BilerBiler

Anmeldelse af SUV Pajero Sport

Pajero Sport er en fem-dørs SUV, designet af Mitsubishi. Denne bil er allhjulstræk og er derfor meget mobil. Først og fremmest er det perfekt til folk, der elsker aktiv hvile.

I sporttilstanden justeres ikke kun det rigtige navn, men også maskinens udseende. Aggressiv kofanger, glatte bøjninger i kroppen, tågelygter, imponerende størrelse tal om kraft og prestige hos Pajero Sport.

Den første bil kom fra samlebåndet i 1996. I 2000 passerede Pajero Sport restyling. I stedet for fjedre blev der installeret fjedre, og en benzinmotor på 2,4 liter blev erstattet af V6 3.0. Den indvendige trim og falsradiatorgitteret blev også ændret.

Off-road performance på mange måder adskiller sig fra den almindelige Pajero. For det første giver højhastighedsmotorer en dynamisk tur på vejene. For det andet tilføjer suspensionen tillid til høje hastigheder og tillader ikke ruller i sving. På samme tid på en dårlig vej er det godt at absorbere alle stød og uregelmæssigheder. Selvfølgelig er Pajero Sport og off-road ikke dårlig, men det er desværre ikke hans element. Denne bil vil være et glimrende valg for fans af store biler, som kan tilfredsstille ambitionerne hos sin ejer.

Pajero Sport bruger et fulddrevssystem med evnen til at forbinde med hastigheder op til 100 kilometer i timen på forakslen. Der er også en selvlåsende hybrid hybrid differential (to automatiske blokeringer), en pålidelig ramme chassis og en torsionsuafhængig suspension. Alt dette i nærværelse af et lavt tyngdepunkt giver god stabilitet og fremragende styrbarhed på hurtige ruter samt god trafik.

Mitsubishi Pajero Sport New har en række foranstaltninger, der giver passiv og aktiv sikkerhed. Disse er to oppustelige puder, som øjeblikkeligt er fyldt med gas ved en frontbelastning, sikkerhedsseler med specielle inertialspoler, et pålideligt bremsesystem (tromlebag og ventileret skivefront), 4-kanals ABS, elektroniske systemfordelingsbremsekræfter og sidestænger i dørene. Også i kabinen er termosikre elektriske elevatorer, klimaanlæg eller klimaanlæg, opvarmning af forsæderne og sidespejle, bagvarmer, god lydbehandling, en blok med nyttige ekstra enheder. Kroppen er rummelig, og bagagerummet er enormt. Fabrikanten på Pajero Sport installerede legering hjul.

På Mitsubishi Pajero Sport, hvis egenskaber blev forbedret i 2000, installeres en benzinmotor V6 med en kapacitet på 177 hestekræfter og et volumen på 3 liter. Det giver dig mulighed for at fordele denne bil til 175 kilometer i timen. Der er også Pajero Sport og med en turbodiesel i volumen på 2,5 liter og kapacitet på 100 hk. Motoren er udstyret med en fem-trins manuel gearkasse eller en adaptiv 4-trins automatgear.

I 2009 blev præmieren af Pajero Sport 2010 heldigvis afholdt i Moskva Auto Show. Valget af placering er ikke tilfældigt. Så selskabet viste sin holdning til bilmarkedet. Trods alt blev i 2007 i Den Russiske Føderation solgt omkring 100 tusind Pajero Sport. Denne bil er også på andre markeder, men under et andet navn. For eksempel sælges det i Sydamerika som Montero Sport, i Australien - Challenger, i Latinamerika - Nativa. Men i Nordamerika og Europa vil Pajero Sport ikke blive solgt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.