SundhedMental sundhed

Mental retardering hos børn. Hvem er idioter?

Idiot - en mental retardering hos børn, som manifesterer sig i en mild form. Dette udtryk refererer til fejl med vedvarende kraftig nedgang i kognitiv aktivitet. Et barn med en sådan diagnose er altid mærkbare afvigelser i fysisk og mental udvikling.

imbecility

For at finde ud af, hvem er idioter, du har brug for at kende de grundlæggende funktioner i de syge børn. En sådan diagnose er et barn med moderat demens. For at bestemme omfanget beregnede IQ. Hvis det er omkring 25-49 enheder, kan vi tale om dumhed.

Sådanne patienter kan blive undervist simple handlinger. De kan selvstændigt passe sig selv, og nogle børn udføre simple opgaver. Men et sygt barn udvikler sent. Hans tale blev sløret og ofte usammenhængende former for tilbud lyde.

Børn imbecile er ikke i stand til at leve uafhængigt. At deres eksistens var sikkert, bør de være under konstant opsyn. Sådanne mennesker, som voksne, kender venner og erfaring hengivenhed for en elsket, men de forbliver i udviklingen af større børn.

Hvorfor der er mental retardering?

Det er bevist, at den vigtigste faktor, der bidrager til moderat mental retardering afvigelser erhverves foster i livmoderen. Derfor er spørgsmålet om, hvem der er idioter, kan du give et konkret svar: babyer, der fik fødselsdefekter forårsaget af forkert udvikling. De kan købes arvelig eller opstå som følge af dårlig livsstil i den gravide kvinde.

De væsentligste årsager til imbecility nævnes:

 • Arvelige sygdomme af metabolisme;
 • sygdomme forårsaget af kromosomale forandringer;
 • infektionssygdomme plager hjernen af fosteret;
 • Baby forgiftning som følge af misbrug af gravide alkohol eller narkotika;
 • anoxi fosteret;
 • fødslen af barnet før tid;
 • virkninger af ioniserende stråling på fosteret;
 • traumer, at barnet kommer til en alder af tre.

Ofte udtrykket sammenlignes med debilizmom imbecility. Faktisk debilizm - en mild form for mental retardering. Sådanne mennesker kan ikke altid skelnes fra raske. Idiot, idiot - en uhensigtsmæssig udtryk fra et medicinsk synspunkt. En mand med en diagnose af "debilizm" kan lære at læse, skrive og udføre simple logiske operationer.

Som det fremgår imbecilitet?

For milde former for psykiske abnormiteter er karakteristisk for visse symptomer:

 • manglende evne til at tænke abstrakt;
 • manglende evne til at generalisere de begivenheder, der finder sted rundt;
 • udtrykte tænker konkrethed;
 • problemer med dannelsen af begreber.

Tale-idioter børn underudviklet. Deres ordforråd er begrænset, hukommelse og opmærksomhed er underudviklet, og tanker har en primitiv karakter.

Det skal forstås, disse idioter, der lovligt. Stat de er anerkendt som ude og indtil voksenalderen på børnehjem en særlig type. Men i fremtiden, så folk har brug for pleje.

Må imbecile læringsmuligheder?

De fleste mennesker ikke fuldt ud forstår betydningen af ordet "idiot". Mange sammenligner dette koncept med idioti, som er en mere alvorlig form for mental retardering.

Børn diagnosticeret med imbecility lære og huske de omkringliggende objekter. De kan klæde sig selv, at spise og til at begå morgen toilettet. Men manglen på evne til selvstændig tænkning ikke giver dem mulighed for at deltage i almindelig skole. imbecile læring sker i hjemmet og specialskole speciel type.

Børn med en sådan diagnose konventionelt opdelt i to grupper:

 • aktive, bevægelige fyre;
 • ligegyldig, apatisk.

Afhængigt af evner udstillet af aktivitet og natur for børn udvælges særlige uddannelsesprogrammer.

Imbecile i voksenalderen

Mange lande arbejder på at træne mentalt retarderede børn og deres videre sociale tilpasning. For dem, der er særlige huse, skoler og centre. De tillader dig at ikke frigive en syg person i mængden, ikke at gøre opmærksom på det, for at beskytte det fra den fælles spørgsmål: "Hvem er idioter" Sociale tjenesteydelser skabe de nødvendige betingelser for normal og ordentlig tilværelse af mentalt retarderede mennesker.

lærer-terapeut - Siden 1987 er en ny position blev indført i børnehjem. Det er muligt at forbedre den Correctional arbejde med børn med idioter. De pensionater er organiseret af diagnostisk gruppe, hvor nye studerende ankommer. Med dette i fire måneder mange børn er identificeret muligheder for udvikling af kognitiv aktivitet. I voksenlivet, kan mange af dem arbejder i specielle værksteder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.