HjemlighedHavearbejde

Fra hvad vi kan for at gøre gødning til stueplanter derhjemme?

For livet af planter gødning er afgørende. Efter alt, de berige jorden med mange nyttige stoffer. Planter, der modtager en sådan genoplade, meget bedre vokse, udvikle og tilegne sig evnen til at modstå forskellige sygdomme. Nødvendigt at gøre det nemt at samle op i butikken. Men du kan gøre dig selv en glimrende gødning til stueplanter derhjemme. Overvej de mest effektive midler.

Betingelser for gødningsfabrik

Før undersøgelsen, hvordan man skaber en hjemme-gødning til stueplanter og blomster, er du nødt til at sætte dig ind i nogle af anbefalingerne.

Så de grundlæggende regler for planternes ernæring:

 1. For store mængder af gødning forårsager dem skade.
 2. Gødning bruges mindre, hvis anlægget ikke modtager den fulde rigdom af sollys. Dette skyldes, at de næringsstoffer ikke anvendes fuldt ud, hvilket fører til tilsaltning af jord.
 3. Unge planter har brug for lidt gødning. Faktisk er mange indenlandske kultur er meget følsom over for salte.
 4. I varmt vejr, er det ikke nødvendigt at gøde planter. Prøv også at undgå at komme på bladene og stængler.
 5. Du kan ikke bruge den ekstra befrugtende af planter, der findes i patientens tilstand eller utilstrækkeligt forankret i den nye territorium.
 6. Kultur bedre "foder", der fokuserer på de perioder. For eksempel den oprindelige vegetation stål, de har brug gødning indeholdende nitrogen. Hvad angår perioden for udviklingen af blomsterknopper, bør sammensætningerne indeholde phosphor og kalium elementer.
 7. Topdressing tilsat et interval på en uge eller måned. Hyppigheden afhænger af sæsonen, type og størrelse af planterne. For eksempel, at netsvetuschie planter bedre befrugte om vinteren, med et interval på 1 gang om måneden. Hvis blomsterne er aktivt at udvikle, er det nødvendigt at gøde dem hver 2. uge.
 8. Planter, der udvikler sig langsomt, har brug for at genoplade en hver måned. Hurtigt voksende planter "befrugte" en gang om ugen.
 9. Også, før befrugtning, et par timer før begivenheden, en blomst skal være grundigt vandes.

Og nu se på, hvordan man skaber en glimrende gødning til stueplanter derhjemme.

vi bruger asken

En sådan komponent kan være en glimrende fødekilde for hjemmet farver. Træ aske som gødning til stueplanter perfekt beskytter kultur mod svampesygdomme. Desuden beriger jord mikronæringsstoffer.

Til fremstilling af sådanne gødninger er nødvendig for at erhverve grene af løvtræer.

Fremskridt i gødning:

 1. Tørre grene i ovnen. Efter at de har brug for at bryde ind i små stykker.
 2. Gennemsnitlig spand bør lægge ud folie. Til denne spand er valgt.
 3. Når du er færdig, skal du flytte det til din spand af råvarer (knækkede grene) og satte ild til det.
 4. Det er ikke nødvendigt at hælde ud alle grene på én gang, ellers er du sikret en høj flamme. Det er bedre at lægge et par stykker.
 5. Når træet vil forblive briketterne, bør de have lov til at køle af. Brug dem ikke i varmt formular. Cooled kul finthakket.

Træ aske som gødning til stueplanter er en stor fødekilde for farve.

Sammensætning baseret på en bananskræl (kompost)

Rengøring, der ofte går i papirkurven kan være en vidunderlig fodring for indenlandske afgrøder. Gødning fra bananskræl til indendørs planter og blomster - det er en glimrende kilde til nitrogen og kalium. Sådanne præparater med egenskaber der er egnede til alle afgrøder. De kan endda bruges til marken frøplanter.

Fremstillingsprocessen:

 1. Tør bananskræl. For at gøre dette, kan det overlades i luften eller sat på batteriet.
 2. Det tørrede skræl anbefales at opbevare i en papirpose.

Anvendelsesmetode:

 • slibe eller fint skåret skind;
 • pour råmaterialer til jorden;
 • du skal forsøge nok til at uddybe gødningen ned i jorden, ellers formen kan forekomme på overfladen.

Det viser, hvordan man laver en gødning til stueplanter derhjemme, foto.

kylling gylle

En meget almindelig moderne gødning. Men de fleste mennesker, første gang ved hjælp af denne metode til fodring planter, nægte at fortsætte med at gentage proceduren. Dette skyldes det faktum, at efter den forkerte teknologi, kan du få det modsatte resultat.

Kylling gylle som gødning til stueplanter temmelig meget mættet med kvælstof. Problemet ligger i, at ved længere tids opbevaring af de næringsstoffer omdannes til ammoniak. I dette tilfælde kan det blive en forbandelse for blomster.

For at holde den kvælstof i en lang periode af tid i kuldet, anbefales det følgende.

 1. Den hønsehuset er nødvendig podstelit tørvestrøelse. Hun, til gengæld vil forhindre hurtig tørring af råvarer, spare næringsstoffer.
 2. En god måde at spare kvælstof kan blive husdyrgødning tørring i luften. Det i tørret form kan opbevares i plastbeholdere eller kasser.
 3. En af de vigtigste forudsætninger for det korrekte indhold af gødning anses for at være en konstant luft. Sådan ventilation kan opnås gennem små huller i den krænkende kassen.

Det interessante er, at gødningen ikke anvendes frisk. Dette skyldes det faktum, at planterne kan få "brændt". Sådanne ydre påvirkninger kan bidrage til en hurtig død af anlægget. Men den tørre sammensætning af behovet for at male og bland grundigt med løs jord.

En af de mest effektive gødningen er gylle. I dette tilfælde er halvdelen af beholderen fyldt med den fremstillede foder. Yderligere toppet vand. Tilberedt møg blandet med vand. På denne måde er opslæmning-lignende tilstand nås.

Efter at opløsningen er klar, skal den deles i 2 dele. Udvalgte dele er fyldt med vand og bland igen. Så du har brug for at gøre 3 gange mere. Først efter disse divisioner, bliver opløsningen brugbar.

Te og kaffe

Disse præparater kan være til stor gavn for indenlandske afgrøder. Kaffe som gødning til stueplanter eller teblade, der er tilbage efter at drikke te, perfekt fodre dine afdelinger. Det fremstillede infusion af sådanne råmaterialer effektivt nære jord nyttige elementer.

fremstilling:

 • kaffegrums (svejsning) 2-3 liter kogende vand hældes;
 • så fremtiden for gødning er at indgyde 5 dage;
 • blandingen blev filtreret og anvendt som en yderligere befrugtning.

Svejsning er i stand til at neutralisere den basisk jord. Måder at forberede sæt te gødning.

 1. Det kan simpelthen falde i søvn på jordoverfladen og drys med vand.
 2. Teposen kan anbringes mellem lagene i jorden.
 3. En anden effektiv måde: Hæld resten af en ufærdig te i en gryde med blomsten.

Kaffegrums kan øge jordens surhedsgrad. Dette bør overvejes. Sådan gødning er egnet til planter, der kan lide surt miljø. For at gøre dette, skal du blot hælde gødning i jorden og spredes over hele overfladen.

Det vigtigste - behovet for at respektere de foranstaltninger.

Gødninger indeholdende nitrogen

Sådan en forbinding har en positiv effekt på udviklingen af planter, og på at fremme jordens frugtbarhed. For eksempel kan flydende ammoniak som gødning til stueplanter indeholder en betydelig mængde nitrogen. Dens handling er langt mere effektiv end nogen anden kvælstofgødning.

Det er muligt at anvende ammoniak opløst i vand. Præparatet er 2 typer: med ammoniak aktier 20-25% og 16-20%.

De opfordres til at fodre anlægget i den kolde årstid. På det tidspunkt, hvor blomsten er stærkere, har ammoniak betydeligt opløses i jorden og fodre den med alle nødvendige materialer.

Det er meget vigtigt at tage hensyn til individuelle forhold, hvor kulturen er voksende. Det er heller ikke uden betydning og størrelse af anlægget.

Ammoniak: beskyttelse af planter og gødning

Aktiv blomsterhandler bør være opmærksomme på denne komponent. Ammoniak som gødning til stueplanter, stor indflydelse på tilstanden af sådanne husdyr som geranium, lilje.

Til fremstilling 50 ml ammoniak skal fortyndes med 4 liter vand. Det er nok til at gøre dine planter har erhvervet en sund og ædel fremtoning. Vanding kæledyr med en sådan løsning vil bidrage til en hurtig genopretning og styrke stængler og blade.

Meget vigtigt er det, at en sådan blanding efterlader ingen ubehagelige "varianter". Den lugt, må kun under proceduren. En sådan kortvarig ulempe.

Gær anlæg

En af de mest effektive måder at gøde afgrøder. Gødning til stueplanter i hjemmet af gæren vil være en effektiv og billig måde at make-up farver nødvendige stoffer.

fremstilling:

 1. liter vand fortyndet med et par spiseskefulde sukker og 10 g tørgær.
 2. Efter at blandingen skal brygge to timer.
 3. På outputtet af en koncentreret opløsning, der skal fortyndes før brug fem liter vand. Forholdet bør være 1 til 5.

Anvendes gær til foder planterne. De indeholder store mængder af vitaminer og mineraler. Sådanne aktive bestanddele stimulere cellevækst. Den positive effekt af sådanne gødningsstoffer har længe været bevist af eksperter.

Brug sukker til gødningsfabrik

En sådan komponent er til stede i alle hjem. Ved du, hvad en vidunderlig gødning til stueplanter derhjemme? Det passer meget mange kulturer. Særligt glad for sukker kaktus.

Strøm leveres på flere måder.

 1. Før du vande planten, bør jorden overflade drysses med sukker. For at gøre dette, en skeen nok af den hvide substans.
 2. Vanding søde vand. For at gøre dette, kan du bruge en halv skefuld sukker. Dette beløb skal fortyndes i et glas vand.

Sukker kan anvendes til udvikling af carbondioxid. Men doseringen bør ikke overskrides, kan dette påvirke tilstanden af anlægget.

Vand, der forblev efter vask korn

Denne væske har et stort antal nyttige komponenter.

Den er rig på:

 • phosphor,
 • magnesium,
 • jern,
 • silicium.

Denne proces kaldes en flydende gødning.

Aspirin befrugtende planter

Blomsterhandlere anbefale en anden metode til at skabe en fremragende gødning til stueplanter derhjemme.

Løsningen er baseret på tabletter "Aspirin" er i stand til at forbedre plante immunitet. Derfor er sådan en nyttig gødning til patienter farver. Det kan også bruges som en forebyggelse.

Nødvendigt i 1 liter vand tilsæt knust pille "Aspirin".

Hvad gør avlere?

Fans af indendørs planter forsikre, at gøde planter som er nødvendig for afgrøder til human vitaminer. Men køb af gødning er dyre. Især når man tænker på, at hver blomst har brug for en bestemt sammensætning.

Det er derfor, de fleste mennesker skaber gødning til stueplanter derhjemme. Anmeldelser af gartnere tyder på, at sådanne stoffer fra kulturen opnået alle de nødvendige ernæring. Det påvirker udseendet af en farve.

Meget populær sukker dressing. Efter alt, denne metode er ganske effektiv og enkel. Fremragende stimulator overveje kaffegrums. Desuden vil en sådan en fin komponent løsner jorden. Ikke mindre populære gødning fra bananskræller til stueplanter. Anmeldelser tyder på, at blomsterne efter en sådan befrugtende let på øjnene vokse sig stærkere og blomstre.

Men glem ikke, at over befrugte planterne bør ikke være. Alle bør være foranstaltningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.