Bring" service, der er nogle ulemper. Them vi har lært af analysen af brugeranmeldelser. For eksempel er den største ulempe er ansvarlig for kurer og service, for hvilken han arbejder.

Hvis den normale kurer levering, der kører på den velkendte for os modellen bærer det fulde ansvar for tab af godset, den sene levering og anden force majeure, derefter til "Bring" der er masser af problemer. Mindst var vi i stand til at finde en masse kommentarer om det faktum, at deres varer eller penge, som skulle have været videregivet af enkeltpersoner, er gået tabt. I dette tilfælde har tjenesten ikke nogen forpligtelse til at kompensere for tabet, i modsætning til andre virksomheder.

erfaring kurerer

Den anden negative - det er inkompetence. På trods af at alle deltagere i projektet er en halv times kursus før arbejdet påbegyndes, kunderne ramt af deres uvidenhed om elementære ting. Der er intet overraskende i dette, måske, før personen havde ingen erfaring på dette område. Men den negative feedback på selskabets aktiviteter for den grund stadig forekomme.

På den anden side, hvis du tænker over, er det ikke vanskeligt at identificere den kurer kompetence, hvis det i tide til at levere varerne i integritet og lyd.

Ulemper for kurer. Omfanget af arbejde

Job udfører ordrer "Bring 'anmeldelser kurerer" sød "også tror ikke. Her giver vi for lidt job. Folk skriver, at ansøgningen er en reel kamp om, hvem der vil tage det første næste ordre. På grund af dette, folk simpelthen ikke har tid til at læse en beskrivelse af hver, fordi de har brug for hurtigt "gribe" og køre. Ofte er resultatet allerede på farten kurer overrasket over, at hvorfor han tog så lavtlønnede og ubehagelige (logistisk) rækkefølge.

ansvar

Dette spørgsmål er også bekymret over de optrædende. Sitet, der bruges af kurer leveringsservice, forudsat midler performer låsesystem i tilfælde af misligholdelse indstille dem. Hvis krav fra kunden en sådan funktion, ved den måde, virker ikke altid. Men for arbejderen det placerer følgende barrierer: at tage en ordre, er du nødt til at have en vis mængde af virtuelle aktiver på balancen. De fungerer som en forsikring. Mange kunder selv for jobbet koster 400 rubler angiver størrelsen af forsikringen i mængden af 10 tusind rubler. Således på grund af den kurer bør være 10.400 rubler., Det er ikke altid. Dette i høj grad komplicerer arbejdet.

anmeldelser

På trods af manglerne, kan de fleste af anbefalingerne fra servicearbejde ses meget positivt, som beskrevet ovenfor. Folk skriver det er ikke første gang, at arbejde med en virksomhed ved hjælp af forskellige messenger-tjenester konstant. Dette indikerer tilstedeværelsen af faste kunder og væksten i popularitet af tjenesten.

På den anden side, at den service af "Bring 'anmeldelser kurerer også kaldet nyttig, praktisk ressource, som du kan tjene godt. Selvfølgelig, det tager tid at være i stand til at "snap" ordren, hurtigt at læse beskrivelsen, og så hurtigt som muligt at komme til din destination. Derfor arbejdere mangler her.

Og så, på trods af alle de mangler (som forhåbentlig vil fjerne i den nærmeste fremtid), virksomheden med succes opererer, og det har et stort potentiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.