ComputereSoftware

Den bedste gratis program til visning af billeder

Med fremkomsten af digitale kameraer mennesker er ophørt med at bekymre sig om hver forgæves modtaget rammen i hvile, rejse eller fest. Nu på deres computere i arkiverne kan lagres en masse billeder, filmet i løbet af årene, hvilket sandsynligvis vil aldrig blive trykt på fotografisk papir og indsat i albummet. Sådanne mængder fotos hurtigere og mere bekvemt at se den på din computer, som vil kræve, at programmet for at se billederne, som i det mindste vil være i stand til automatisk at vende nogle billeder.

Vælg internettet er fra hvad, betyder det ikke undervurdere det gratis program til visning af billeder, funktionalitet og brugervenlighed, som ikke kan være ringere end nogle kommercielle udvikling, værd en masse penge og kræver passage af et temmelig kompliceret procedure for registrering af den licenserede produkt. Denne anmeldelse vil undersøge det gratis browsere der er bevist og har vundet anerkendelse blandt brugerne.

FastStone Image Viewer

Den gratis app FastStone Image Viewer helt ligesom ACDSee fans. Det indsamlede alt det bedste, der er tilgængelig for ældre og velkendte fyr, og kan tilbyde en lang række andre avancerede funktioner. Den største lighed med ACDSee kan ses i grænsefladen og i fuld drift. FastStone Image Viewer tilbyder et stort sæt af funktioner, der ikke kan prale af selv nogle af de betalte versioner. Og som enhver moderne software til at se billederne, kan det ikke arbejde med alle billedformater og udføre funktioner såsom sammenligningen af billederne, batch foto fremkaldelse, udskiftning af forskellige parametre, mv

Picasa

Picasa - et unikt program til visning af billeder fra Google, der vil minde dig alle glemt i fjerntliggende folder fotos og billeder. Når det er installeret, kan det scanne alle de tilgængelige diskpartitioner og vise miniaturer af alle billeder, der findes i et vindue. Desuden støtter oprettelsen af en collage og lysbilledshow oprettelse og fotoredigering kan producere næsten et enkelt tryk på en knap, da det har en række færdige billedbehandling skabeloner. Picasa kan oprette virtuelle Mappe- "album" ved at indsamle billeder til dem fra forskellige kilder, forberede dem så til optagelse på optiske medier eller til udskrivning. Ud over de almindelige funktioner til rådighed, kan det offentliggøre fotos til internettet eller sende en e-mail.

XnView

XnView billedfremviser programmet adskiller sig fra andre programmer til dens grænseflade. Hovedvinduet er blot tre områder: mappetræet panel til at få vist og miniaturebilleder. Endvidere kan ethvert område hurtigt skjule når det ønskes. Men disse forskelle ikke ende der. XnView kan også arbejde med lyd- og videofiler og andre dokumenter. Ud over alle de udbredte funktioner er det muligt ved redigering fotos forbinde forskellige filtre Adobe Photoshop.

IrfanView

Gratis fotofremviser IrfanView kombinerer de fleste af de funktioner, der findes i de ovennævnte anvendelser, men det har en meget mindre størrelse. Ser man gennem alle billedformater, der understøtter se video og lytte til lyd, kan IrfanView fungere som en fremragende erstatning for den standard beskueren Windows.

Dette er ikke en komplet liste over alle anstændige programmer til visning af billeder, som brugerne installerer på deres computere. Men gennemgå det foreslåede program til visning af billeder og indstille en af dem på din computer, vil du ikke fortryde den tid brugt på denne proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.