SundhedKvinders sundhed

Hvide blodlegemer i smøre: normale kvinder og afvigelser

Alle messen køn, før eller senere nødt til at gå til gynækolog. Eksperter anbefaler at gå gennem en inspektion en gang om året. Men efter detektering af patologiske symptomer eller ændring i livsstil det bør ske oftere. Denne artikel vil fortælle dig om de hvide blodlegemer i smøre. Norma kvinder bestemt til et stort antal sager. Men der er undtagelser. Analyse af nogle af messen køn kan vise abnormiteter. Dette vil også blive nævnt nedenfor.

Smør på den flora

Først, lad os sige, at denne analyse er en af de mest simple og billige. Med det, kan lægen sige, at messen køn er sundt, eller har den nogen sygdom. Krævede studeret leukocytter i smøre. Normen hos kvinder er ikke altid forbruger bestemmes. Nogle gange kan der være at forøge niveauet af hvide blodlegemer.

Smør på den flora skal hver gang du besøger en gynækolog. Det er derfor, hvis du går til denne specialist bør være forberedt på en sådan analyse.

Hvide blodlegemer i smøre: antallet af kvinder

Norma Resultatet af denne analyse viste, at når en kvinde er helt rask. Hegn materiale til at bestemme antallet af hvide blodlegemer er lavet af tre steder: i skeden, livmoderhalsen og urinrøret. I hvad beløbet skal være hvide blodlegemer i smøre (normen for kvinder)?

Faktisk kan lægerne være opdelt i flere vaginal renhed grad. Endvidere for hver af dem har deres normale konventionelle værdier. Overvej hver af de kendte medicin vaginal renhed.

Første grad: ren vagina

I dette tilfælde de hvide blodlegemer i smear (normen for kvinder - 1-3 i syne) kan fraværende helt. Sommetider lab bemærker, at der findes enkelte hvide blodlegemer. Dette antyder, at den inflammatoriske proces i de undersøgte områder der. Ud over leukocytter til stede i vagina lactobacilli og andre mikroorganismer.

Den anden renhedsgrad

Følgende parametre er i denne kategori. Laboratorium afslører hvide blodlegemer i smøre (satsen for kvinder overskredet deres sag til 15 i synsfeltet). Derudover er der gavnlige mikroorganismer og bakterier. I nogle tilfælde kan det sidste nummer reduceres. De fleste af disse indikatorer betragtes som normal. Nogle gange kan lægen bede patienten om at generobre analysen, som stigningen i hvide blodlegemer kan skyldes forkert hygiejne og overtrædelser under prøveudtagningen materiale.

Tredje grad og dysbiosis

I denne underart bestemmes også leukocytter i smear. Norm før menstruation hos kvinder eller efter (tredje grad af vaginal renhed) overskrides (50 enheder). De yderligere parametre kan også ofte overvurderes eller undervurderes.

I dette tilfælde en kvinde kræver behandling. Da en sådan stort antal hvide blodlegemer indikerer tilstedeværelsen af inflammation.

Den fjerde renhedsgrad: vaginitis

Denne klasse er den sidste. I undersøgelsen af materiale bestemmes leukocytter i smear. Normale kvinder efter månedligt eller foran dem, når vaginitis overskredet (50 enheder). Også observeret unormale parametre for yderligere celler. Oftest, i dette tilfælde, er der bakterier og svampe.

En kvinde med en fjerde renhedsgrad altid brug for behandling. Oftest er det patologi forårsaget af en seksuelt overført infektion metode.

Hvide blodlegemer i en smøre om flora under den fødedygtige

Ved registrering gravid altid overgiver denne analyse. Desuden er forskning, der udføres før levering. Nødvendigvis bestemt af de hvide blodlegemer i smear. Normen hos kvinder under graviditeten svarer til indekset for den første grad af vaginal renhed. Dvs. under fødedygtige hvide blodlegemer bør ikke overstige antallet af 1-3 i synsfeltet.

Nogle læger tillade normale værdier inden for 15 enheder. På samme mikroflora kvinder svarer til den anden grad. Men der er læger, som i dette tilfælde, insisterer på yderligere forskning.

Afvigelser fra normale værdier

Så nu ved du, hvor mange hvide blodlegemer bestemmes i en smear (normale kvinder). Normen er ikke altid absolut. Det er værd at bemærke, at den tredje og fjerde grad af renhed i skeden er en afvigelse fra standard værdier. Behandling i dette tilfælde må nødvendigvis finde sted efter yderligere forskning. Der er flere grunde til, at der er en stigning i hvide blodlegemer i skeden, livmoderhalsen eller urinrøret.

Viral infektion

Hvis en kvinde fanget en forkølelse eller virusinfektion, så alle de slimhinder kan udgøre en svag stigning i antallet af hvide blodlegemer. Det er derfor nødvendigt at advare lægen om din sygdom eller gjorde omlægge datoen for analysen.

kønssygdomme

I nærvær af gonoré, syfilis, trichomoniasis og andre lidelser oplevede højere niveauer af hvide blodlegemer i smear. Antallet af hvide blodlegemer vil være stor i alle kilderne til hegnet materiale. I dette tilfælde er det nødvendigt at foretage yderligere undersøgelser for at finde ud af, hvad der er årsagen til patologi.

Betændelse i urinvejene

I nogle tilfælde kan urinvejsinfektioner forårsage stigning af hvide blodlegemer i smear. Det er værd at bemærke, at mens antallet af hvide blodlegemer kun steget i urinrøret. I vagina og livmoderhalsen defineret en normal leukocyttal.

Betændelse i livmoderen og vedhæng

Sygdomme som endometritis, adnexitis, salpingitis og metritis kan øge leukocyt. Oftest, genkendes den patologi i livmoderhalsen og vagina. Podning fra urinrøret giver normale resultater af hvide blodlegemer.

Det skal bemærkes, at den akutte inflammatoriske proces, detekteres større antallet af hvide blodlegemer. Når sygdommen bliver kronisk, er niveauet af hvide blodlegemer reduceret til normale værdier.

overtrædelse af hygiejne

kan detekteres unormal antal hvide blodlegemer i det tilfælde, hvor den forkerte gjort fremstillingen til afgivelse af analysen. Hvis du ikke har vasket kønsdelene, kan mængden af bakterier være mere. Det er derfor, det er så vigtigt at forberede besøget til gynækolog og levering af sådanne analyser.

konklusion

Nu ved du, hvor mange hvide blodlegemer i smear er normalt. Det er dog ikke nødvendigt at selvstændigt foretage udskrifter resultat. Se din læge og få den rigtige konklusion, og hvis det er nødvendigt - behandling.

For at blive testet på tid og holde sig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.