FinanserBanker

Principper for organisering af ikke-kontante betalinger

Penge - er det vigtigste finansielle instrument, ved hjælp af hvilken alle økonomiske transaktioner både inden for de enkelte organisationer og staten generelt. Omsætningen af penge sker ved hjælp af kontanter og ikke-kontante former for beregninger. Kontanter og beregninger er foretaget ved hjælp af sedler og mønter. Pengeløst betalingssystem indebærer anvendelse af bankkonti, dvs. indskud af enhver formular. Ikke-kontante betalinger tegner sig for omkring 70 procent af alle finansielle transaktioner.

De vigtigste principper om ikke-kontante betalinger er i centrum for alle finansielle transaktioner i forbindelse med midler krediteret regnskaber organisationen til andre konti. Kontantløse betalinger har deres ubestridelige fordele. Dette frem for alt, hastighed, pålidelighed, manglende risiko og en lille mængde af operationen. Instrumenter ikke-kontante betalinger betragtes betaling og beregning. Under betalingen forstå overførsel handling for at indfri forpligtelsen. Beregning - er selve handlingen, konsekvensen af, som er en kontant afregning. Forskellen mellem disse begreber er afgørende. Beregningen kan udføres med brug af kontanter og ikke-medietyper, og ved forskydninger. Dette er processen med at overføre midler fra kontoen for organiseringen af banken til andre konti. I dette tilfælde kan nogle banker deltage i operationen. Banker har deres egen vilje til at give kunderne ikke-kontante betalinger. Dette er den hurtigste og mest effektive gennemførelse af overførsler.

Alle banker og deres filialer, samt andre kreditinstitutter , der deltager i levering af ikke-kontante betalinger, foretage en betaling og afviklingssystem. Takket være hende, at følge principperne om ikke-kontante betalinger og transaktioner forekomme hurtigt og til tiden.

Principper for organisering af ikke-kontante penge omløb er obligatoriske for alle deltagere i finansielle transaktioner. Først da kan vi sikre en koordineret arbejde hele det finansielle system, ikke kun en bestemt region, men hele landet.

De vigtigste principper om ikke-kontante betalinger er opdelt i fem punkter:

  1. Alle ikke-kontante betalinger skal være i overensstemmelse med gældende love og juridiske normer. Lovligheden af disse transaktioner kan ikke være brudt. Vi bør også tage hensyn til reglerne i bank- og ikke-kontante betalinger.
  2. Retten til at vælge enhver form for betaling. Kunden har mulighed for at indstille og anvende fakturering og afviklingssystem, der betragtes som acceptabelt i denne situation. Til afregning aktivitet i hver deltager skal have en konto eller et system konto i et kreditinstitut.
  3. Uopsættelighed er en prioritet i afvikling af finansielle transaktioner. Disse termer er defineret i lovgivningen og reglerne for banken clearing operationer.
  4. Alle operationer udføres fra kundens konto, kun køre med dets samtykke. Kun kontohaveren beslutter, om at gennemføre en ikke-kontant betaling.
  5. Penge på kontoen, har ret til at disponere over kun sin ejer. Denne personlige kundemidler, at det distribuerer efter eget skøn.

Principper for organisering af ikke-kontante betalinger, betragtes som obligatoriske for alle deltagere i finansielle transaktioner. Bankerne er linket og et værktøj, der er engageret i at levere ikke-kontante betalinger. De sikrer, at alle eksisterende principper for ikke-kontante betalinger respekteres i overensstemmelse med de retlige rammer og reglerne for udførelse af bankdrift. Samtidig, kreditinstitutterne selv er ansvarlige for de rettidige adfærd finansielle transaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.