HjemlighedHavearbejde

Vladimir Cherry: Beskrivelse og anmeldelser af gartnere, foto

Vladimir Cherry anses i dag af gartnere at være en af de bedste sorter. Denne bemærkelsesværdige kultur kan ses på mange forstæder i den centrale strimmel i Rusland.

Historien om Vladimir kirsebær

Denne slags kan tilskrives en af de ældste i vores land. Hvor han kom fra, er i hvert fald ukendt. Havearbejde i nogle områder af Vladimir-regionen begyndte at udvikle sig siden begyndelsen af det 12. århundrede. De første kirsebærplantager begyndte at opdrætte munke af lokale klostre, der kom til dette land fra Grækenland og Kiev. Denne slags landbrug var især populær i Vladimir selv og i byen Yaropolch (i dag Vyazniki). Kirsebær blev plantet af gamle gartnere oftere på træer og bakker.

Formentlig blev denne slags bragt til Vladimir fra de sydlige regioner i Rusland og de sydlige lande. De første frøplanter var ikke særlig vinterharde, og munkene skulle gøre en stor indsats i deres dyrkning. Roshaya under beskyttelse af skråninger og bakker kirsebær vinter var ikke dårligt. På sletten måtte buskene blive begravet med sne.

Hvor kan jeg vokse den?

Sort Kirsebær Vladimir inkluderet i statsregistret for flere regioner i Rusland:

  1. Volga-Vyatka.
  2. Nord-Vest.
  3. Central.
  4. Middle Volga.
  5. Central Black Earth.

Denne kirsebær blev regionaliseret i 1947. Især er sorten velegnet til dyrkning i den centrale del af Rusland. Her dyrkes det ofte ikke kun i private haver, men også til brede produktionsanlæg. Ikke dårlig viste denne klasse og gartnere i de sydlige regioner. I de nordlige regioner kan Vladimir-kirsebær også dyrkes ganske succesfuldt, men udbyttet er meget lavere. Til sammenligning: I gunstige år i midterbæltet fra en busk kan du samle op til 25 kg bær, i Leningrad-regionen - højst 5 kg.

Kirsebær Vladimirskaya. beskrivelse

Denne sort refererer til de såkaldte griots - sorter, hvor bærens kød adskiller mørk-kirsebærmættet farve. Frugter af små og mellemstore størrelser har en masse fra 2,5 til 3,5 g. Bærene er fladtrykt, lidt komprimeret fra siden af bukhinden. Deres top er rund, og tragten er lille og trange. Huden har en sort og rød farve og er dækket af et stort antal grå prikker. Bærens kød er saftigt, ret tæt og fibrøst. Stenen er meget let adskilt og kan have både ovoid og oval form. Længden af den tynde pedicel er 30-45 mm.

Denne sort tilhører den typiske busk og kan nå en højde på 2,5-5 m. Der er eksemplarer og højere. Planten er en rodlignende plante og er en busk med et stort udvalg af kufferter. En-stamme træer denne form for kirsebær former kun, når den er podet.

bestøvere

Denne kirsebær er en slags selvfrugt. Kun hvis buskene af andre sorter vokser i nærheden, kan du opnå høje udbytter af en sådan afgrøde som Cherry Vladimirskaya. Pollinatorer skal vælges så omhyggeligt som muligt. Ikke uegnet til Vladimir kirsebær sådanne sorter som Moskva Greet, Amorel pink, Fertile Michurina, Lubskaya, Lotova, Turgenevka, Rastunya, Vasilievskaya, Sorte forbrugsvarer. Plantning af pollinatorer er bedst fra de vindende vind i en given lokalitet. De mest foretrukne sorter for Vladimir kirsebær er den lyserøde og pink shubinka.

Vilkår for modning

Vladimir Cherry tilhører middel-modning sorter. Fra begyndelsen af blomstringen til den endelige modning af frugten tager omkring to måneder. I den centrale strimmel i Rusland kan høsten allerede høstes midt i juli. Modne bær er ujævn. I tilfælde af at ejeren af hjemmesiden ikke samler dem til tiden, kan de smuldre, da frugtstammen fra frugten adskiller sig meget let.

Grad af vinterhardhed og udbytte

Denne sort anses for at være winterhardy. Men i svære frost kan generative nyrer blive beskadiget. Dette fører til et markant fald i afgrødeudbyttet. Det er på grund af dette, at Vladimir-kirsebær i de nordlige regioner sjældent dyrkes. Udbyttet af denne sort afhænger derfor i høj grad af dyrkningsområdet. Generelt er den karakteriseret som god og moderat.

Valg af et websted til en kirsebær

Som de fleste andre sorter er Vladimir Cherry den bedste på højdepunkter. Forkøbte frøplanter skal plantes på en bakke med en brækkevidde på 8-15 g. Vigtigt er også placeringen af hældningen, hvorpå kirsebær vil vokse. Den mest succesrige for de fleste regioner i Rusland er den nordvestlige, vestlige og sydvestlige. Jorden her er godt opvarmet og har moderat fugtighed. På de sydlige skråninger er der for lidt fugt, og derudover er der skarpe udsving i vintertemperaturen, hvilket fører til frysning af nyrerne og forbrændinger af cortex. På den nordlige kirsebær vil sollys ikke være tilstrækkeligt. På sådanne steder blomstrer buske senere, og derfor fryser blomsterne ikke, men bærene modnes meget længere, og deres kød bliver surt.

Vladimir kirsebær kan dyrkes på sletter. Men i dette tilfælde vil det udvikle sig lidt værre. Desuden er planter, der vokser på jævnt underlag, mere modtagelige for frysning. Det anbefales ikke at plante denne sort i bassinerne, fugtige lavland og skovglider, da sådanne steder er karakteriseret ved dårlig ventilation. Blandt andet er der normalt et højt niveau af grundvand, hvilke kirsebær ikke kan lide. I tilfælde af at vandet i området nærmer jordens overflade tættere end 1,5 m, er det nødvendigt at plante plantene på en forhøjet højde på 2-3 m.

Hvad skal jorden være?

Jordens sammensætning Vladimir Cherry, som de fleste andre sorter, er ret krævende. Dette gælder især for nitrogen og kalium. For at få en god høst skal du sørge for, at der er nok af disse stoffer i jorden. På underskuddet i fosforens jord reagerer kirsebær ikke så meget. Den anbefalede dosis humus på fattige jordarter er ca. 10 kg om året, på medium-næringsstoffer jord - 6 kg. Hvad angår mineralgødning, vil det være tilstrækkeligt at lave ca. 18 g pr. 1 m 2 af hvert stof.

Når du dyrker kirsebær på jord med surhed, tæt på neutral, kan du opnå bedre resultater. Sour jord før kalk kalk.

Kirsebær Vladimirskaya. Plantning og pleje

Du kan plante kimplanter både om foråret og om efteråret. Men forårstiden for dette anses for at være at foretrække. Plantekirsebær bør være umiddelbart efter den sidste sne smelter, og jorden er lidt tør.

Under kimplanterne graver huller i en halv meters dybde, og en bredde på 80 cm i midten af hulen sætter en stang, hvorefter saplingen sænkes ned i den. Stænk hullet med en frugtbar jord blandet med humus, så der ikke er noget tomrum mellem rødderne. Frøplanterne skal tage en stående lodret position. Omkring hullet danner en rullehøjde på 30 cm. Derefter er planten bundet til cola. Sidstnævnte skal savnes på en sådan måde, at dens øvre kant er lidt savnet til den første side gren.

Drys kirsebær tre gange om året for 5-6 spande pr. Voksenbuske. Det er også nødvendigt at udføre regelmæssig beskæring af kronen, fjerne syge og tørre skud.

Anmeldelser om sorten

Ikke et dårligt udbytte, gode smagsegenskaber af frugt, uhøjtidelighed i omhu - alt dette afgør populariteten af en sådan kultur som Cherry Vladimirskaya. Anmeldelser om det i moderne gartnere er for det meste positive. Ligesom mange århundreder siden er denne klasse i høj grad værdsat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.