SundhedMental sundhed

Apati - det er en midlertidig tilstand eller alvorlig sygdom?

Apati - denne deprimeret tilstand, hvor der er fuldstændig ligegyldighed til, hvad der sker rundt, fraværet af følelser, interesser og forhåbninger. En mand med sådanne symptomer straks bliver mærkbar for andre, fordi det er anderledes ligegyldighed over for, hvad der sker rundt. Hans eneste ønske er ønsket om at tage en vandret position og gøre noget.

Alt for mange tror, at en sådan tilstand kaldes ordet "depression". Apati er fundamentalt forskellig fra det, men hvis venstre ubehandlet, kan udvikle sig til det. Vores opgave - at uddybe dette "patologisk ligegyldighed" til at forklare dens årsag, natur og behandlingsmetoder.

Når apati person ikke kan koncentrere sig om noget som helst, er det meget vanskeligt at tvinge mig selv til at gøre noget, ikke kun på arbejdet, men også derhjemme. Selv forsøger at koncentrere sig, det føles kun fuldstændig ligegyldighed: ønsker ikke at dykke ned i essensen af samtalen, gå en tur med venner. Apati - er manglen på motivation til at arbejde. Selv følelser er meget svag, fordi at oprette dem efter behov inderste begær og impuls til handling.

En mand med en sådan diagnose er næsten altid tilbringer ubevægelig, enten sidder eller ligger ned. Det kan være flere dage derhjemme, uden vask eller børster sit hår. Med alt dette er det ikke efterlader en permanent følelse af træthed og sløvhed.

Mange undrer sig, hvorfra der er apati? Hvad er det - den fysiske eller psykiske tilstand af kroppen, sygdom eller mild sygdom? Som regel er årsagen til dens udvikling båret virussygdomme, vitaminmangel, følelsesmæssig udmattelse (fysisk og psykisk stamme, som ofte opstår på arbejdspladsen, hvor personen har en permanent ansvar for livet for mennesker eller bare i en situation med løbende kommunikation). Apati udvikler ofte i dem, der har oplevet en stærk livskrise eller følelsesmæssig stress.

Apati - en sygdom forårsaget af, kan være skizofreni, depression eller andre psykiske lidelser. Husk, at hvis denne betingelse varer mere end to uger, er der hukommelse bortfalder, og besvær med mental aktivitet, en person har brug for lægehjælp.

Som regel, apati - er et signal til den person, der annoncerer, at hans valgte livet rytme neposilen for kroppen, så nu begynder en periode med afslapning. Bag ham kommer aktiviteten igen. Den vigtigste ting, at vekslen ikke var alt for skarp, og gynger - også dramatiske (for eksempel fra eufori til depression).

Apati - er det et signal til hjernen, der signalerer behovet for at ændre aktiviteten eller livsstil. Det kan ikke være passiv i denne dykke og svømme "ned ad floden" apati. Men det er også forbudt på alle måder forsøge at trække dig ud af denne tilstand af deres egen uddannelse, tvungen belastning. Det vil ikke hjælpe, tværtimod, kan føre til depression. For specialbehandling er bedst at konsultere en specialist.

Der er flere kendetegn ved apati, der har brug for at kende hver person:

  1. Denne tilstand har en årsag, som ikke kan ignoreres.
  2. Det er forbudt at indlæse yderligere fysisk eller følelsesmæssig stress i denne periode.
  3. Lad din krop til at hvile. Det er bedst at ændre situationen fuldstændigt og forlade havet, i udlandet, til helt at "afbryde" fra de sædvanlige problemer.
  4. Forbudt brug af alkohol og antidepressiva (hvis det ikke er forårsaget af medicinsk anbefaling).
  5. Tag et kompleks af vitaminer og mineraler.
  6. Hvis årsagen til din tilstand er arbejde at komme sig efter det kan du bare finde en ny.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.