HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Sådan forgifte kakerlakker?

Kakerlakker - de er repræsentanter for talrige løsrivelse Dictyoptera. Arter af disse insekter til i dag er der mere end fire og et halvt tusinde. Heldigvis er de fleste af disse arter lever i troperne, og i det område af SNG , der er omkring halvtreds arter af disse skadelige insekter.

De proximity kakerlakker er meget frustrerende for den person. For det første, disse insekter er bærere af et stort antal infektioner. Kakerlakker opdage patogener af forskellige infektioner, og på deres ben, de bærer en masse forskellige infektioner. Den mest ubehagelige, at insektet kan få en sovende mand i øret eller næsen.

Således at løse spørgsmålet om, hvordan man kan forgifte kakerlakker, folk ikke bare fjerne dit hjem fra ubudne ubehagelige "gæster", men også for at beskytte sig selv og deres husstande fra forskellige sygdomme.

Lejlighederne er normalt mødes tre typer Dictyoptera. Betragtes som den mest almindelige kakerlak, også kan ses "invasion" af sorte roaches og en anden art - amerikanske store - dette insekt er ret stor i størrelse og rødbrun.

Disse parasitter er meget uhøjtidelige, næsten altædende, og har strukturen i kroppen, hvilket giver dem mulighed for at gemme sig i meget smalle sprækker. Derfor kan kakerlakker leve under sokler, på pladsen under loftet, og selv under tapetet. Den største aktivitet af disse insekter viser om natten.

Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan at forgifte kakerlakker, er du nødt til at fokusere på det faktum, at for at slippe af med disse parasitter er et must. Denne type insekt gengiver bare utroligt hurtigt, og selv hvis rummet vil være kun én eller to kakerlakker i løbet af kort tid lejligheden vil blive vrimler med utøj.

Jeg må sige, at kakerlakker kravle let i poser, og selv i tøj lommer. Derfor have været i huset beboet af parasitter, kan det være meget let at bringe ubudne "gæst" med ham. kakerlakker kravle ofte lejligheden fra naboerne, især hvis de pludselig begyndte en reparation.

Lad os nu se på, hvordan man kan forgifte kakerlakker. For det første må vi forstå, at det ikke er let, det kræver tålmodighed og en samlet strategi. Ikke altid med denne svøbe ikke kan klare, ved hjælp af husholdnings-værktøjer. For en komplet udryddelse af kakerlakker er bedst at bruge professionelle teknikker. Ideelt set bør behandlingen foretages ikke en eneste lejlighed, og hele huset som en helhed.

At lære at forgifte kakerlakker mest effektivt, er det bedst at kontakte de eksperter, der beskæftiger sig professionelt disinsection. Som regel, kampen går i to retninger, herunder fuldstændig fjernelse af insekter og skabelse af forhold i lejligheden, som vil være fuldstændig uegnet til avl og parasit liv.

Nu fortælle os, hvad gift kakerlakker. Moderne insekticider, der anvendes til at dræbe parasitter af data kan opdeles i to grupper. Giftstoffer fra den første kategori er øjeblikkeligt, og den anden gruppe bestod af formuleringer med langvarig frigivelse.

Du skal ødelægge kakerlakker i alle rum på samme tid, en god idé for at forebygge og behandle tilstødende rum, hvor der endnu ikke er observeret parasitterne.

Før du begynder at skadedyrsbekæmpelse nødt til at fjerne alle de fødevarer, der er i åbne områder, herunder salt og skål sukker. Så har du brug for at gøre våd rengøring, og maksimal fri adgang til væggene, det vil sige, at flytte møbler, hvis det er muligt.

Poison til kakerlakker fordelt i de steder, hvor skadedyr er blevet set, samt veje deres bevægelse. Særlig opmærksomhed bør rettes mod sokler, revner og huller i dørkarme, vægge, karme. Glem ikke om kloaksystemet og ventilationskanalen

Det er vigtigt at beregne den dosis af insekticidet som kakerlakker, som ikke modtog en dødelig dosis, er i stand til at overføre godset, som resistens over for gift denne gruppe til deres efterkommere. Derfor vil den mest effektive løsning være at appellere til specialister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.