Hjem og familieHelligdage

Halloween for børn: Optioner script. Halloween for børn i hjemmet

Celebration, afholdt under mottoet: "Behandl mig eller dø 'trygt marchere tværs over planeten i årtusinder. For indvandrere fra det tidligere Sovjetunionen det indtil et bestemt tidspunkt var fremmed, og en fremmed, men efterhånden forvandlet til en af de mest sjove og provokerende ungdom helligdage. Vi taler om den blodige og nedkøling Halloween.

Historien fortalte ved sengetid

Begyndelsen af denne mystiske fest tager fra keltisk mytologi. Præsterne i denne gamle mennesker, kaldet Druids, samles i egelunde, tændte bål og simple mennesker støjende og sjov indtil morgenen. Hvad var årsagen til den vilde sjov? Kelterne mente, at den mystiske natten til den sidste dag i oktober grænserne mellem verdener af mennesker og spiritus tyndere, vinter endelig kommer til sin ret, og prinsen med sit følge af skyggerne går en tur. Af denne grund, kelterne mente, at helt sikkert brug for at klæde sig i kostumer af onde ånder, ånderne genkendte manden for hende. Ifølge den overbevisning af de gamle mennesker, onde kræfter havde brutale udseende, så passer raser lejrbål var lavet af pels. I disse dage, festen kaldte herskeren af mørket - Samhain.

Folk i denne fortryllende aften desperat kæmpede søvn til djævelen ikke slæbte dem ved hjælp af forsvarsløse sovende.

Kom romerne så det som et kostume Ingen handling forkasteligt, så succes kombineret det med fester til ære for gudinden Pomona.

Den usædvanlige symbiose

Det er bemærkelsesværdigt, at fejre Halloween er ikke udryddet, selv den katolske kirke. Snarere, de højere gejstlige i Vatikanet, selvfølgelig, modstod de hedenske karnevaler. Derfor paven bevidst flyttede den højtidelige dato Allehelgensdag den første i november, men det kunne ikke hjælpe tilslutte både ferie. En paradoksal situation blev fastsat rundt om i verden, sammen med den katolske messe, Mummers besøge hjem med insisteren at give dem slik og andre lækkerier.

udenlandske onde

I Vesteuropa og USA usædvanlige fest fejres storslået og sjov. Halloween for børn og teenagere - en tid med forkælelse og skøre narrestreger, som ingen fordømt. På dagen for erindring om forfædre, ifølge traditionen, troede man, at de dødes sjæle gå til deres hjem, vandrer fra rum til rum på jagt efter godbidder. Men sammen med dem i huset kunne trænge ind i hekse, trolde og dæmoner, så i forklædning, de kunne skræmme.

Men historien om Halloween for børn og unge er ikke særlig relevant for dem det vigtigste, selve handlingen: vagt, en overflod af gaver, mulighed for at skille sig ud fra mængden og skræmme voksne. På trods af, at Halloween er ikke anerkendt som en officiel helligdag, fejre sit ikke mindre pompøs end julen. Folkemasserne forklædt onde mørkets frembrud gå fra hus til hus civile, legesyge trusler tigger om gaver.

Græskarhoved: en obligatorisk attribut af Halloween for børn

Halloween for børn - er først og fremmest kostume festivaler, slik og selvfølgelig græskar. Hvorfor mystiske ferie er komplet uden denne trivielle grøntsag? Der er to versioner. Ifølge den første, mente man, at en stor og saftig græskar - et symbol på en gavmild høst og dermed den siger om slutningen af sommeren-efteråret periode. Et lys, der er placeret i midten af den orange skønheder hjælper skræmme væk den alt for nysgerrige spiritus.

En anden version er baseret på den irske legende. Når Jack, en mand ikke en fremmed til synd, to gange formået at snyde Fanden selv. Til denne mester i det onde, han lovede ikke at sende Jack efter død helvede. Men i himlen en synder Jack har ingen plads. Til denne dag, han går hjemløse, lysende vej lampe græskar, afventer dommedag.

Og hvad vi har?

Det er interessant, at på det område af tidligere Sovjet-lande Halloween fest for børn og voksne blev aktuelt for nylig. Selvfølgelig, for at fejre det som flere unge og børn. Teenagere og universitetsstuderende sy flotte kostumer skøre sygeplejersker, hekse, helte Hollywood horror film og andre onde figurer. Celebration varede hele natten, især lyse, de er afholdt i klubber og diskoteker. Historien om Halloween for børn modernitet legemliggjort i nat vandreture til gaver, dressing op i nisser, dæmoner, spøgelser, og deres pludselige tilsynekomst foran forventede ikke noget ældre. Særligt aktiv denne fortryllende ferie blev fejret i SNG-landene i de seneste år, og at dømme efter den voksende omsætning, det lover at få fodfæste i den offentlige bevidsthed i lang tid.

Især fejringen af Halloween i puberteten

Afhængigt af alder, er det nødvendigt at sætte unge med historien om Halloween, at forstå betydningen af festen for de gamle mennesker, og dens forhold til moderniteten. Halloween for børn vil være lidt anderledes. Vil være forskellige kostumer, arten og varigheden af den mystiske handling. Børn, der er interesseret i gaver, slik, mock skræmte ansigter forældre og naboer. De er usandsynligt at nyde indtil morgenen vandre rundt i kostume fra hus til hus. Ældre børn, på den anden side, ville være glade for at have det sjovt hele natten.

Særligt interessant for teenagere vil være historier om de forskellige måder at divination. For eksempel er de unge er nysgerrige efter at vide, at på Halloween kan du gøre et ønske og så se, om det vil gå i opfyldelse. For at gøre dette, skære æblet, og hvis du ikke rører frø, vil ønske gå i opfyldelse. Ved at drømme disse dage, og skal behandles med omhu. Og inden jeg går i seng vel vidende mennesker følger den brugerdefinerede af de gamle keltere: placeres under hovedpuden æble og gøre et ønske. Den morgen til at spise frugt anbefales, da ønske vil blive givet.

Halloween for desyatiletok

Halloween for børn kan og bør gøre en mindeværdig og spændende, om ikke andet fordi det er utilladeligt at glemme traditioner deres forfædre. Jo yngre aldersgruppe, jo mere fantastisk at være script og dekoration. Halloween for børn på 10 år kan gennemføres i form af matinéforestilling med magiske tegn. Lov actionhelte er klassiske Baba Yaga, forskrækkelse, Koschey eller Goblin, og mystiske tegn velkendte for børn: Ghosts, monstre, onde ånder, djævle. Arrangere børns Halloween, bør du overveje alle detaljer:

 • tema;
 • "Rædselsvækkende" tøj;
 • sjove konkurrencer og spil;
 • ferie retter i den endelige handling.

Ideer til udarbejdelsen af script spørger fantasi. Universal ordning vil se ud.

 1. Der lægges særlig vægt på udformningen af hallen. Krævede attributter: græskar med lys, edderkopper, spindelvæv af garn, fluer, orme, bolde med rozhitsami skræmmende karakterer af eventyr.
 2. For at oprette en "nedkøling" af atmosfæren er det nødvendigt at vælge den rette musikalske akkompagnement.
 3. Gæsterne på festivalen udvælges ved lodtrækning jakkesæt. Det kan være forskellige hekse, djævle, vampyrer og spøgelser. Witch vil være forskellige masker: onde ånder, skræmme børn i drømme, grådige, rasteryaha, et sneak. Det samme princip skelne djævle (dørmanden, GLUTTON) og andre skadedyr.
 4. Scriptet må nødvendigvis være en konflikt eller et problem situation. For eksempel havde Baba Yaga stjålet en pose af velsmagende gaver til gæsterne, og for at finde det, er det nødvendigt at overvinde forhindringer og fuldføre opgaven den onde pakostnitsy.
 5. Spil og konkurrencer er kun få skridt til at sikre, at de gaver endelig fundet. Til akkompagnement af spydig kommentarer eller Kikimora Bedstemor-Ozhki børn udføre latterlige opgaver, besvare vanskelige spørgsmål. Et eksempel kunne være de følgende spil: tegne et portræt af heksen, uden at kigge på papiret; bide i æblet hængende uden brug af hænder. Også sjov atmosfære vil støtte stævner: der vil levere en kompleks trommen; skriver lykønskning tekst med lukkede øjne; gætte sangen specifikt fordrejer forskrækkelse.
 6. Når gaverne er fundet, bliver de fordelt og inviteret alle de tilstedeværende ved bordet.
 7. Retter bør kaldes i overensstemmelse med den mystiske atmosfære af ferie, "tårevædet spøgelse", "frygtelige nødder", "salat, udvalgt fra studielederen", "skræmte bær Swamp Witch" og lignende.

Det vigtigste er at huske på, at humor skal være til stede i alle dine bestræbelser. Efter alt, Halloween for børn - en sjov fest.

uhyggelig karneval

Omhyggelig opmærksomhed bør rettes til kostumer. Ellers Halloween for børn på 11 år vil være kedeligt og uinteressant. For eksempel er billedet af en donkraft lavet i en blod-sorte toner er påkrævet horn. Må ikke forstyrre handsker og hale.

Der passer til spøgelser har brug for et ark, der skal skråstreg bunden. Sorte penne nødt til at tegne et ansigt. En anden mulighed: at bruge en sikker børns kosmetik, blege ansigt, hvilket gør under øjnene mørke rande.

Uundværlig egenskab af hekse - hat. Normalt er det påpeget, sort. Hun portrætteret en spindelvæv eller en stjerne. Nødvendig kappe. Men kjole kan være af enhver ønsket længde.

Disse grundlæggende Halloween tegn dekorere enhver ferie. Populære idé til et interessant scenario med fejringen kan være en konkurrence for den bedste karneval kostume. Siddende i juryen onde bør deler sine indtryk af garderoben af deltagerne: "Dette er den bedste ulækkert kappe" "Sikke en smuk, grim hat", "store ting",

Tolv-års djævle

Halloween for børn på 12 år er mere voksenalderen, frihed af ideer og kostumer. Ved den sædvanlige sæt tilføjede vampyr kostumer zombier, flagermus, mumier. Monter tegn i horror film: "Et mareridt om Elm Street", "fredag den 13.", "Dracula", og andre. Opret et billede af din egen eller du kan ved at købe en dragt i en special-forretning. For eksempel skal en vampyr har en sort kappe med en rød foring, et stort kors og en sommerfugl. For pålidelighed er at tilføje kunstig bleghed typiske tænder.

Portrætfoto bat kan være iført læderbukser, høje støvler, en vest og en kappe med hindeagtige vinger. Egnet til piger gotisk kjole, høje støvler, og handsker. Pålidelighed vil give en bred kappe. Den make-up krævede sort pile, hvidt pulver og lyse Scarlet læbestift. Det er overflødigt at sige, at kosmetik skal være sikre og kvalitet.

Den nemmeste måde at lave en mumie kostume. For at gøre dette, skal du købe så mange bandager.

Scenariet er muligt at sprede oprettelsen af "Panic Room" og tilføjelsen af forskellige konkurrencer. Frygtelige værelse er det nødvendigt at korrekt dekorere: loftet hænger edderkopper og flagermus fra lys til at forlade kun græskar med lys indeni, og ikke være begrænset til udskåret med grusomme ansigter: det kan være flyvende hekse, skeletter. Rummet i de mest uventede steder skal placeres billeder af spøgelser, monstre, skeletter. Musik tænke grundigt hun skal være lav og anspændt. Det er nyttigt at være suk, pludselig hulken.

Med hensyn til de konkurrencer, vil det passe perfekt i enhver scenario er en lattervækkende spil "for at vedhæfte halen." Dens essens ligger i det faktum, at en malet æsel Har blindt forsøge at vedhæfte halen.

Også interessant er konkurrencen "spillet en rolle." Presenter giver deltagerne "roller": torden, lyn, gardin, tyve og andre. Roller er ledsaget af sjove lyde, siger en gruppe af deltagere i et team-førende begivenheder.

hjemmelavet Halloween

Underholdende og Halloween for børnene derhjemme. På sit område, fastgørelse ikke alt for meget arbejde, kan du gøre en stor fest. For at gøre dette, overveje følgende punkter:

 • invitationskort for gæsterne;
 • tilsvarende fordybning;
 • scenarie "forfærdelige" begivenhed;
 • kostumer og makeup.

Postkort gøre dig selv bedre og give det på forhånd, hvilket giver gæsterne mulighed for at klæde sig ud. Indret områder af huset skal være i orange og sorte farver. Tabel dæksel anbefales i overensstemmelse med farveskema. I salget før ferien fået en masse interessante ting: edderkopper, fluer og orme. Obligatoriske fag, skal skrabes græskar med stearinlys. Rart at hænge kunstigt spindelvæv.

Det er nødvendigt at tænke på alt - fra musik og underholdning til konkurrencer godbidder. Sørg for at spørge dit barn, hvad han ønsker at være ved ceremonien, at fristen for at gøre en skræmmende kostume karakter.

Halloween for børn, et foto af, der er præsenteret i denne artikel viser, hvordan du kan oprette en fortryllende ferie atmosfære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.